Dotterbolag & organisation

VÅRA DOTTERBOLAG

I Framtidenkoncernen ingår Framtiden Byggutveckling, Poseidon, Bostadsbolaget, Familjebostäder, Gårdstensbostäder, Egnahemsbolaget, GöteborgsLokaler och Störningsjouren. Framtidenkoncernen är en del av Göteborgs Stad. Det finns mycket erfarenhet och kunskap hos våra dotterbolag och tillsammans utvecklar och bygger vi Göteborg.

STYRELSE SAMT DAGORDNING OCH PROTOKOLL

Här hittar ni dagordning och protokoll.
 .  .
..
Ordinarie ledamöter Framtiden:
Kjell Björkqvist (L) ordf.
Stefan Svensson (M) 1:e v ordf.
Roger Höög(V) 2:e v ordf.
Amalia Rud Pedersén (S)
Jan Jörnmark (D)
Martin Nilsson (MP)
Bernt Sabel (S)
Erik Woxlin (KD)
Johannes Hulter (S)
Suppleanter:
Susanne Wirdemo (M)
Tamara Nesic (S)
Johan Svensson (V)
Tove Krabo (D)
Daniel Augustsson (C)
Gunnar Ekeroth (MP)
 
Ordinarie arbetstagarrepresentanter:
Niklas Nordell (PTK)
Per Olsson (PTK)
Simon Kappelmark (LO)
Jan-Olov Isacsson (LO)..
Arbetstagarsuppleanter:
Annika Berntsson (PTK)
Niclas Blomnell (LO)
Lekmannarevisorer:
Bengt Bivall (V)
Lars-Ola Dahlqvist (S)

..
Lekmannarevisorssuppleanter:
Gun Cederborg (V)
Birgitta Adler (S)

..
Auktoriserad revisor:
Karin Olsson
Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB
   
Framtiden Byggutveckling
Ordinarie ledamöter:
Terje Johansson
Michael Pirosanto
Camilla Hallquist
Erik Windt Wallenberg
Lekmannarevisorer:
Lars-Ola Dahlqvist (S)
Lars Bergsten (M)
Auktoriserad revisor:
Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB

KONCERNLEDNING

VD och koncernchef Förvaltnings AB Framtiden
Terje Johansson 
VD Framtiden Byggutveckling
Martin Blixt

VD Poseidon
Lena Molund Tunborn
VD Bostadsbolaget
Kicki Björklund
VD Familjebostäder
Ulf Berglund (tf)
VD Egnahemsbolaget
Erik Windt Wallenberg
VD Gårdstensbostäder
Michael Pirosanto
VD GöteborgsLokaler
Robert Hörnquist

VD Störningsjouren
Sofia Gärdsfors

 

 

Finansiell information

Stäng

Stäng

Stäng

Policydokument

Våra policydokument

Förutom ägardokumentet utgör policydokument viktiga styrinstrument för verksamheten. Vi har koncerngemensamma policydokument beslutade av koncernstyrelsen och stadenövergripande policydokument som har beslutats av Kommunfullmäktige.

Policydokument antagna av koncernstyrelsen

 

Policydokument antagna av kommunfullmäktige och koncernstyrelsen

Policydokument som är antagna av kommunfullmäktige finns att läsa på goteborg.se

Press

Vi svarar gärna på frågor som rör vår verksamhet. Har du frågor om Framtidenkoncernen, kontakta i första hand våra kommunikationsansvariga. I nyhetsflödet “Senaste nytt” till höger på sidan publiceras nyheter och pressmeddelanden från koncernen.


 Presskontakt

Erik Zaar, kommunikationschef, 031-389 75 41, erik.zaar@framtiden.se

 


Nyheter och pressmeddelanden publiceras också i vårt nyhetsrum på MyNewsdesk

Lediga jobb

Framtiden söker fler engagerade medarbetare

I vår koncern arbetar 1000 medarbetare i olika roller som till exempel fastighetsvärdar, förvaltare, miljövärdar, projektledare men också i stödfunktioner inom ekonomi, it och kundservice.

Vår gemensamma kultur i koncernen präglas av ett starkt kundfokus, affärsmässighet och stolthet över det uppdrag vi har. Vi arbetar kontinuerligt för att utvecklas och förbättras tillsammans.

Framtidenkoncernen arbetar mycket med att vara en säker, trygg och inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare känner en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva. Våra mätningar visar glädjande nog att medarbetarna upplever sig inkluderade, säkra och trygga i sina arbeten.

Våra medarbetarundersökningar som görs i realtid visar att vi har engagerade medarbetare som upplever att de har meningsfulla jobb.

Vi behöver bli fler som kan vara med och göra skillnad. Här hittar du lediga tjänster inom koncernen. 

Aktuellt just nu

Bostadsbolaget söker serviceinriktade fastighetsvärdar

>

Boendeutvecklare till Familjebostäder

>

Vi söker en projektansvarig

>

Vi söker en distriktscontroller

>

Säsongs- och sommarjobb hos Familjebostäder i Gbg

>

Bostadsbolaget söker säsongsanställd trädgårdspersonal

>

Bostadsbolaget söker fyra miljövärdar till distrikt centrum

>
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2021-02-21

Bostadsbolaget söker serviceinriktade fastighetsvärdar

Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och bidra till samhällsnyttan och jobba för att skapa service i toppklass för våra hyresgäster? Nu söker vi tre självgående fastighetsvärdar som vill skapa trivsamma boendemiljöer för våra hyresgäster i distrikt Centrum och Hisingen.

Om jobbet
Att jobba som fastighetsvärd hos Bostadsbolaget innebär stort ansvar och en daglig kontakt med våra viktigaste intressenter – våra hyresgäster. Du löser inte bara praktiska problem, som till exempel reparationer i lägenheter, utan bidrar också till att våra hyresgäster känner sig trygga och nöjda med sitt boende. För dig är service viktigt och du värdesätter det sociala mötet med hyresgästerna och din unika arbetsmiljö – våra hyresgästers hem. Förutom din goda känsla för service har du också intresse och nyfikenhet för ny teknik.

Rollen som fastighetsvärd kräver att du är strukturerad, kommunikativ, lösningsorienterad och gärna tar dig an nya utmaningar. Du arbetar fritt med mycket eget ansvar. Du har bland annat budgetansvar för ditt område. Du är självständig i ditt arbete men har kollegor som du samarbetar och har gemenskap med i området.

Kvalifikationer
Vad vi kan erbjuda
Det händer mycket på Bostadsbolaget och vår verksamhet utvecklas för att ännu bättre möta målet att vara Göteborgs bästa hyresvärd. Vi står inför ett generationsskifte och en spännande resa där vi ska möta nya utmaningar inom bland annat teknik och digitalisering. En resa som vi hoppas att du vill vara med på!

På Bostadsbolaget erbjuder vi en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, inflytande över den egna arbetssituationen och öppenhet. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade över de resultat som vi uppnår tillsammans. Som medarbetare hos oss ska man också känna dig trygg och säker på jobbet.

Vem vi tror att du är
Du har en fastighetsrelaterad utbildning som förvaltare, fastighetsskötare, fastighetsvärd eller motsvarande. Alternativt har du arbetat i närliggande bransch och/eller kan visa på likvärdiga yrkeskunskaper. Tidigare erfarenhet från yrket är meriterande. B-körkort är ett krav.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2021-02-21
Referensnummer: A1001171

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 1753-01-01

Kontaktpersoner
Sara Gustafsson, sara.gustafsson@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget är Göteborgs första allmännyttiga bostadsföretag. Vi bildades 1945 för att ta krafttag mot bostadsbristen och höja standarden på bostäderna. Mycket har hänt sedan dess men uppgiften är densamma. Vi har över 24 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Som ett av Sveriges största bostadsföretag är vi en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Bostadsbolagets verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Med det menar vi att vi vill att du ska må bra både hemma och på jobbet. Vi erbjuder därför bra friskvårdsförmåner, flexibla arbetstider, kostförmån och bra reseförmåner.

Varje dag arbetar våra cirka 340 medarbetare för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2021-02-10

Boendeutvecklare till Familjebostäder

Arbetsbeskrivning
Nu utökar vi vår distriktsorganisation med en ny roll boendeutvecklare! Genom att anställa tre boendeutvecklare intensifierar och utvecklar vi vårt arbete med boinflytande för våra hyresgäster samt förbättrar hyresgästinformationen på lokal nivå.
Familjebostäder har sedan några år tillbaka en ökande trend när det gäller våra hyresgästers nöjdhet men vi nöjer oss inte med det utan vill fortsätta arbeta hårt för att förbättra vårt höga resultat ytterligare.
Som ett allmännyttigt bostadsföretag är inflytandefrågan för våra hyresgäster central och ett av våra viktigaste uppdrag från våra ägare. Även om våra hyresgäster inte äger sitt boende ska de ha ett stort inflytande över sin bostad och livsmiljö. Målsättningen är att du tillsammans med kollegorna på distriktet arbetar för förbättrade hyresgästbetyg inom bland annat hyresgästinflytande och service.
Som boendeutvecklare är du en del förvaltningen utifrån hyresgäst- och serviceperspektiv. Det innebär framförallt att tillsammans med distriktets kollegor lösa hyresgästärenden som rör boendefrågor. Det kan vara både i skriftlig kommunikation men även i många fall hembesök hos våra hyresgäster.
Du kommer arbeta brett med många olika uppgifter där fokus ligger på dialog med hyresgäster. Ena dagen kan du arbeta med frågor som rör uthyrning av lokaler och nästa hjälper du till med ett hyresgästmöte inför ett nybyggnadsprojekt.
I stort är boendeutvecklarens uppdrag att skapa engagemang och forum för boinflytande samt planera och genomföra trygghetsskapande åtgärder i våra bostadsområden. Dessa är några av de delar som vi tror kommer göra att våra hyresgäster trivs än mer.
Vi mäter våra hyresgästers upplevelser och trivsel med hjälp av en hyresgästenkät. Som boendeutvecklare analyserar du distriktets resultat och tar fram förslag på förbättringsåtgärder och aktiviteter. Dessa diskuteras och beslutas sedan vid distriktets årliga verksamhetsplanering. Som boendeutvecklare driver du några förbättrings- och utvecklingsförslag samt säkerställer genomförandet och följer upp beslutade aktiviteter och återrapporterar status till distriktets chefer och medarbetare.
Du kommer också att ansvara för planering och deltagande på samrådsmöten med lokala hyresgästföreningar vilket också innebär administration, rapportering och uppföljning inom detta område.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning där du förvärvat kunskaper inom till exempel fastighetsförvaltning eller fastighetsekonomi. Du bör ha ett stort intresse för kund- och servicefrågor.

Vi söker dig som har ett äkta socialt engagemang och tycker om att ha kontakt och dialog med människor. Du behöver ha erfarenhet av att leda utvecklingsarbete i form av exempelvis projektledning eller arbetat med utvecklings- eller förändringsarbete. Har du arbetat inom fastighetsbranschen och fastighetsförvaltning är det ett extra plus.

Då du kommer att arbeta med lokal kommunikation är det viktigt att du har mycket god förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift. Du måste också tycka om att prata inför en grupp människor i varierande storlek och i olika sammanhang.

En del av ditt arbete utgår ifrån hyresgästenkätens resultat. Därför behöver du ha kompetens och förmåga att bearbeta och analysera statistiskt material. För att kunna omsätta statistiken i praktiska aktiviteter behöver du dessutom vara kreativ med förmåga att tänka nytt och annorlunda. Det krävs ett stort engagemang i boinflytande samt servicefrågor för att uppnå målet att öka våra hyresgästers trivsel. Självklart måste du ha ett ordningssinne och vara strukturerad för att lyckas i rollen då det handlar om att upprätta planer samt följa upp och säkerställa genomförandet av beslutade aktiviteter.

Du behöver vara öppen som person och bra på att skapa relationer och trivas med att representera bolaget och distriktet i olika sammanhang. Du kommer att hamna i situationer då du behöver vara lyhörd och ta intryck av vad andra tycker och tänker samtidigt som du behöver ha förmåga att förhandla och övertyga. Detta kan vara både internt i vår organisation och externt gentemot våra hyresgäster.

Med fördel har du erfarenhet inom en social yrkesroll som rustat dig med praktiska färdigheter i att möta människor i olika typer av livssituationer, till exempel personer som lever i social utsatthet.

Arbetet är självständigt och som boendeutvecklare är du ensam med den yrkesrollen på distriktet. Därför måste du besitta ett stort individuellt driv och målmedvetenhet samt ha stor förmåga till självständigt arbete.

Körkort är ett krav, men du behöver inte ha egen bil eftersom vi har en bilpool som vi gärna ser att du använder.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2021-02-10
Referensnummer: A1000900

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 1753-01-01

Kontaktpersoner
Thomas Samuelsson, Thomas.Samuelsson@familjebostader.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

På Familjebostäder tar vi inte bara hand om våra drygt 18 700 bostäder. Vi arbetar även för att våra hyresgäster ska trivas och känna sig trygga i sitt boende. Med ljus framtidstro är vår organisation öppen för utveckling. Vi söker därför engagerade medarbetare som tycker om vårt uppdrag som allmännyttigt bostadsbolag, och vår målbild; Vi skapar trivsamma livsmiljöer. Tillsammans med allt fler göteborgare.

Familjebostäder är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad – Sveriges största allmännytta! Läs mer på www.familjebostader.se

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2021-02-08

Vi söker en projektansvarig

Arbetsbeskrivning
Som projektansvarig verkar du som byggherreombud och projektledare i olika typer av projekt. Du ska leda arbetet i större ombyggnationer samt andra planerade underhålls- och investeringsprojekt. Du ska självständigt hantera projekt från idé till framtagande av beslutsunderlag samt projektering, upphandling och genomförande.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är civilingenjör eller har en annan relevant och likvärdig byggteknisk utbildning/erfarenhet från olika delar av byggprocessen. Du har jobbat med projektledning/byggledning som en del av ditt yrkesliv och du har kunskap och intresse för byggteknik och byggprocessen.

Tjänsten kräver också intresse för och förmåga att behandla ekonomiska frågor och en administrativ ådra. Då du kommer att jobba tillsammans med många olika medarbetare behöver du vara utåtriktad, drivande och bra på att samarbeta och kommunicera i tal och skrift.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2021-02-08
Referensnummer: A1000695

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 1753-01-01

Kontaktpersoner
Tommy Harman, 031-7315000, tommy.harman@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget är Göteborgs första allmännyttiga bostadsföretag. Vi bildades 1945 för att ta krafttag mot bostadsbristen och höja standarden på bostäderna. Mycket har hänt sedan dess men uppgiften är densamma. Vi har över 24 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Som ett av Sveriges största bostadsföretag är vi en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Bostadsbolagets verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Med det menar vi att vi vill att du ska må bra både hemma och på jobbet. Vi erbjuder därför bra friskvårdsförmåner, flexibla arbetstider, kostförmån och bra reseförmåner.

Varje dag arbetar våra cirka 340 medarbetare för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2021-01-25

Vi söker en distriktscontroller

Arbetsbeskrivning
Distriktscontrollern ska verka för att Bostadsbolaget har god ekonomisk kontroll genom att stödja ett av våra tre distrikt i olika ekonomiska frågor. I rollen som distriktscontroller är du ett stöd till främst distriktschef och fastighetsförvaltare. Ditt arbete och fokus är inriktat på att främja affärsmässigheten genom att arbeta förebyggande och se affärsmöjligheter. Du kommer ingå i en controllergrupp bestående av sju personer, varav tre är distriktscontrollers.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Budget- och prognosarbete för det distrikt du ansvarar för
• Ekonomiska analyser
• Ekonomiska utredningar
• Fördjupat ansvar över ett specialistområde
• Medverka i månads- och årsbokslut

Kvalifikationer
• Högskoleutbildning inom ekonomi
• Flerårig erfarenhet av liknande roll som controller, gärna från större organisationer och/eller fastighetsbolag.
• Mycket goda kunskaper i Excel, och övriga Officeprogram.

Det här är en verksamhetsnära roll med många kontaktytor i organisationen. Du som söker ska trivas i en roll där du har mycket kontakt med kollegor på olika avdelningar och du är sen tidigare van vid att utbilda/fortbilda/stötta organisationen i ekonomirelaterade frågor. Du är analytisk och tycker självklart om att arbeta med stora mängder siffror. Vidare tror vi att du arbetar fokuserat och strukturerat. Du har förmågan att avgöra när helhetsbilden är viktigare än detaljerad information. Du är nyfiken, självgående och vill gärna arbeta proaktivt med att förbättra rutiner och processer.
Det är meriterande om du har erfarenhet från Agresso, Proceedo och Hypergene

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2021-01-25
Referensnummer: A997286

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 1753-01-01

Kontaktpersoner
Sofia Öst, 031-7315019, sofia.ost@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget är Göteborgs första allmännyttiga bostadsföretag. Vi bildades 1945 för att ta krafttag mot bostadsbristen och höja standarden på bostäderna. Mycket har hänt sedan dess men uppgiften är densamma. Vi har över 24 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Som ett av Sveriges största bostadsföretag är vi en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Bostadsbolagets verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Med det menar vi att vi vill att du ska må bra både hemma och på jobbet. Vi erbjuder därför bra friskvårdsförmåner, flexibla arbetstider, kostförmån och bra reseförmåner.

Varje dag arbetar våra cirka 340 medarbetare för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2021-02-14

Säsongs- och sommarjobb hos Familjebostäder i Gbg

Arbetsbeskrivning
Vi behöver er som kan ta över rodret i sommar när våra ordinarie medarbetare går på semester. Har du vad som krävs för att hålla våra hus och gårdar i schack? Är du serviceinriktad, gillar att träffa nya människor och beredd att fortsätta bära fanan högt vad gäller våra hyresgäster och fina utemiljö? Då har vi jobbet för dig i sommar!

Miljövärd – säsongsanställd
Visste du att vi får högst betyg av våra hyresgäster när det kommer till utemiljön?
Vi kan helt enkelt det där med att skapa trygga, rena och vackra miljöer. Som miljövärd arbetar du med just detta – trädgårdsskötsel så som härligt blomsterpill, viktig ogräsrensning och fokus på att hålla gräset kortklippt. Men även med kompostering, källsortering och ovärderligt miljöarbete.
Anställningsperioden för miljövärdar varierar beroende på arbetsgruppens behov men de flesta är sex månaders anställning. Ibland blir perioden förlängd längre än så.

Bovärd – sommaranställd
Som bovärd arbetar du med att utföra enklare reparationer i lägenheter och i gemensamma utrymmen. Ditt uppdrag blir helt enkelt att lösa våra hyresgästers problem i deras lägenhet eller i fastigheten. Du får givetvis en stöttande handledning av vår ordinarie personal i distriktet.
Anställningsperioden är vanligtvis över sommarmånaderna (ca 3 månader), ibland något längre.

Sommarjobbare
Våra sommarjobbare arbetar tillsammans med vår ordinarie personal och/eller säsongare. Man sköter våra grönytor och rabatter, plockar skräp och sköter sophanteringen för att se till att det är snyggt i och kring våra fastigheter.
Vi ser helst att du kan arbeta från mitten av juni till mitten av augusti.

Kvalifikationer
Som sökande till säsongs- och sommarjobb så vill vi att du har följande kvalifikationer:

Miljövärd – säsongsanställd
Du har en avslutad eller pågående utbildning inom park/trädgård och du har extra plus om du jobbat med liknande arbete förut. Har du ingen utbildning kan du komma ifråga för anställning om du ha flerårig erfarenhet av trädgårdsarbete. Oavsett så är det ett krav att du fyllt 18 år och inneha körkort!

Bovärd – sommaranställd
Du behöver vara en fena på att laga och lösa saker, samt gilla att hjälpa människor med positiv attityd och god servicekänsla. Vi ser att du har erfarenhet av att ha jobbat med fastigheter tidigare och/eller har påbörjat en utbildning inom fastighetsskötsel. Likt rollen som miljövärd, så måste du ha fyllt 18 år och inneha körkort!

Sommarjobbare
Vi söker gymnasieungdomar som är minst 16 år gamla. Du har helst påbörjat eller avslutat en utbildning inom park/trädgård eller inom fastighetsskötsel.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2021-02-14
Referensnummer: A994433

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde: 1753-01-01

Kontaktpersoner
Familjebostäder i Göteborg AB, 031-731 67 00 (vxl)

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

På Familjebostäder tar vi inte bara hand om våra drygt 18 000 bostäder. Vi arbetar även för att våra hyresgäster ska trivas och känna sig trygga i sitt boende. Med ljus framtidstro är vår organisation öppen för utveckling. Vi söker därför engagerade medarbetare som tycker om vårt uppdrag som allmännyttigt bostadsbolag, och vår målbild; Vi skapar trivsamma livsmiljöer. Tillsammans med allt fler göteborgare.

Familjebostäder är en del av Framtidskoncernen som ingår i Göteborgs Stad – Sveriges största allmännytta! Läs mer på www.familjebostader.se

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2021-01-31

Bostadsbolaget söker säsongsanställd trädgårdspersonal

Arbetsbeskrivning
Vill du skapa Sveriges bästa utemiljöer med oss? Nu söker vi säsongsanställd trädgårdspersonal som under sex månader ska jobba med löpande trädgårdsarbete och hålla fint i våra bostadsområden.

Utemiljön är en viktig del av våra hyresgästers boendemiljö och något vi på Bostadsbolaget med stolthet kan säga att vi är riktigt duktiga på. Vår årliga kundundersökning visar att vi har högst kundbetyg på utemiljön bland de stora bostadsbolagen i Sverige. Det är tack vare våra kvalificerade och engagerade miljövärdar i bostadsområdena. Hos oss blir du en del av härlig gemenskap och bidrar till att våra bostadsområden alltid är rena, gröna och trivsamma.

Arbetsuppgifter
Som säsongsarbetande trädgårdspersonal på Bostadsbolaget kommer du arbeta tillsammans med våra miljövärdar i något av våra tre distrikt i Göteborg. Du kommer jobba utomhus med skötsel av utemiljöer, i ett engagerat gäng som tycker om att göra det tryggt och trivsamt för våra hyresgäster. En vanlig arbetsdag innebär löpande yttre skötsel och trädgårdsarbete som gräsklippning, plantering och ogräsrensning. Du kommer också jobba med avfallsfrågor och att hålla rent och snyggt i våra miljörum.

Kvalifikationer
Vem vi tror att du är:
Du som söker ska gärna ha dokumenterad erfarenhet från liknande arbete. Du ska ha relevant utbildning inom trädgård och yttre skötsel samt ha B-körkort, AM-körkort eller traktorkort. Det är meriterande om du har vana från olika typer av trädgårdsmaskiner. I och med att du arbetar nära våra hyresgäster ser vi att du är social och serviceinriktad. Engagemang och eget ansvar genomsyrar alltid ditt arbete.

Din ansökan
Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2021-01-31
Referensnummer: A992013

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde: 1753-01-01

Kontaktpersoner
Sara Gustafsson, sara.gustafsson@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget är Göteborgs första allmännyttiga bostadsföretag. Vi bildades 1945 för att ta krafttag mot bostadsbristen och höja standarden på bostäderna. Mycket har hänt sedan dess men uppgiften är densamma. Vi har över 24 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Som ett av Sveriges största bostadsföretag är vi en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Bostadsbolagets verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Med det menar vi att vi vill att du ska må bra både hemma och på jobbet. Vi erbjuder därför bra friskvårdsförmåner, flexibla arbetstider, kostförmån och bra reseförmåner.

Varje dag arbetar våra cirka 340 medarbetare för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2021-01-31

Bostadsbolaget söker fyra miljövärdar till distrikt centrum

Arbetsbeskrivning
Har du tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete och mer långsiktig planering av utemiljön? Nu söker vi fyra miljövärdar som vill skapa trivsamma utemiljöer för våra hyresgäster i Tynnered, Landala och Västra Järnbrott.

Om jobbet
Utemiljön är en viktig del av våra hyresgästers boendemiljö och något vi på Bostadsbolaget med stolthet kan säga att vi är riktigt duktiga på. Vår årliga kundundersökning visar att vi har högst kundbetyg på utemiljön bland de stora bostadsbolagen i Sverige. Det är tack vare våra kvalificerade och engagerade miljövärdar.
Som miljövärd hos oss ansvarar du för allt arbete som rör den yttre miljön i våra bostadsområden. Det gäller såväl löpande trädgårdsarbete, skräpplockning för att hålla området rent och fint samt mer långsiktig planering av utemiljön som att upprätta skötselplaner. Förutom kunskap om träd och planteringar förväntas du ha kompetens inom exempelvis allmän skötsel, reparation av markbeläggningar och säkerhetskrav för lekplatser. Under vinterhalvåret kommer du ansvara för snö- och halkbekämpning.
Förutom kollegorna i din arbetsgrupp har du också stöd av Bostadsbolagets trädgårdsspecialist som samordnar våra miljövärdar för kunskaps- och erfarenhetsutbyte. För oss är det också viktigt att du utvecklas i din roll och har möjlighet till individuell kompetensutveckling.

Kvalifikationer
Vem vi tror att du är
Vi söker dig med trädgårdsutbildning, från till exempel gymnasie- eller yrkeshögskola och med dokumenterad erfarenhet från trädgårdsarbete i större format. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har god maskinkunskap.

Som person är du bra på att planera och prioritera ditt arbete. Du samarbetar gärna med dina kollegor i arbetsgruppen och övriga miljövärdar samt är flexibel i förhållande till kund och verksamhetskrav. Att jobba hos oss innebär mycket kontakt med våra hyresgäster, till exempel vid frågor om källsortering, kompostering och trädgårdsskötsel. Det är därför viktigt att du också känner dig bekväm med den sociala delen av jobbet.
För att trivas i rollen drivs du av att bidra till samhällsnyttan och vill vara med och jobba för att påverka och förändra våra bostadsområden i en positiv riktning.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2021-01-31
Referensnummer: A995758

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 1753-01-01

Kontaktpersoner
Sara Gustafsson, sara.gustafsson@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget är Göteborgs första allmännyttiga bostadsföretag. Vi bildades 1945 för att ta krafttag mot bostadsbristen och höja standarden på bostäderna. Mycket har hänt sedan dess men uppgiften är densamma. Vi har över 24 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Som ett av Sveriges största bostadsföretag är vi en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Bostadsbolagets verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Med det menar vi att vi vill att du ska må bra både hemma och på jobbet. Vi erbjuder därför bra friskvårdsförmåner, flexibla arbetstider, kostförmån och bra reseförmåner.

Varje dag arbetar våra cirka 340 medarbetare för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut

 

Kontakta oss

 


Välkommen att kontakta oss. Här hittar du alla kontaktuppgifter du behöver.

Postadress
Förvaltnings AB Framtiden
Sven Hultins Plats 2
412 58 Göteborg
Besök: Johanneberg Science Park

 

Växel:
031-773 75 50
Fax:
031-773 75 64
Epost Framtiden: framtiden@framtiden.se
Växel:

031-773 75 50

Kontakta våra dotterbolag

Bostadsbolaget Egnahemsbolaget Familjebostäder  Framtiden Byggutveckling
Poseidon Störningsjouren Gårdstensbostäder GöteborgsLokaler
   

Medarbetare i Förvaltnings AB Framtiden

Ann Grensner Blomqvist
Ekonomiassistent
031-773 75 58
e-post
Terje Johansson
VD/Koncernchef
031-719 31 60
e-post
Anna Collby
Affärsutvecklare
031-719 31 46
e-postMagnus Holmberg
Redovisningschef
031-773 75 56
e-post
Marita Åblad
Finans
031-773 75 59
e-post
Mohamed Hama Ali
Chefsjurist
031-773 75 54
e-postLars Just
Ekonomichef
031-773 75 57
e-post
Lena Hagenfeldt
VD-assistent
031-719 31 50
e-post
Eva Paulson
Hyresmarknadschef
031-773 75 67
e-postAnna-Karin Trixe
Stabchef
031-773 75 51
e-post
Jessica Wejemark
Säkerhetschef
e-post
Linda Björk
HR-chef
031-773 75 66
e-postSükran Dogan
Planeringsledare
031-773 75 53
e-post
Anna Staxäng
Kvalitetschef
031-773 75 52
e-post
Gudrun Nilsson
IT-strateg
031-719 31 55
e-postMinna Signori
Jurist
031-773 75 55
e-post
Lars Magnusson
Business Controller
031-719 31 53
e-post
Erik Zaar
Kommunikationschef
031-389 75 41
e-postHelene Blomberg
Chef Boendeutveckling
031-389 75 43
e-post
Lars Bankvall
Forsknings- och utvecklingschef
031-389 75 40
e-post
Dan Sandén
Teknisk chef
031-773 75 64
e-postAnnie Hohlfält
Utvecklingschef Social Hållbarhet
031-389 75 42
e-post