Framtiden

Tillbaka

Gårdstensbostäder firar 20-årsjubileum den 10 juni

Vi firar med Robin Bengtsson och andra stjärnor!

Gårdstensdagen, i år den 10:e juni, är ett årligt återkommande evenemang. Eftersom vi fyller 20 år firar vi alla som bor och verkar i området lite extra. Robin Bengtsson, Lisa Ajax, Wiktoria och Rebecka Karlsson sätter glans på dagen! Vi håller till i Dalen mitt i Gårdsten och festen pågår mellan kl 12 och 18.

Dessutom blir det andra uppträdanden, till exempel El Sistema, Kungälvs Musikkår och aktiviteter som jubileumslopp, hoppborg, fotbollslek, lotterier, fika, mat och mycket annat. Och det finns en hel del att fira.

  • Det är alla som lever och verkar i Gårdsten vi firar. Nyckeln till den framgångsrika omvandlingen av Gårdsten är de boendes engagemang. Idag har vi 1000 sökande till varje lägenhet och inom ramen för Vision 2025 pågår nu planering och byggnation av 1 000 nya bostäder i Gårdsten, säger Michael Pirosanto. Vi har sju byggföretag som redan har byggt eller skall bygga bostäder i Gårdsten; Botrygg, Egnahemsbolaget, Framtidens Byggutveckling, Myresjöhus, Riksbyggen, Robert Dicksons stiftelse och Serneke.

För att belysa Gårdstens framgångsrika utveckling de senaste 20 åren har en jubileumsutställning tagits fram som visas i Gårdstens Centrum varje onsdag.