Dotterbolag & organisation

VÅRA DOTTERBOLAG

I Framtidenkoncernen ingår Framtiden Byggutveckling, Poseidon, Bostadsbolaget, Familjebostäder, Gårdstensbostäder, Egnahemsbolaget, GöteborgsLokaler och Störningsjouren. Framtidenkoncernen är en del av Göteborgs Stad. Det finns mycket erfarenhet och kunskap hos våra dotterbolag och tillsammans utvecklar och bygger vi Göteborg.

STYRELSE SAMT DAGORDNING OCH PROTOKOLL

Här hittar ni dagordning och protokoll.
 .  .
..
Ordinarie ledamöter Framtiden:
Kjell Björkqvist (L) ordf.
Stefan Svensson (M) 1:e v ordf.
Johan Svensson (V) 2:e v ordf.
Kurt Eliasson (S)
Jan Jörnmark (D)
Martin Nilsson (MP)
Bernt Sabel (S)
Erik Woxlin (KD)
Tamara Nesic (S)
Suppleanter:
Jeta Ibishi (M)
Johannes Hulter (S)
Erica Friberg (V)
Tove Krabo (D)
Daniel Augustsson (C)
Gunnar Ekeroth (MP)
 
Ordinarie arbetstagarrepresentanter:
Niklas Nordell (PTK)
Simon Kappelmark (LO)
Per-Åke Westlund (LO)..
Arbetstagarsuppleanter:
Annika Berntsson (PTK)
Göran Helgegren (PTK)
Niclas Blomnell (LO)
Lekmannarevisorer:
Bengt Bivall (V)
Lars-Ola Dahlqvist (S)

..
Lekmannarevisorssuppleanter:
Gun Cederborg (V)
Birgitta Adler (S)

..
Auktoriserad revisor:
Karin Olsson
Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB
   

KONCERNLEDNING

VD och koncernchef Förvaltnings AB Framtiden
Terje Johansson 
Tf VD Framtiden Byggutveckling
Anna Nordén

VD Poseidon
Lena Molund Tunborn
VD Bostadsbolaget
Kicki Björklund
VD Familjebostäder
Thorbjörn Hammerth
VD Egnahemsbolaget
Erik Windt Wallenberg
VD Gårdstensbostäder
Michael Pirosanto
VD GöteborgsLokaler
Robert Hörnquist

VD Störningsjouren
Sofia Gärdsfors

 

 

Finansiell information

Stäng

Stäng

Stäng

Policydokument

Våra policydokument

Förutom ägardokumentet utgör policydokument viktiga styrinstrument för verksamheten. Vi har koncerngemensamma policydokument beslutade av koncernstyrelsen och stadenövergripande policydokument som har beslutats av Kommunfullmäktige.

Policydokument antagna av koncernstyrelsen

 

Policydokument antagna av kommunfullmäktige och koncernstyrelsen

Policydokument som är antagna av kommunfullmäktige finns att läsa på goteborg.se

Press

Vi svarar gärna på frågor som rör vår verksamhet. Har du frågor om Framtidenkoncernen, kontakta i första hand våra kommunikationsansvariga. I nyhetsflödet “Senaste nytt” till höger på sidan publiceras nyheter och pressmeddelanden från koncernen.


 Presskontakt

Erik Zaar, kommunikationschef, 031-389 75 41, erik.zaar@framtiden.se

 


Nyheter och pressmeddelanden publiceras också i vårt nyhetsrum på MyNewsdesk

Lediga jobb

Framtiden söker fler engagerade medarbetare

I vår koncern arbetar 1000 medarbetare i olika roller som till exempel fastighetsvärdar, förvaltare, miljövärdar, projektledare men också i stödfunktioner inom ekonomi, it och kundservice.

Vår gemensamma kultur i koncernen präglas av ett starkt kundfokus, affärsmässighet och stolthet över det uppdrag vi har. Vi arbetar kontinuerligt för att utvecklas och förbättras tillsammans.

Framtidenkoncernen arbetar mycket med att vara en säker, trygg och inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare känner en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva. Våra mätningar visar glädjande nog att medarbetarna upplever sig inkluderade, säkra och trygga i sina arbeten.

Våra medarbetarundersökningar som görs i realtid visar att vi har engagerade medarbetare som upplever att de har meningsfulla jobb.

Vi behöver bli fler som kan vara med och göra skillnad. Här hittar du lediga tjänster inom koncernen. 

Aktuellt just nu

Förvaltare/områdeschef till Familjebostäder i Göteborg

>

Projektledare Eftermarknad till Egnahemsbolaget

>

Projektledare Byggprojekt till Göteborgs Egnahems

>

Trygghetschef till Bostadsbolaget

>

Verksamhetschef Oriktiga hyresförhållanden till Störningsjouren i Göteborg

>

Verksamhetschef Trygghetskonsulent Dag till Störningsjouren i Göteborg

>

Lokalvårdare till Bostadsbolaget

>

Redovisningsekonom till Familjebostäder i Göteborg

>

Operativ chef för lokalvård till Bostads AB Poseidon

>

Hyresförhandlare till Bostads AB Poseidon

>

Debiteringschef till Bostadsbolaget

>

Fastighetsförvaltare till Bostads AB Poseidon

>

Utvecklingsledare till Bostadsbolaget

>

Ekonom till Bostads AB Poseidon

>

Extrajobb för dig som är ung och bor i Frölunda/Tynnered, Bostadsbolaget

>

Timanställning för dig som är ung och bor i Biskopsgården/Länsmansgården, Bostadsbolaget

>

Timanställning för dig som är ung och bor i Hammarkullen, Bostadsbolaget

>

Fastighetsvärdar till Bostadsbolaget

>

Spontanansökan/Intresseanmälan till Framtiden Byggutveckling

>
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-09-04

Förvaltare/områdeschef till Familjebostäder i Göteborg

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som brinner för att skapa samhälleliga förbättringar. Vi söker en områdeschef till distrikt Bergsjön. Tillsammans arbetar vi för ett bättre Bergsjön och ett bättre Göteborg. Stadens uppdrag och vårt mål är att det inte ska finns några stadsdelar som definieras som särskilt utsatta 2025. I distrikt Bergsjön är utvecklingsandan hög och vi arbetar varje dag för att göra skillnad på riktigt. Tillsammans ska vi skapa en ökad känsla av trygghet och samhörighet bland de som bor och vistas i området.

Som områdeschef har du ett helhetsperspektiv för den dagliga förvaltningen i ett bostadsområde. Du ansvarar för att förvaltningen sker med så god kvalitet och affärsmässighet som möjligt utifrån fastigheternas, hyresgästernas och medarbetarnas behov. Därför behöver du ha ett stort intresse av människor, boendefrågor och förvaltning.

Ditt förvaltningsområde är vår arbetsgrupp i Gärdsås i distrikt Bergsjön. Det omfattar ca 1200 lägenheter med ett arbetslag på ca 10 medarbetare. Du arbetar för att hyresgästerna upplever kvalitet och trygghet i sitt boende. Du säkerställer att åtgärder inom förvaltningsområdet blir genomförda för att säkra fastighetsbeståndets goda skick och långsiktiga värdeutveckling. Det innebär att du:

• är personalansvarig för bovärdar, miljövärdar och fastighetsskötare samt en kund- och distriktsadministratör
• har arbetsmiljöansvar samt ansvar för att myndighetskrav i förvaltningen efterlevs, åtgärder genomförs och följs upp
• har projektledning av mindre projekt inom det löpande underhållet
• ansvar för att upphandlade avtal inom förvaltningen följs och kvalitetssäkra dessa beställningar
• är delaktig i framtagande och uppföljning av distriktets affärsplan och budget avseende drift och löpande underhåll
• ansvar för inflytandefrågor gällande enskilda hyresgäster och lokala hyresgästföreningar

Kvalifikationer
Vi tror att du har ett genuint socialt engagemang. Tror på förändringens kraft och känner starkt för att utveckla området och boendemiljön i ett av Göteborgs särskilt utsatta områden.

Vi söker dig som har en kombination av relevant utbildning, några års ledarerfarenhet och flerårig praktisk yrkeserfarenhet inom fastighetsförvaltning.

Du har relevant högskoleutbildning eller examen som förvaltare. Du har med fördel kompletterat din utbildning med någon form av ledarutbildning. För att lyckas i rollen krävs att du har några års erfarenhet som chef med personalansvar samt har praktiskt yrkeserfarenhet inom fastighetsförvaltning.

Ditt ledarskap präglas av ett stort mått av engagemang för att på så sätt motivera och entusiasmera dina medarbetare. Du behöver även ha förmåga att arbeta målinriktat genom ett delegerat ledarskap som värdesätter delaktighet, kreativitet och nytänkande. Som chef leder, styr och planerar du arbetet i samspel med dina medarbetare mot vårt uppdrag och verksamhetsmål med ansvar för ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö.

Du inspireras av det mänskliga mötet och har ett affärsmässigt kund- och serviceinriktat synsätt. För dig är det en självklarhet att skapa bra kundrelationer och vårda dessa. För oss är det dessutom mycket viktigt att du förstår och representerar Familjebostäders uppdrag och värdeord som är positiv, engagerad, pålitlig och samspelt.

Vidare har du en god inblick i kulturer och kunskap om olika strukturer i samhället. Vi ser gärna att du pratar flera språk där svenska i tal och skrift är ett krav. I denna tjänst är det även krav på B-körkort.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information
Att jobba som områdeschef är att göra skillnad på riktigt! Både för våra hyresgäster, stadsdelen Bergsjön och staden i stort. Målet är angeläget och därför satsar Framtidenkoncernen 11 miljarder kronor fram till år 2030 på Göteborgs sex särskilt utsatta områden där Bergsjön är ett. Målet är tydligt och för att uppnå det så krävs det att vi agerar, tänker nytt, är modiga, har fullt fokus och gör det bästa vi kan.

Och vi vågar påstå att vi kommit en bra bit på väg. Bergsjön har bolagets högsta kundbetyg sedan flera år tillbaka. Nu under 2022 blev vårt pågående ombyggnadsprojekt i Gärdsås nominerat till ett av Sveriges bästa av organisationen Sveriges Allmännytta.

Vi utvecklar vårt arbete för att långsiktigt bidra till ökad trygghet och socioekonomiska faktorer i Bergsjön. Det gör vi i vår så kallade superförvaltning. Det innebär att vi vässar vår fastighetsförvaltning för att bidra till positiv social utveckling för våra hyresgäster så det bli ännu tryggare och mer trivsamt att bo i Bergsjön. Det är också en del av vårt uppdrag som allmännyttigt bostadsföretag. Tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners så som Göteborgs Stad, polis, skola, föreningar samverkar vi för att nå vårt mål med att förbättra bilden av området och därmed bidra till en mer jämlik stad.

Som en del av urvalsprocessen kommer vi att använda oss av personlighetstest samt kvalitetssäkra rekryteringsprocessen genom att göra en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Familjebostäder är utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 och 2022! Hos oss är stämningen trivsam och ambitionen hög. Vår värdegrund är PEPS och det innebär att vi på jobbet är positiva, engagerade, pålitliga och samspelta. Vi erbjuder ett utmanande och ansvarsfullt arbete i ett expansivt företag som tillhör Sveriges största bostadskoncern.

Genom ditt jobb hos oss kommer du göra skillnad varje dag och därmed bidrar till något som är viktigt på riktigt. Är du rätt person att ta över stafettpinnen och fortsätta arbeta med att utveckla vår fastighetsförvaltning i Gärdsås? Välkommen med din ansökan!

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-09-04
Referensnummer: C98226

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Christian Nilsson, 031-731 56 76, Christian.Nilsson@familjebostader.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

På Familjebostäder tar vi inte bara omsorgsfullt hand om våra drygt 19 000 bostäder. Vi erbjuder även ett bekvämt och bekymmersfritt boende med hög grad av service. Dessutom bidrar vårt arbete och olika satsningar till Göteborgs Stads utveckling. Vi söker därför dig som tycker om vårt uppdrag och vår vision; Vi skapar morgondagens boende – tryggt, trivsamt och klimatvänligt, tillsammans med göteborgarna.
Familjebostäder är en del av Framtidenkoncernen som ägs av Göteborgs Stad. Läs mer på www.familjebostader.se

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-09-15

Projektledare Eftermarknad till Egnahemsbolaget

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är van att hantera slutkunder på privatmarknaden och leverantörer inom byggbranschen. Du är bra på att få dem att känna sig väl bemötta, och har en förmåga att lösa oförutsedda och komplexa problem. Dessutom är du en serviceminded prestigelös problemlösare som är van att driva komplexa ärenden. En stor del av arbetet innebär att göra bedömningar och avvägningar med stöd i entreprenadavtal och besiktningsprotokoll.
Du blir en del av ett bolag med cirka 40 härliga medarbetare och spännande nyproduktionsprojekt runt om i Göteborg. Du får en roll där du arbetar självständigt men samtidigt har stöd av chef och kollegor.

Kvalifikationer
En viktig del av vår verksamhet är att få i gång fungerande styrelser i bostadsrättsföreningarna i de projekt vi bygger. Här kommer du att vara behjälplig med teknisk kompetens, till exempel genom att vara bollplank vid val av tekniska system och tjänster.
Du behöver ha flerårig erfarenhet av kundhantering, reklamationer samt projektsamordning av reparationer och ombyggnad. Du behöver också ha kunskaper om fastighetsförvaltning och till viss del kunskaper som rör mark/trädgård. Vi ser gärna att du har någon eftergymnasial, inom t ex fastighetsteknik och / eller projektsamordning.
Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av tekniska installationer (VVS), erfarenhet av lås/larm, besiktningar och kunskap om garantitider.
Ytterligare ett plus är det om du har dokumenterade kunskaper inom entreprenadjuridik.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-09-15
Referensnummer: C98178

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Johannes Wallgren, Chef Affärsstöd, 070-5565413, 031-7077023, johannes.wallgren@egnahemsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Egnahemsbolaget (Göteborgs Egnahems AB) startade 1933 som Småstugebyrån med uppdraget att göra småhus tillgängliga för en bredare allmänhet i Göteborg. Vi är en del av Framtidenkoncernen – en fastighetskoncern som ingår i Göteborgs Stad och är en av landets största fastighetsägare. Kontoret ligger i Hisings Backa och vi är ca 40 medarbetare.
På Egnahemsbolaget har vi lyxen att känna meningsfullhet i vårt jobb, varje dag. Vårt uppdrag är att bygga bostadsrätter och småhus som fler har råd att äga. Vårt långsiktiga mål är att minska bostadsbristen och bidra till ett mer hållbart Göteborg genom att bygga bostadsrätter och småhus främst i områden som domineras av hyresrätter. Sedan starten har vi byggt närmare 10 000 bostäder över i stort sett hela Göteborg.
Våra kärnvärden; Omtänksam, ansvarstagande, möjliggörande och inspirerande, beskriver vår värdegrund och hur vi arbetar.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-09-01

Projektledare Byggprojekt till Göteborgs Egnahems

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu projektledare med olika erfarenhet, både dig som är mer senior i din yrkesroll och dig som är i början av din projektledarkarriär.
Jobbet handlar om att:
– Att driva nybyggnadsprojekt från detaljplanens samrådsskede till färdiga bostäder.
– Att leda interna projektgrupper med säljare, bostadsrättsekonomer, marknad och andra som behövs för att det ska bli ett lyckat projekt.
– Samarbeta med externt upphandlade entreprenörer och konsulter samt stadens förvaltningar och myndigheter.
Dessutom har du har gott stöd från dina projektledarkollegor som hjälps åt och ställer upp för varandra.

Kvalifikationer
Vem vi tror att du är:
• Utbildad högskole- eller civilingenjör inom samhällsbyggnad, har lämplig yrkeshögskoleutbildning alternativt annan utbildning som bedöms likvärdig.
• Du är van och trivs med att självständigt driva projekt.
• Du behöver också ha erfarenhet från ekonomistyrning och förståelse för ekonomiska konsekvenser i projekt.
Du har en god administrativ förmåga och är duktig på att kommunicera, såväl muntligt som skriftligt.
För att trivas hos oss tror vi att du gillar att ta ansvar och förstår vikten av att alltid ha med dig helhetsperspektivet. Vi ser också att du har ett affärsmässigt och kundorienterat förhållningssätt. Du löser problem på ett positivt och konstruktivt sätt. Struktur, engagemang, egen initiativförmåga, målmedvetenhet och tålamod är viktiga egenskaper som krävs för att axla rollen framgångsrikt.

Din förmåga att samordna olika parter blir många gånger avgörande för projektets framgång. Du är med andra ord en stjärna på att skapa goda relationer som gynnar affären.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-09-01
Referensnummer: C94157

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Maria Henriksson, maria.henriksson@egnahemsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Egnahemsbolaget (Göteborgs Egnahems AB) startade 1933 som Småstugebyrån med uppdraget att göra småhus tillgängliga för en bredare allmänhet i Göteborg. Vi är en del av Framtidenkoncernen – en fastighetskoncern som ingår i Göteborgs Stad och är en av landets största fastighetsägare. Kontoret ligger i Hisings Backa och vi är ca 40 medarbetare.
På Egnahemsbolaget har vi lyxen att känna meningsfullhet i vårt jobb, varje dag. Vårt uppdrag är att bygga bostadsrätter och småhus som fler har råd att äga. Vårt långsiktiga mål är att minska bostadsbristen och bidra till ett mer hållbart Göteborg genom att bygga bostadsrätter och småhus främst i områden som domineras av hyresrätter. Sedan starten har vi byggt närmare 10 000 bostäder över i stort sett hela Göteborg.
Våra kärnvärden; Omtänksam, ansvarstagande, möjliggörande och inspirerande, beskriver vår värdegrund och hur vi arbetar.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-08-25

Trygghetschef till Bostadsbolaget

Arbetsbeskrivning
Är du en entusiasmerande ledare som vill påverka framtiden för våra hyresgäster och invånare i Göteborg? Är du en kommunikativ och nätverkande person som är nyfiken på ett uppdrag med göteborgarnas framtid i fokus? Brinner du för att göra skillnad i samhället? Då kan du vara Bostadsbolagets nya trygghetschef!

Ansvarsområden
För att stärka arbetet med tryggheten i våra bostadsområden inrättar vi nu en ny tjänst; trygghetschef.

I Bostadsbolaget utgör du och dina medarbetare en viktig kugge i det strategiarbete som vi kallar superförvaltning, en satsning med målet att det inte ska finnas någon del av Göteborg på polisens lista över särskilt utsatta områden 2025. Genom att bedriva superförvaltning i våra utvecklingsområden kan vi bidra till att skapa trygghet.

Superförvaltning är ett antal insatser inom bostadsförvaltning med extra hög fokus på närvaro och trygghet, arbetet ska göras med raka ryggar och varma hjärtan. Med raka ryggar orkar vi vara en trygghetsskapande aktör och vara tydliga med vilka regler som behöver gälla i våra områden för att de ska utvecklas åt rätt håll. Med varma hjärtan arbetar vi varje dag utifrån ett genuint och stort engagemang för våra hyresgäster och våra områden.

Du samverkar med andra fastighetsbolag, myndigheter och andra aktörer i trygghetsarbetet och du utvecklar kontinuerligt metoder och utvärderar effekter. Vi vill arbeta proaktivt!

I våra särskilt utsatta områden har vi egna trygghetsvärdar som är närvarande alla dagar i veckan och på kvällar och dessa grupper med respektive chefer ingår i din organisation. Vi deltar också i olika forum där du förväntas företräda Bostadsbolaget i trygghetsfrågor.

Bostadsbolaget har AB Framtidens samordningsansvar för arbetet i Biskopsgården, varför tjänsten är placerad i distrikt Hisingen där tyngdpunkten i arbetet ligger. Du rapporterar direkt till distriktschef Hisingen och ingår i distriktets ledningsgrupp, men har också ett ansvar för det totala trygghetsarbetet på Bostadsbolaget och förväntas då samverka med bolagets Säkerhetschef och andra chefer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk utbildning eller motsvarande erfarenheter inom strategiskt arbete med trygghet ur ett verksamhetsperspektiv.

För att lyckas i rollen som trygghetschef ser vi det som extra viktigt att du har ett starkt samhällsintresse och ett genuint intresse för hållbarhetsfrågor, ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv.

Ledarskap är en viktig del av jobbet och rollen innefattar personalansvar vilket gör att du ska ha tidigare erfarenhet från arbetsledning, gärna inom säkerhetsbranschen, myndigheter eller närliggande branscher. Du är driven och aktiv i ditt ledarskap och har ett tydligt och inkluderande förhållningsätt till dina medarbetare. Du är duktig på att kommunicera samt inger och skapar förtroende och värnar om både kunder och medarbetare. Du kan göra analyser och omsätta dessa både i rapporter och handling.

Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Välkommen med din ansökan till ett personligt bolag där du får möjlighet att påverka och utveckla Bostadsbolaget framåt!

Övrig information
Vi erbjuder en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, öppenhet och inflytande över den egna arbetssituationen. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade över de resultat som vi uppnår tillsammans. Du kommer få delta i en spännande utvecklingsresa!

Vi ser gärna att du kommer in med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kommer att göra urval och kalla till intervjuer.

Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-08-25
Referensnummer: C97563

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Henrik Lundberg, 031-731 50 00, henrik.lundberg@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-08-28

Verksamhetschef Oriktiga hyresförhållanden till Störningsjouren i Göteborg

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en ny verksamhetschef till Störningsjourens verksamhet Oriktiga hyresförhållanden som vill bidra till samhällsutvecklingen och utveckla verksamheten framåt då vår nuvarande chef går vidare till ett nytt uppdrag inom koncernen.

Som verksamhetschef arbetar du på uppdrag av vd och ingår i bolagets ledningsgrupp som består av vd, fyra verksamhetschefer, ekonomichef, HR-ansvarig och säkerhetschef.

Du kommer i vardagen leda ett team om tio jurister som utreder och handlägger ärenden som rör främst olovlig andrahandsuthyrning, men även andra hyresrättsliga frågor för våra systerbolag Poseidon, Bostadsbolaget och Familjebostäder. Vidare företräder avdelningen våra systerbolag i hyresnämnden och Svea hovrätt vid hyresrättsliga tvister. Friställda lägenheter blir återigen tillgängliga på den ordinarie bostadsmarknaden. Under åren har vi byggt upp en hög kompetens och medvetenhet kring behovet att säkerställa riktiga hyreskontrakt i hela koncernen. Det blir din uppgift i rollen som verksamhetschef att – tillsammans med övriga medarbetare i bolaget – förvalta och fortsätta höja denna nivå ytterligare. I arbetet behöver du säkerställa att medarbetarna inom i din verksamhet får bästa möjliga förutsättningar att skapa god kvalitet och säker handläggning för dem vi är till för. Tillsammans bidrar ni till fler riktiga hyresförhållanden och på så vis ett tryggare Göteborg och trivsamma bostadsmiljöer.

Uppdraget innebär en stor del samverkan där det behövs en tydlig och god kommunikatör som får fram tankar och idéer samt har god förmåga att ta andras perspektiv i beaktning då man i uppdraget har flertalet samarbetsytor både internt och externt, såväl inom koncernen som med olika samarbetspartners inom till exempel Skatteverket, socialtjänst, polis, rättsväsendet med flera. Samverkan sker i syfte att uppnå goda resultat ur ett hela-staden-perspektiv. Du förväntas bevaka, analysera och implementera ny och kommande lagstiftning och praxis inom rättsområdet men även med samhällsutvecklingen generellt genom aktiv omvärldsbevakning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har förmågan att leda utifrån stadens och bolagets förhållningssätt (Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, vi bryr oss, vi arbetar tillsammans och vi tänker nytt) och utveckla en kultur som bygger på och skapar tillit, transparens och en god arbetsmiljö. Du är trygg i ditt ledarskap och bekväm i olika sociala sammanhang och står för fattade beslut, samt kan förmedla tydliga budskap när det behövs. Du tillför entusiasm och energi som uppmuntrar goda prestationer, teamkänsla och ökad motivation.

Som person är du stabil, trygg, lösningsorienterad och drivande. Kommunikation är en stor del av din vardag vilket innebär att vi söker dig som är en god lyssnare, har lätt för att göra dig förstådd och stimuleras av mötet med människor. Du uppskattar ansvar, ordning och reda, du arbetar strukturerat och med stor kvalitetsmedvetenhet.

Tycker du detta låter intressant och vill veta mer är du välkommen med en ansökan om du har en för området relevant högskoleexamen så som jurist eller likvärdig utbildning.

Du har gärna arbetat några år som chef och det är meriterande om du tidigare har arbetat med fastighetsrelaterade frågor.

Övrig information
Inom Störningsjouren värdesätter vi jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald och ser gärna sökande med olika nationalitet och erfarenhet. Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid. Som del i ledningsgruppen ingår viss jourtjänstgöring.

Intervjuer för denna tjänst kommer att hållas den 1 och 2 september.

För slutkandidaterna planeras Assessment Center via Göteborgs stad den 13 eller 14 september. Följande kompetenser ingår i Göteborgs stad ledarkriterier; påverka andra, socialt säker, förändringsorientering och helhetssyn, och dessa kriterier är därför av särskild vikt.

För samtliga tjänster inom koncernen sker bakgrundskontroll av slutkandidat.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-08-28
Referensnummer: C95116

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Sofia Gärdsfors, 031-7738384, sofia.gardsfors@storningsjouren.goteborg.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Störningsjouren står för Trygghet!
På Störningsjouren är vi idag drygt 65 medarbetare och har vårt kontor i fina lokaler centralt i Focus-huset. Vi erbjuder tjänster som skapar trygghet och säkerhet i våra kunders bostadsmiljöer. Vi arbetar med akuta störningar kvälls- och nattetid, vi utför utrednings- och vräkningsförebyggande arbete på dagtid, vi utreder vid misstanke om oriktiga hyresförhållanden samt erbjuder fastighetsjour för hjälp vid akuta händelser. Störningsjouren har ett nära samarbete med socialtjänst, vårdinstanser och annat samhällsstöd. Våra kunder är de kommunala bostadsbolagen inom koncernen, flera av de största privata hyresvärdarna och vissa bostadsrättsföreningar i Göteborg. Störningsjouren i Göteborg AB ingår som ett av åtta dotterbolag i Förvaltnings AB Framtiden som moderbolag, i koncernen ingår även Poseidon, Bostadsbolaget, Familjebostäder, Gårdstensbostäder, Framtiden Byggutveckling, Egnahemsbolaget samt Göteborgslokaler. Framtidenkoncernen är en del av Göteborgs Stad.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-08-28

Verksamhetschef Trygghetskonsulent Dag till Störningsjouren i Göteborg

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en ny verksamhetschef till Störningsjourens verksamhet Trygghetskonsulent Dag som med lust och energi vill vara med och utveckla verksamheten framåt då vår nuvarande chef går vidare till ett nytt uppdrag inom bolaget.

Som verksamhetschef arbetar du på uppdrag av vd och ingår i bolagets ledningsgrupp som består av vd, fyra verksamhetschefer, ekonomichef, HR-ansvarig och säkerhetschef. Uppdraget innebär en stor del samverkan där det behövs en tydlig och god kommunikatör som får fram tankar och idéer samt har god förmåga att ta andras perspektiv i beaktning då man i uppdraget har flertalet samarbetsytor både internt och externt, såväl inom koncernen som med olika samarbetspartners inom till exempel socialtjänst, hälso- och sjukvård, polis, rättsväsendet med flera. Samverkan sker i syfte att uppnå goda resultat ur ett hela-staden-perspektiv. Du förväntas hålla dig uppdaterad inom området specifikt men även med samhällsutvecklingen generellt genom aktiv omvärldsbevakning.

Du kommer i vardagen leda ett team om tio trygghetskonsulenter samt två medarbetare som handlägger juridiska frågor åt kunderna och tillsammans bidrar ni till ett tryggare Göteborg och trivsamma bostadsmiljöer. Du ansvarar för att leda och driva verksamheten framåt för att skapa nytta för kunder och hyresgäster. I arbetet behöver du säkerställa att medarbetarna inom i din verksamhet får bästa möjliga förutsättningar att skapa god kvalitet och säker handläggning för dem vi är till för.

Trygghetskonsulenterna som arbetar på dagtid hanterar störningsärenden och annan bosocial problematik för systerbolagen Familjebostäder, Bostadsbolaget och Poseidon. De ärenden som vi blir inkopplade i kan vara av allvarligare karaktär med inslag av konflikt, kriminalitet, psykisk ohälsa, sanitära olägenheter med mera. Genom att hantera eller stötta upp i mer komplicerade ärenden bidrar vi både till en tryggare boendemiljö för hyresgäster och till en tryggare arbetsmiljö för kollegorna. Målet är att tillsammans med exempelvis socialtjänst eller sjukvård, hitta lösningar på kort och lång sikt så att hyresgästen ska kunna bo kvar. Allt i enlighet med Göteborgs stads vräkningsförebyggande riktlinjer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har förmågan att leda utifrån stadens och bolagets förhållningssätt (Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, vi bryr oss, vi arbetar tillsammans och vi tänker nytt) och kan utveckla en kultur som bygger på och skapar tillit, transparens och en god arbetsmiljö. Du är trygg i ditt ledarskap och bekväm i olika sociala sammanhang och står för fattade beslut, samt kan förmedla tydliga budskap när det behövs. Du tillför entusiasm och energi som uppmuntrar goda prestationer, teamkänsla och ökad motivation.

Som person är du stabil, trygg, lösningsorienterad och drivande. Kommunikation är en stor del av din vardag vilket innebär att vi söker dig som är en god lyssnare, har lätt för att göra dig förstådd och stimuleras av mötet med människor. Då grunden i tjänsten är kompetens kring mänskliga relationer kommer personlig lämplighet vara avgörande i rekryteringsförfarandet.

För att lyckas i tjänsten behöver du ha flera års erfarenhet som chef och det är meriterande om du tidigare har arbetat med boendesociala frågor.

Tycker du detta låter intressant och vill veta mer är du välkommen med en ansökan om du har en för området relevant högskoleexamen så som socionom, polis, trygghet- och säkerhetsbranschen, jurist eller likvärdig utbildning/lång erfarenhet.

Övrig information
Inom Störningsjouren värdesätter vi jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald och ser gärna sökande med olika nationalitet och erfarenhet. Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid. Som del i ledningsgruppen ingår viss jourtjänstgöring.

Intervjuer för denna tjänst kommer att hållas den 1 och 2 september.

För slutkandidaterna planeras Assessment Center via Göteborgs stad den 13 eller 14 september. Följande kompetenser ingår i Göteborgs stad ledarkriterier; påverka andra, socialt säker, förändringsorientering och helhetssyn, och dessa kriterier är därför av särskild vikt.

Vid samtliga rekryteringar inom koncernen sker en bakgrundskontroll av slutkandidaten.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-08-28
Referensnummer: C94785

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Sofia Gärdsfors, 031-7738384, sofia.gardsfors@storningsjouren.goteborg.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Störningsjouren står för Trygghet!
På Störningsjouren är vi idag drygt 65 medarbetare och har vårt kontor i fina lokaler centralt i Focus-huset. Vi erbjuder tjänster som skapar trygghet och säkerhet i våra kunders bostadsmiljöer. Vi arbetar med akuta störningar kvälls- och nattetid, vi utför utrednings- och vräkningsförebyggande arbete på dagtid, vi utreder vid misstanke om oriktiga hyresförhållanden samt erbjuder fastighetsjour för hjälp vid akuta händelser. Störningsjouren har ett nära samarbete med socialtjänst, vårdinstanser och annat samhällsstöd. Våra kunder är de kommunala bostadsbolagen inom koncernen, flera av de största privata hyresvärdarna och vissa bostadsrättsföreningar i Göteborg. Störningsjouren i Göteborg AB ingår som ett av åtta dotterbolag i Förvaltnings AB Framtiden som moderbolag, i koncernen ingår även Poseidon, Bostadsbolaget, Familjebostäder, Gårdstensbostäder, Framtiden Byggutveckling, Egnahemsbolaget samt Göteborgslokaler. Framtidenkoncernen är en del av Göteborgs Stad.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-10-31

Lokalvårdare till Bostadsbolaget

Arbetsbeskrivning
Som lokalvårdare på Bostadsbolaget arbetar du i första hand med trappstädning i våra fastigheter. Du är en viktig del av vår verksamhet och betyder mycket för våra hyresgäster eftersom ditt jobb bidrar till trivsel och trygghet.

Att arbeta som lokalvårdare hos oss innebär att hålla rent och snyggt i våra trapphus, korridorer, entréer, tvättstugor och andra gemensamma utrymmen. Du ingår i en arbetsgrupp med miljövärdar, fastighetsskötare och fastighetsvärdar som arbetar tillsammans för att ge våra hyresgäster service i toppklass.

Kvalifikationer
För att trivas hos oss ser vi att du är självgående och ansvarstagande person. För att känna dig trygg i yrkesrollen har du kunskaper och erfarenheter som är relevanta för tjänsten som lokalvårdare, gärna med tillhörande certifikat/intyg. Du är serviceinriktad, positiv och kommunikativt lagd eftersom du i ditt dagliga arbete möter våra hyresgäster. Du bör även ha lätt för att samarbeta med kollegorna i din arbetsgrupp.

Vad vi kan erbjuda
På Bostadsbolaget erbjuder vi en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, inflytande över den egna arbetssituationen och öppenhet. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade över de resultat som vi uppnår tillsammans. Som medarbetare hos oss ska man också känna dig trygg och säker på jobbet.

Övrig information
Lediga tjänster:
Norra Biskopsgården
Eriksberg
Vikariat på ca 12 månader i Järnbrott

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Detta är en samlingsannons och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsen tas bort.

Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-10-31
Referensnummer: C97439

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Hannes Danielsson, Hannes.danielsson@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-08-15

Redovisningsekonom till Familjebostäder i Göteborg

Arbetsbeskrivning
Till vår ekonomiavdelning söker vi redovisningsekonom.

Som redovisningsekonom arbetar du med en rad olika arbetsuppgifter inom löpande redovisning och bokslut så som avstämningar och analyser av resultat- och balanskonton samt gör diverse utredningar. Du bidrar till att redovisningsregler efterlevs och identifierar behov av förändringar och stöd. Tillsammans med våra controllers arbetar du med månads- och delårsbokslut för våra förvaltningsdistrikt. Du deltar även i bolagets övriga bokslutsarbete och ekonomisk rapportering till vårt moderbolag samt övrig rapportering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi/redovisning, eller annan ekonomisk utbildning och kvalificerad yrkeserfarenhet som kan bedömas likvärdig, samt flerårig dokumenterad erfarenhet från redovisning i aktiebolag. Du har erfarenhet från att upprätta månads-, delårsbokslut och årsbokslut och har goda kunskaper i skatte- och momsfrågor. Du har även erfarenhet av redovisning av löner, skatter och sociala avgifter. Vi ser gärna också att du har erfarenhet från fastighetsbolag.

Inom ekonomi är det viktigt att det blir rätt så du behöver vara en noggrann person med ett strukturerat arbetssätt som också innebär förmåga att genomföra egenkontroll av utfört arbete. För att teamet ska fungera behöver du vara ansvarsfull och självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter och uppdrag i processen. Samtidigt behöver du även vara flexibel för att stödja och hjälpa dina kollegor när det behövs. Samarbete tycker vi är viktigt och vi söker dig som tycker som oss.

Vi har under senaste året infört nytt faktura- och ekonomisystem varför vi tillsammans i arbetsgruppen kommer att fortsätta utveckla arbetet inom redovisning. Därför behöver du vara beredd på att ta dig an olika arbetsuppgifter och utmaningar samt ta egna initiativ.

De system vi använder är ekonomisystemet Agresso, Visma Proceedo för leverantörsfakturor och fastighetssystemet Fast2. För verksamhetsuppföljningen använder vi Hypergene. Om du har någon erfarenhet av dessa är det självklart värdefullt.

Övrig information
Vi är 13 kollegor på ekonomiavdelningen som består av redovisning, controller och hyresadministration. Vi strävar efter att utveckla och effektivisera våra processer. Att ta tillvara systemens utvecklingsmöjligheter och vad digitaliseringen i övrigt kan innebära är viktigt.

Som en del av urvalsprocessen kommer vi att använda oss av personlighetstest och på slutkandidat gör vi en bakgrundskontroll.

Familjebostäder är utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 och 2022! Hos oss är stämningen trivsam och ambitionen hög. Vår värdegrund är PEPS och det innebär att vi på jobbet är positiva, engagerade, pålitliga och samspelta. Vi erbjuder ett utmanande och ansvarsfullt arbete i ett expansivt företag som tillhör Sveriges största bostadskoncern.

Framtidenkoncernen är Göteborgs allmännytta. Hos oss bor var fjärde göteborgare. Våra fastigheter med över 75 000 lägenheter är värda omkring 125 miljarder kronor och vi investerar årligen flera miljarder på göteborgsmarknaden. Vi är drygt 1200 medarbetare som varje dag jobbar för att göra Göteborg bättre.

Med fokus på att aktivt bidra till att Göteborg ska bli en jämlik och hållbar stad innebär det att du genom ditt jobb hos oss gör skillnad varje dag och därmed bidrar du till något som är viktigt på riktigt. Välkommen med din ansökan!

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-08-15
Referensnummer: C96860

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Gudrun Dahlberg, gudrun.dahlberg@familjebostader.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

På Familjebostäder tar vi inte bara omsorgsfullt hand om våra drygt 19 000 bostäder. Vi erbjuder även ett bekvämt och bekymmersfritt boende med hög grad av service. Dessutom bidrar vårt arbete och olika satsningar till Göteborgs Stads utveckling. Vi söker därför dig som tycker om vårt uppdrag och vår vision; Vi skapar morgondagens boende – tryggt, trivsamt och klimatvänligt, tillsammans med göteborgarna.
Familjebostäder är en del av Framtidenkoncernen som ägs av Göteborgs Stad. Läs mer på www.familjebostader.se

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-08-21

Operativ chef för lokalvård till Bostads AB Poseidon

Arbetsbeskrivning
Vi söker en operativ chef för lokalvård som vill göra skillnad i våra utvecklingsområden.

År 2025 har vi som mål att Biskopsgården lyfts ur polisens lista över särskilt utsatta områden i Göteborg. Nu har vi en spännande tjänst för dig som vill anta en samhällsutmaning och arbeta med att leverera städ i högsta klass. Genom att anställa personer från området utökar vi verksamheten i distrikt Hisingen och inför lokalvård i egen regi.

I din roll som chef för lokalvård kommer du att starta upp, och delta operativt, i en städavdelning som dels levererar städ i högsta klass men som också är en språngbräda för personer som står långt från arbetsmarknaden.

Ansvar för ledning, styrning och förstklassigt städ
Parallellt med att du deltar operativt i städningen, ansvarar du för ledning och styrning av personal, verksamhet samt har arbetsmiljöansvar för dina medarbetare. Du är nyckelpersonen som hanterar den dagliga driften men också utvecklar den. Vi ser att du är en god förbild för dina medarbetare i att bemöta våra hyresgäster med god service och samtidigt coachar personalen att leverera städ i högsta klass. Som chef för vår lokalvård kommer du också att ansvara för de befintliga städavtal vi har med städleverantörer tills vi succesivt fasat ut dessa och ersatt med lokalvård i egen regi.

Verksamheten bygger på att erbjuda personer som står långt från arbetsmarknaden en konkret möjlighet att komma i arbete. Detta som en del i en arbetsmarknadsåtgärd. Där samarbetar du nära med en utvecklingsledare och andra aktörer som jobbar med målgruppen.

Kvalifikationer
Handlingskraftig, trygg ledare med förmåga att coacha
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av städ i hyresfastigheter och trapphus. Vi ser gärna att du är en erfaren ledare som har blick för vad som behöver göras för att uppnå en kvalitativ städleverans. Du trivs med att städa och vara nära personerna du ska arbetsleda, men kan samtidigt skapa distans för att administrera och utöka verksamheten från ett delområde till att vi har lokalvård i distriktets alla områden. Som person är du lika lyssnande som handlingskraftig samtidigt som du ör resultat- och målmedveten. Du känner, precis som vi, en stolthet i ditt arbete och i det du gör. Allra viktigast är att du kan coacha, arbetsleda och entusiasmera personerna du arbetar närmst. Din ambition är att din personal ska bli bättre städare än du.

Bidra med ditt goda ledarskap till Göteborgs framtid
Vi erbjuder dig en viktig, ansvarsfull roll med stora möjligheter att påverka utvecklingen inom ett välskött bolag med engagerade och stolta medarbetare. Vi erbjuder också en plats i ett lag som bestämt sig för att göra skillnad på riktigt. Med Poseidon som arbetsplats får du en unik möjlighet att bidra till utvecklingen av Göteborg både som stad och som samhälle.
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi bygger plats för dig!

Erfarenhet av städ i hyresfastigheter och trapphus – Krav

Erfaren ledare – Meriterande

Driven – Krav
Du är snabb, produktiv och motiverad samt har ett starkt engagemang och entusiasm för ditt arbete. Du tar initiativ och ansvar för att arbetet går framåt, oavsett om du arbetar ensam eller tillsammans med andra.

Lyhörd – Krav
Du lyssnar på andra människor i syfte att förstå deras behov. Du söker aktivt efter andras synpunkter och perspektiv samt är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke. Du arbetar för sammanhållning i arbetsgruppen och ser misslyckanden som något att lära sig av och skapar utrymme för dialog.

Mål- och resultatorienterad – Krav
Du motiveras av tydligt definierade mål och har förmåga att omvandla dessa till en konkret handling. Med fokus på målet kan du omprioritera arbetet vid ändrade förutsättningar eller behov. Du följer upp och rapporterar resultat och måluppfyllelse.

Övrig information
För din information gör vi bakgrundskontroll av slutkandidater.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-08-21
Referensnummer: C96448

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Daniel Lagerås, 031-332 13 62

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 28 000 hyresrätter i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt med stor närhet till våra hyresgäster.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-08-14

Hyresförhandlare till Bostads AB Poseidon

Arbetsbeskrivning
Har du sinne för affärsmässighet? Vi söker en hyresförhandlare.

Vi fortsätter att vässa oss och växa på Poseidon. Nu söker vi en analytisk och strukturerad hyresförhandlare till laget. Målet är glasklart: på riktigt nöjda hyresgäster och ett tryggt och trivsamt Göteborg 2025 och framåt.

Som förvaltande bolag i Göteborg förser vi var tionde göteborgare över hela stan med boende: vi har som uppdrag att bygga nytt, förvalta våra hus och gårdar samt att säkerställa att staden hålls samman och utvecklas i rätt riktning. För att bibehålla en stabil ekonomi och samtidigt nå våra högt satt mål superslipar vi vår förvaltning och verksamhet ytterligare. Nu stärker vi upp vårt förvaltningsstöd genom att rekrytera en hyresförhandlare.

I din roll som hyresförhandlare ger du stöd till distrikt och avdelningar i samband med investeringar, samt att du samverkar med koncernens andra bolag gällande hyresintäktstrategi och intäktsrelaterade frågor.

Du kommer att jobba nära en erfaren verksamhetsutvecklare med ansvar för hyresförhandling på enheten Förvaltningsstöd, en del av avdelningen Förvaltningsutveckling. Du har din utgångspunkt på huvudkontoret i Gamlestaden och rapporterar till chef Förvaltningsstöd.

I din roll ansvarar du för att:
• Hyresförhandla med Hyresgästföreningen avseende nybyggnation, ombyggnation, tillval och årsförhandlingar
• Bruksvärdesförhandlingar i samband med renoveringar standardhöjande åtgärder
• Implementera arbetssätt med kvalitetshyra

Kvalifikationer
För att du ska lyckas i din roll krävs det att du är affärsmässig och analytisk. Att du samtidigt är diplomatisk och strukturerad i ditt arbetssätt. Samt att du har lätt att samarbeta med andra. Hos oss är lagspel en självklarhet.

Bidra med din affärsmässighet till Göteborgs framtid

Vi erbjuder dig en bred och ansvarsfull roll med stora möjligheter att påverka utvecklingen inom ett välskött bolag med engagerade och stolta medarbetare. Vi erbjuder också en plats i ett lag som bestämt sig för att göra skillnad på riktigt. Med Poseidon som arbetsplats får du en unik möjlighet att bidra till utvecklingen av Göteborg som både stad och samhälle.

Kvalifikationer:
• Ekonomisk, teknisk eller juridisk högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet
• Förhandlingsvana
• Byggnadsteknisk kunskap
• Goda kunskaper i Microsoft Office.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi bygger plats för dig!

Ekonomisk, teknisk eller juridisk högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet – Krav

Förhandlingsvana – Krav

Byggnadsteknisk kunskap – Krav

Analytisk – Krav
Du kan på ett effektivt sätt identifiera och analysera kärnan i ett problem samt föreslå möjliga lösningar. Du har förmåga att se samband och kan dra logiska slutsatser utifrån begränsad och/eller komplex information.

Samarbetsinriktad – Krav
Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten.

Strukturerad – Krav
Du upprättar tydliga mål och planerar aktiviteter och projekt i god tid. Du använder tiden effektivt och arbetar systematiskt, organiserat och metodiskt. Du ser till att arbetet slutförs och följer upp resultatet.

Övrig information
Urval och intervjuer sker löpande. Kvalitetssäkring av rekryteringsprocessen för slutkandidat kommer att ske genom arbetspsykologiska tester samt bakgrundskontroll.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-08-14
Referensnummer: C96047

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Diana Pusac , 031-332 11 99

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 28 000 hyresrätter i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt med stor närhet till våra hyresgäster.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-08-14

Debiteringschef till Bostadsbolaget

Arbetsbeskrivning
Nu startar Bostadsbolaget upp en ny enhet där vi samlar debitering, tillvalshantering och kundfakturering och tar med det ytterligare ett steg i att utveckla arbetet på ekonomiavdelningen. Vi söker därför en debiteringschef som ska utveckla och leda enhetens arbete.

Den nya enheten kommer tillsammans med de befintliga enheterna för controlling och redovisning att utgöra basen i ekonomiavdelningens viktiga arbete. Enheten för debitering kommer att ansvara för funktionerna debitering, kundfakturering och tillvalshantering, ett arbete med stort fokus på hyresgästrelationer, intäkter och verksamhetsstöd. Funktionerna finns redan idag och är bemannade men tillhör en annan del av organisationen.

Nu söker vi dig som med kunden och medarbetarna i fokus vill leda och utveckla vår nya enhet.

Om jobbet
Som debiteringschef ansvarar du för att leda enheten och dess arbete inom nuvarande tjänster men också utveckla nya tjänster med fokus på kund, intäkter och inkommande ärenden. Idag är det totalt sju personer som arbetar med dessa uppdrag på Bostadsbolaget och som kommer att tillhöra enheten. I rollen ingår personalansvar för dessa medarbetare och du rapporterar till Bostadsbolagets ekonomichef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Leda, coacha och utveckla medarbetarna inom enheten.
• Vara delaktig i utvecklingen av digitala arbetssätt.
• Leda utvecklingen av intäktsstrategier inom enhetens uppdrag.
• Ha en nära dialog med förvaltningen i gemensamma frågor.
• Arbeta med vräkningsförebyggande frågor.
• Ta fram mål och nyckeltal, arbeta med uppföljning samt vidta åtgärder baserat på resultaten för att säkerställa en hög nivå av leverans.

Kvalifikationer
Din profil
Vi söker dig med minst fem års erfarenhet från liknande befattning och en relevant eftergymnasial utbildning eller arbete inom motsvarande område. Du har erfarenhet från ledande befattning och det är även meriterande om du har erfarenhet av kravhantering och juridiska frågor inom området. Vi tror också att du har erfarenhet av svåra kundsamtal. Vi förutsätter att du har erfarenhet av digitala lösningar och tycker om att arbeta med verksamhetsutveckling inom ditt arbetsområde. Du har också förmågan att skapa ordning och strukturer.

Som person har du goda ledaregenskaper och är tydlig i ditt ledarskap. Du är en resultatorienterad lagspelare som är bra på att sätta verksamhetsmål och förmedla dessa till dina medarbetare. Som ledare har du förmåga att engagera och utveckla dina medarbetare i sina yrkesroller. Du lägger också stor vikt vid att skapa en god arbetsmiljö.

Vad vi kan erbjuda
Bostadsbolaget erbjuder en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, öppenhet och inflytande över den egna arbetssituationen. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs, utvecklas och känner dig engagerad i de resultat som vi uppnår tillsammans.

Din ansökan
Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken i annonsen.

Övrig information
Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-08-14
Referensnummer: C95800

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Gunnel Lundegren , 031-7315000 (växel), Gunnel.Lundegren@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-08-14

Fastighetsförvaltare till Bostads AB Poseidon

Arbetsbeskrivning
Vi söker fastighetsförvaltare till vårt distrikt Väster.

Vi letar en handlingskraftig person som brinner för att utveckla hus, människor och samhället i en positiv riktning framåt. Det du får är ett utmanande och spännande uppdrag med engagerade kollegor, ett genomarbetat utvecklingskoncept och en konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens.

I distrikt Väster arbetar vi målinriktat för positiv utveckling av våra hus och boendemiljön, samtidigt som vi visar nolltolerans mot otrygghet och nedskräpning. Med din kompetens som fastighetsförvaltare och ledare kommer du här att metodiskt coacha dina medarbetare och säkerställa att fastigheternas ekonomi utvecklas enligt planer och mål – med fokus på intäkter, kostnader och investeringar i ditt bestånd. Lika hög prioritet lägger du vid att hyresgästerna är trygga, nöjda och aktiva i områdets utveckling. Du för dialoger, arbetar aktivt med standardförbättrande åtgärder vid renoveringar, är ansvarig för att sätta mål och följa utvecklingen av driftkostnader och myndighetskrav samt att du ansvarar för avtal, och leder och fördelar arbetet för dina medarbetare. Du har kontakt med övriga fastighetsförvaltare i bolaget och jobbar tätt ihop med distriktets fastighetsingenjör, ekonom samt andra fastighetsförvaltare. Du rapporterar till distriktschefen.

Kvalifikationer
En lyssnande, handlingskraftig ledarpersonlighet som ser husen och hyresgästerna
Vi vill att du som söker är en erkänt kompetent och omtyckt ledare med minst fem års arbete inom fastighetsbranschen som förvaltare, teknisk förvaltare, fastighetsingenjör eller i motsvarande roll. Din bakgrund utbildningsmässigt är diplomerad fastighetsförvaltare eller motsvarande utbildning. Du har god kunskap gällande myndighetskrav kopplade till fastighetsägarens ansvar och förstår väl sambandet mellan ekonomi, utveckling av fastigheterna och hyresgästens trivsel.

Som person är du strukturerad, analytisk och handlingskraftig med en självklar känsla för service och socialt patos. Du kommunicerar väl både i tal och skrift, och har en coachande och lyssnande ledarstil med mycket gott omdöme i dina beslut. B-körkort är ett krav. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Hos oss får du aktivt vara med på resan att superslipa vår förvaltning för ett ännu tryggare, mer trivsamt och attraktivt Göteborg. Och samtidigt utveckla dig själv som person och yrkesmänniska. Vi bygger plats för dig!

Ledare med minst fem års arbete inom fastighetsbranschen som förvaltare, teknisk förvaltare, fastighetsingenjör eller i motsvarande roll – Krav

Diplomerad fastighetsförvaltare eller motsvarande utbildning – Krav

Kunskap gällande myndighetskrav kopplade till fastighetsägarens ansvar – Krav

Analytisk – Krav
Du kan på ett effektivt sätt identifiera och analysera kärnan i ett problem samt föreslå möjliga lösningar. Du har förmåga att se samband och kan dra logiska slutsatser utifrån begränsad och/eller komplex information.

Driven – Krav
Du är snabb, produktiv och motiverad samt har ett starkt engagemang och entusiasm för ditt arbete. Du tar initiativ och ansvar för att arbetet går framåt, oavsett om du arbetar ensam eller tillsammans med andra.

Lyhörd – Krav
Du lyssnar på andra människor i syfte att förstå deras behov. Du söker aktivt efter andras synpunkter och perspektiv samt är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke. Du arbetar för sammanhållning i arbetsgruppen och ser misslyckanden som något att lära sig av och skapar utrymme för dialog.

Strukturerad – Krav
Du upprättar tydliga mål och planerar aktiviteter och projekt i god tid. Du använder tiden effektivt och arbetar systematiskt, organiserat och metodiskt. Du ser till att arbetet slutförs och följer upp resultatet.

Övrig information
Vi intervjuar sökande löpande. För din information gör vi bakgrundskontroll och tester av slutkandidater.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-08-14
Referensnummer: C95721

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Diana Pusac , 031-332 11 99

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 28 000 hyresrätter i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt med stor närhet till våra hyresgäster.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-08-12

Utvecklingsledare till Bostadsbolaget

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi två utvecklingsledare som vill bidra till utvecklingen av vårt bostadsområde Frölunda/Tynnered och Västra Nordstan. Som utvecklingsledare leder och genomför du det långsiktiga hållbarhetsarbetet i området. Vi söker därför dig som har ett stort och utpräglat intresse för samhällsutveckling, social hållbarhet och delaktighet.

Bostadsbolagets områden i Tynnered och Västra Järnbrott är socioekonomiskt utsatta områden och har utmaningar, men också stora möjligheter. Nu lägger vi extra kraft för att områdena ska fortsätta utvecklas i en positiv riktning. Göteborgs Stad har satt ett högt mål 2025 ska det inte ska finnas några särskilt utsatta områden i staden. För att nå målet satsar vi nu, tillsammans med andra aktörer i staden, för att öka tryggheten och minska ojämlikheten. Vi har kommit en bra bit på vägen och nu söker vi två utvecklingsledare som vill bidra till den positiva utvecklingen.

Om tjänsterna
Som utvecklingsledare ingår du i det team som ska driva och förstärka det pågående arbetet med socialt hållbara bostadsområden.

Utvecklingsledarna ansvarar tillsammans med gruppen för att leda och genomföra utvecklande och stärkande sociala satsningar och processer i bostadsområdet utifrån Framtidenkoncernens strategi för utvecklingsområden 2020-2030. I strategin finns ett antal målområden som ska realiseras. Vissa satsningar drivs av andra aktörer, till exempel Göteborgs Stad, andra bolag eller civilsamhället. I dessa forum deltar du som en aktiv representant för Bostadsbolaget. Du har stora möjligheter att påverka hur utvecklingsarbetet ska genomföras utifrån de lokala förutsättningarna.

Organisatoriskt tillhör du arbetsgruppen som arbetar med utvecklingsfrågor i distrikt Centrum. Du är direkt underställd områdets utvecklingschef för social hållbarhet. Tjänsterna är placerade i Tynnered/Västra Järnbrott.

Arbetsuppgifter
De två tjänsterna har olika fokusområden men kommer att jobba med ett tydligt framåtriktat målfokus utifrån följande förutsättningar:

• Vi jobbar med ett tydligt ledarskap och strävar mot att bli ett starkt team och arbetar med innovation och ständigt förbättringsarbete.
• Vi har ett värderingsdrivet förhållningssätt och arbetar utifrån de företagsgemensamma värdeorden glädje, tillsammans och utmana.
• Vi arbetar genomgående med ansvarstagande, tydliga principer för social hållbarhet och långsiktighet i allt arbete.

Kvalifikationer
Tjänst 1
Fokus på brottsförebyggande och trygghetsskapande platssamverkan
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
• Vara en del i laget som hanterar insatserna utifrån Framtidenkoncernens strategi för utvecklingsområden 2020-2030 och utveckling av socialt hållbara bostadsområden
• Bidra till ökad trygghet och minskad brottslighet genom kartläggningar, orsaksanalyser och åtgärder
• Dialog- och områdesarbete: planera, genomföra och utvärdera exempelvis trygghetsdialoger och aktiviteter bostadsområdena
• Företräda bostadsbolaget i olika typer av platssamverkan med fokus på utveckling av platsers attraktivitet, identitet, säkerhet och trygghet i främst våra centrala bostadsområden som till exempel Haga och Västra Nordstan
• Sprida goda exempel till andra områden i företaget och Framtidenkoncernen

Tjänst 2
Fokus på områdesarbete för utveckling av social hållbart boende
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
• Vara en del i laget som hanterar insatserna utifrån Framtidenkoncernens strategi för utvecklingsområden 2020-2030 och utveckling av socialt hållbara bostadsområden: exempelvis sysselsättningsfrågor, meningsfull fritid, sophantering utan nedskräpning, och riktiga hyresförhållanden.
• Dialog- och områdesarbete: planera, genomföra och utvärdera exempelvis trygghetsdialoger och aktiviteter i bostadsområdena

Vem du är
Rollen ställer stora krav på att du har en utåtriktad och lösningsorienterad personlighet samtidigt som du kan lyssna och arbeta utifrån behov. Du trivs med att arbeta i grupp men är samtidigt driven med förmåga att arbeta självständigt och målinriktat. Du förstår också vikten av kommunikation och relationsskapande samarbeten. Du har förståelse för att det är ett långsiktigt arbete som kräver ödmjukhet inför hur människors vardag ser ut i ett av stadens kulturrika områden. Vi förutsätter att du har ett stort och utpräglat intresse för inkluderingsfrågor och samhällsutveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant högskole- eller universitetsutbildning inom till exempel statsvetenskap, kriminologi, folkhälsovetenskap, social hållbarhet med fokus på demokrati, stadsutveckling eller integration eller annan likvärdig utbildning.

Du har erfarenhet av process- och projektledning samt utvecklings- och förändringsarbete i större organisationer. Det är viktigt att du har förmågan att planera, genomföra och utvärdera insatser och processer med fokus på att arbeta kunskapsbaserat som ger effekt. Det är dessutom meriterande om du tidigare haft en social arbetsroll som rustat dig med praktiska färdigheter i mötet med människor i olika typer av livssituationer.

Tjänsterna har olika inriktningar. För den första tjänsten är det meriterande om du har kunskap om centrumproblematik. För den andra tjänsten ser vi gärna att du har arbetat med socialt arbete eller områdesarbete.

Vad vi kan erbjuda
På Bostadsbolaget erbjuder vi en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, inflytande över den egna arbetssituationen och öppenhet. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade över de resultat som vi uppnår tillsammans. Som medarbetare hos oss ska man också känna sig trygg och säker på jobbet

Övrig information
För ytterligare information om tjänsten: Camilla Tjernberg utvecklingschef, 031-731 57 39 och camilla.tjernberg@bostadsbolaget.se. Svar på frågor om tjänsterna besvaras 1-12 augusti på telefon. Har du frågor under juli månad så är du välkommen att mejla.

Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal.

Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-08-12
Referensnummer: C94756

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Camilla Tjernberg, , 031-7315000 (växel), camilla.tjernberg@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-08-14

Ekonom till Bostads AB Poseidon

Arbetsbeskrivning
I din roll som ekonom får du en viktig nyckelfunktion på vårt distrikt Angered där vi jobbar brett, uthålligt och handlingskraftigt i vår så kallade superförvaltning för att skapa trivsel och trygghet. Här är du med aktivt på vår utvecklingsresa med huvudansvaret för ekonomin, vilket innebär mycket självständigt arbete och en tät kontakt med kollegerna på distriktet i flera av de cirka 130 projekten vi har pågående. Däribland underhålls- och investeringsärenden med volymer på cirka 330 miljoner.

Du kommer även att jobba nära gruppen med övriga ekonomer på bolaget, med kontinuerligt utbyte och samarbete. Du har din utgångspunkt på distriktskontoret i Hjällbo, och rapporterar till distriktschef samt Poseidons ekonomichef.

Dina uppgifter består bland annat av:
• Budget- och prognosarbete
• Bokslut, avstämningar och analyser samt övrig ekonomisk rapportering
• Projektredovisning
• Pedagogiskt stöd till medarbetarna i distriktet i ekonomiska frågor

Kvalifikationer
Kvalifikationer
Vi tror att du som söker är civilekonom eller har motsvarande kompetens samt några års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete, gärna från fastighetsbranschen. För att lyckas i arbetet bör du ha erfarenhet av löpande redovisning och att självständigt utföra avstämningar och analyser. Självklart har du goda kunskaper i Excel.

En schysst, kompetent och handlingskraftig kollega
Som person är du en lika analytisk, noggrann och handlingskraftig i ditt kompetensområde som en lyssnande och flexibel kollega med god social kompetens. Även om ekonomi blir ditt huvudområde, vill vi att du aktivt deltar och stöder distriktets övriga aktiviteter när det behövs. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Det avgörande är din personliga lämplighet och drivkraft. Här får du möjlighet att vara med och bidra och jobba för ett ännu bättre Göteborg. Vi bygger plats för dig!

Civilekonom eller motsvarande kompetens samt några års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete, gärna från fastighetsbranschen. – Krav

Erfarenhet av löpande redovisning och att självständigt utföra avstämningar och analyser – Krav

Goda kunskaper i Excel – Krav

Analytisk – Krav
Du kan på ett effektivt sätt identifiera och analysera kärnan i ett problem samt föreslå möjliga lösningar. Du har förmåga att se samband och kan dra logiska slutsatser utifrån begränsad och/eller komplex information.

Driven – Krav
Du är snabb, produktiv och motiverad samt har ett starkt engagemang och entusiasm för ditt arbete. Du tar initiativ och ansvar för att arbetet går framåt, oavsett om du arbetar ensam eller tillsammans med andra.

Noggrann – Krav
Du är mån om att ditt arbete blir korrekt och grundligt utfört samtidigt som du inte lämnar någonting åt slumpen. Du har förmåga att ha fokus på detaljer. Du kontrollerar och följer upp ditt arbete för att säkerställa att det håller en hög kvalitet.

Socialt säker – Krav
Du är bekväm i sociala kontaktytor, såväl informella som formella. Du står för fattade beslut och kan förmedla obekväma budskap när det behövs.

Övrig information
Urval och intervjuer sker löpande. För din information gör vi bakgrundskontroll på slutkandidater.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-08-14
Referensnummer: C94699

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 1753-01-01

Kontaktpersoner
Dennis Andersson, 0313321524

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 28 000 hyresrätter i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt med stor närhet till våra hyresgäster.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-08-14

Extrajobb för dig som är ung och bor i Frölunda/Tynnered, Bostadsbolaget

Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och utveckla ditt bostadsområde och arbeta för en positiv utveckling av Göteborg? Nu söker vi dig som är mellan 18 och 25 år och som bor i Frölunda/Tynnered som vill jobba extra i sitt bostadsområde.

Om jobbet
Vi på Bostadsbolaget kraftsamlar och satsar nu extra för att öka trivseln och tryggheten i Frölunda/Tynnered. För att lyckas behöver vi stärka upp med personer som kan jobba extra efter behov i områdena. Där tror vi att du som är ung och redan bor i och har kunskap om våra bostäder och områden kan göra jobbet bäst. Totalt söker vi nu fyra timanställda som kommer arbeta i våra bostadsområden i Västra Järnbrott samt Topas- och Briljantgatan. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att hjälpa kollegorna i området med olika uppgifter. Du kommer också hjälpa till vid olika informationsinsatser och events.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Hålla rent och snyggt i utemiljö och andra allmänna utrymmen
• Hjälpa till att hålla ordning i våra miljöhus
• Fastighetsskötsel
• Städning
• Dela ut informationslappar
• Delta under områdesevents

Arbetstiderna är varierande och är framför allt under dagtid på vardagar men både helg- och kvällsarbete kan förekomma. Tjänsterna är timanställningar efter behov, vi vill dock att du ska kunna delta i introduktionen som är vid några tillfällen under oktober månad.

Kvalifikationer
Vem vi söker
Vi söker dig som är mellan 18 och 25 år och bor i Frölunda/Tynnered. Du är engagerad och bryr dig om ditt bostadsområde och vill vara med och bidra till Göteborgs positiva utveckling. Du är inte rädd för att hugga i och hjälpa till där det behövs.

Din ansökan
Vi tar endast emot ansökningar via vår rekryteringsportal. Du ansöker via länken.

Intervjuer kommer äga rum den 24/8. De kandidater som är aktuella för en intervju kommer få ett mejl den 19/8 med exakt tid.

Har du frågor om jobbet? Välkommen att kontakta Camilla Tjernberg, utvecklingschef Frölunda/Tynnered på telefon 031-731 57 39 eller Mattias Bjurling, förvaltare Tynnered på telefon 031-731 57 23.

På grund av semestertider kan det ibland vara svårt att nå kontaktpersoner. Ring då gärna till vår växel på 031-731 50 00 så hjälper vi dig där.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrig information
Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-08-14
Referensnummer: C93249

Anställningsvillkor
Omfattning: Timavlönad
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Anni-Frid Frisk, Anni-Frid.Frisk@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-08-14

Timanställning för dig som är ung och bor i Biskopsgården/Länsmansgården, Bostadsbolaget

Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och utveckla ditt bostadsområde och arbeta för en positiv utveckling av Göteborg? Nu söker vi dig som är mellan 18 och 30 år och som bor i Biskopsgården eller Länsmansgården som vill jobba extra i något av våra bostadsområden på Hisingen.

Om jobbet
Vi på Bostadsbolaget kraftsamlar och satsar nu extra för att öka trivseln och tryggheten i Biskopsgården, Länsmansgården och våra övriga bostadsområden på Hisingen. För att lyckas behöver vi stärka upp med personer som kan jobba extra efter behov i områdena. Där tror vi att du som är ung och redan bor i och har kunskap om våra bostäder och områdena kan göra jobbet bäst. Totalt söker vi nu 15 timanställda som kommer arbeta i några av våra bostadsområden på distrikt Hisingen (Norra Biskopsgården, Södra Biskopsgården, Länsmansgården, Kyrkbyn och Amhult). Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att hjälpa kollegorna i området med olika uppgifter. Du kommer också hjälpa till vid olika informationsinsatser och events.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Hålla rent och snyggt i utemiljö och andra allmänna utrymmen
• Hjälpa till att hålla ordning i våra miljöhus
• Fastighetsskötsel
• Städning
• Dela ut informationslappar
• Delta under områdesevents

Arbetstiderna är varierande och är framför allt under dagtid på vardagar men både helg- och kvällsarbete kan förekomma. Tjänsterna är timanställningar efter behov, vi vill dock att du ska kunna delta i introduktionen som är dagtid under hela oktober (med start 3 oktober).

Kvalifikationer
Vem vi söker
Vi söker dig som är mellan 18 och 30 år och bor i Biskopsgården eller Länsmansgården. Du är engagerad och bryr dig om ditt bostadsområde och vill vara med och bidra till Göteborgs positiva utveckling. Du är inte rädd för att hugga i och hjälpa till där det behövs.

Din ansökan
Vi tar endast emot ansökningar via vår rekryteringsportal. Du ansöker via länken.

Intervjuer kommer äga rum den 23/8. De kandidater som är aktuella för en intervju kommer få ett mejl den 19/8 med exakt tid.

Har du frågor om jobbet? Välkommen att kontakta Anni-Frid Frisk, utvecklingsledare Biskopsgården/Länsmansgården på telefon 031-731 54 64.

På grund av semestertider kan det ibland vara svårt att nå kontaktpersoner. Ring då gärna till vår växel på 031-731 50 00 så hjälper vi dig där.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrig information
Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-08-14
Referensnummer: C93244

Anställningsvillkor
Omfattning: Timavlönad
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Anni-Frid Frisk, Anni-Frid.Frisk@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-08-14

Timanställning för dig som är ung och bor i Hammarkullen, Bostadsbolaget

Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och utveckla ditt bostadsområde och arbeta för en positiv utveckling av Göteborg? Nu söker vi dig som är mellan 18 och 30 år och som bor i Hammarkullen för en timanställning i något av våra bostadsområden på distrikt Öster.

Om jobbet
Vi på Bostadsbolaget kraftsamlar och satsar nu extra för att öka trivseln och tryggheten i Hammarkullen och övriga bostadsområden i vårt distrikt Öster. För att lyckas behöver vi stärka upp med personer som kan jobba extra efter behov i områdena. Där tror vi att du som är ung och redan bor i och har kunskap om våra bostäder och områden kan göra jobbet bäst. Totalt söker vi nu 20 timanställda som kommer arbeta i något av våra bostadsområden i distrikt Öster, dvs Hammarkullen, Rannebergen, Kortedala, Torpa eller Robertshöjd. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att hjälpa kollegorna i området med olika uppgifter. Du kommer också hjälpa till vid olika informationsinsatser och events.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Hålla rent och snyggt i utemiljö och andra allmänna utrymmen
• Hjälpa till att hålla ordning i våra miljöhus
• Fastighetsskötsel
• Städning
• Dela ut informationslappar
• Delta under områdesevents

Arbetstiderna är varierande och är framför allt under dagtid på vardagar men både helg- och kvällsarbete kan förekomma. Tjänsterna är timanställningar efter behov, vi vill dock att du ska kunna delta i introduktionen som är dagtid under hela oktober (med start 3 oktober).

Kvalifikationer
Vem vi söker
Vi söker dig som är mellan 18 och 30 år och bor i Hammarkullen. Du är engagerad och bryr dig om ditt bostadsområde och vill vara med och bidra till Göteborgs positiva utveckling. Du är inte rädd för att hugga i och hjälpa till där det behövs.

Din ansökan
Vi tar endast emot ansökningar via vår rekryteringsportal. Du ansöker via länken nedan.

Intervjuer kommer äga rum den 24/8. De kandidater som är aktuella för en intervju kommer få ett mejl den 19/8 med exakt tid.

Har du frågor om jobbet? Välkommen att kontakta Rebecca Lindqvist, utvecklingsledare Hammarkullen på telefon 031-731 52 72.

På grund av semestertider kan det ibland vara svårt att nå kontaktpersoner. Ring då gärna till vår växel på 031-731 50 00 så hjälper vi dig där.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrig information
Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-08-14
Referensnummer: C93219

Anställningsvillkor
Omfattning: Timavlönad
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Rebecca Lindqvist, Rebecca.Lindqvist@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-09-13

Fastighetsvärdar till Bostadsbolaget

Arbetsbeskrivning
Vi står inför ett generationsskifte och en spännande resa där vi ska möta nya utmaningar inom bland annat teknik och digitalisering. Nu söker vi en rutinerad och kommunikativ fastighetsvärd som vill vara med oss på resan!

Om jobbet
Vill du vara med och bidra till samhällsnyttan och jobba för att skapa service i toppklass för våra hyresgäster? Nu söker vi en fastighetsvärd till centrala stan. Jobbet som fastighetsvärd är omväxlande och kul. Som fastighetsvärd hos oss har du mycket eget ansvar, varierande arbetsuppgifter och daglig kontakt med våra viktigaste intressenter våra hyresgäster. Du löser inte bara praktiska problem, som till exempel reparationer i lägenheter, utan bidrar också till att våra hyresgäster känner sig trygga och nöjda med sitt boende. För dig är service viktigt och du värdesätter det sociala mötet med hyresgästerna och din unika arbetsmiljö – våra hyresgästers hem. Förutom din goda känsla för service har du också intresse och nyfikenhet för ny teknik.

Du är självständig i ditt arbete men tillhör en arbetsgrupp med fastighetsskötare, miljövärdar och lokalvårdare som du samarbetar och har gemenskap med i området.

Kvalifikationer
Vad vi kan erbjuda
Det händer mycket på Bostadsbolaget och vår verksamhet utvecklas för att ännu bättre möta målet att vara Göteborgs bästa hyresvärd. Vi står inför ett generationsskifte och en spännande resa där vi ska möta nya utmaningar inom bland annat teknik och digitalisering. En resa som vi hoppas att du vill vara med på!

På Bostadsbolaget erbjuder vi en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, inflytande över den egna arbetssituationen och öppenhet. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade över de resultat som vi uppnår tillsammans. Som medarbetare hos oss ska man också känna dig trygg och säker på jobbet.

Vem vi tror att du är
Du har en fastighetsrelaterad utbildning som förvaltare, fastighetsskötare, fastighetsvärd eller motsvarande. Alternativt har du arbetat i närliggande bransch och/eller kan visa på likvärdiga yrkeskunskaper. Tidigare erfarenhet från yrket är meriterande. B-körkort är ett krav.

Rollen kräver att du är strukturerad, kommunikativ, lösningsorienterad och gärna tar dig an nya utmaningar. Du arbetar fritt med mycket eget ansvar. Du har bland annat budgetansvar för ditt område.

Ansökan
Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken.

Just nu söker vi fastighetsvärdar till:
Guldheden
Landala
Majviken
Nordstan

Övrig information
Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Detta är en samlings annons och flera av tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsen tas bort. Under Juli månad kommer rekryteringen att pausas då vi är på semester.

Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-09-13
Referensnummer: C92815

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 1753-01-01

Kontaktpersoner
Hannes Danielsson, Hannes.danielsson@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast:

Spontanansökan/Intresseanmälan till Framtiden Byggutveckling

Om arbetsplatsen
Sedan 2016 arbetar Framtiden Byggutveckling med att initiera, utveckla och producera bostäder i hela Göteborg utifrån det allmännyttiga uppdraget. Allt för att fler göteborgare ska få tillgång till hyresrätter med en rimlig hyra. Framtiden Byggutveckling ingår i Framtidenkoncernen där de förvaltande bolagen Bostadsbolaget, Familjebostäder, Gårdstensbostäder och Poseidon också ingår. Inom koncernen finns även Egnahemsbolaget, GöteborgsLokaler och Störningsjouren. Framtidenkoncernen är Göteborgs allmännytta och Sveriges största bostadskoncern.

Arbetsuppgifter
Välkommen med din spontanansökan till Framtiden Byggutveckling. Här kan du också skicka in intresseanmälan för att skriva examensarbete hos oss. Tänk på att i din ansökan tydligt ange vilken typ av tjänst du är intresserad av eller inom vilket område du vill skriva ditt examensarbete.

Kvalifikationer
I ditt CV anger du relevant utbildning och yrkeserfarenhet för den typ av tjänst du söker hos oss.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan
Referensnummer: C72156

Kontaktperson
Reka Hersvik, HR-ansvarig, reka.hersvik@framtiden.se

Dela
Skriv ut

 

Kontakta oss

 


Välkommen att kontakta oss. Här hittar du alla kontaktuppgifter du behöver.

Postadress
Förvaltnings AB Framtiden
Sven Hultins Plats 2
412 58 Göteborg
Besök: Johanneberg Science Park

Växel
031-773 75 50

Epost                                            framtiden@framtiden.se


Kontakta våra dotterbolag

Bostadsbolaget Egnahemsbolaget Familjebostäder  Framtiden Byggutveckling
Poseidon Störningsjouren Gårdstensbostäder GöteborgsLokaler
   

Medarbetare i Förvaltnings AB Framtiden

Ann Grensner Blomqvist
Ekonomiassistent
031-773 75 58
e-post
Terje Johansson
VD/Koncernchef
031-719 31 60
e-post
Anna Collby
Affärsutvecklare
031-719 31 46
e-postMagnus Holmberg
Redovisningschef
031-773 75 56
e-post
Marita Åblad
Finans
031-773 75 59
e-post
Mohamed Hama Ali
Chefsjurist
031-773 75 54
e-postLars Just
Ekonomichef
031-773 75 57
e-post
Lena Hagenfeldt
VD-assistent
031-719 31 50
e-post
Eva Paulson
Hyresmarknadschef
031-773 75 67
e-postAnna-Karin Trixe
Stabchef
031-773 75 51
e-post
Jessica Wejemark
Säkerhetschef
031-718 89 50
e-post
Linda Björk
HR-chef
031-773 75 66
e-postSükran Dogan
Planeringsledare
031-773 75 53
e-post
Anna Staxäng
Kvalitetschef
031-773 75 52
e-post
Gudrun Nilsson
IT-strateg
031-719 31 55
e-postMinna Signori
Jurist
031-773 75 55
e-post
Lars Magnusson
Business Controller
031-719 31 53
e-post
Erik Zaar
Kommunikationschef
031-389 75 41
e-postHelene Blomberg
Chef Boendeutveckling
031-389 75 43
e-post
Lars Bankvall
Forsknings- och utvecklingschef
031-389 75 40
e-post
Dan Sandén
Teknisk chef
031-773 75 64
e-postAnnie Hohlfält
Utvecklingschef Social hållbarhet
031-389 75 42
e-post
Nina Jacobsson Stålheim Utvecklingschef Ekologisk hållbarhet 031-773 75 55
e-post