Lediga jobb

Nu ökar vi byggtakten! Vill du vara med?

Det händer mycket i vår bransch och rekrytering pågår löpande. Nedan listas lediga tjänster inom hela Framtidenkoncernen; moderbolaget, Framtiden Byggutveckling och övriga dotterbolag. Besök även dotterbolagens webbplatser för att vara säker på att du inte missar någon ledig tjänst. Har du frågor? Kontakta respektive kontaktperson för tjänsten du vill söka.

Aktuellt just nu

Fastighetsingenjör till Poseidon

>
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2019-06-23

Fastighetsingenjör till Poseidon

Vill du bli vår nya fastighetsingenjör i centrala Göteborg?

Du får en nyckelroll i arbetet för att säkerställa värdet och utvecklingen av distrikt Centrums fastighetsbestånd, som består av 84 fastigheter och drygt 5100 lägenheter i centrala Göteborg.

Vårt distrikt Centrum står inför omfattande projekt när det gäller badrums- och stamrenoveringar de närmaste åren. För att dessa ska fungera bra i hyresgästens vardag kommer det att krävas engagemang och delaktighet från oss som fastighetsägare, och det är där du kommer in i bilden.

Förutom att driva dessa projekt framåt ihop med ansvarig projektchef och distriktschef, ansvarar du för att planera och organisera övrigt underhåll ihop med våra husvärdar samt att följa upp och analysera distriktets underhållskostnader. I rollen ingår även att coacha våra husvärdar i dagliga tekniska frågor som rör våra fastigheter, samt energieffektivisera våra fastigheter. Målet vi har är att förvalta våra bostadsområden på ett långsiktigt och kostnadseffektivt sätt, i nära dialog med våra hyresgäster.

Lugn och nyfiken med gedigen teknisk bakgrund
Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning på högskolenivå eller yrkeshögskola med bygg-, installations- eller driftteknisk inriktning, liksom väl dokumenterad erfarenhet av bygg- och fastighetsbranschen med kunskap inom områdena energi, VVS och miljö. Meriterande är även kunskaper inom LOU, entreprenadjuridik och ROT-renovering.

Du är van vid att ta egna initiativ och arbetar självständigt med högt driv, stort engagemang och ett brett perspektiv på dina uppdrag. Med rollen följer att du har nära kontakt med medarbetare, hyres-gäster, entreprenörer och myndigheter. Till dina styrkor hör därför att du är lugn och lyhörd i ditt bemötande, samtidigt som du har en genuin förmåga att samarbeta. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta distriktschef Dennis Andersson på telefon 031-332 12 42 eller mejl dennis.andersson@poseidon.goteborg.se. Facklig representant är Göran Helgegren, telefon 031-332 11 11 eller mejl goran.helgegren@poseidon.goteborg.se.

Vi vill ha din ansökan via mejl senast 23 juni till jobbansokan@poseidon.goteborg.se.

 

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 27 000 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt, nära våra hyresgäster.

 

Dela
Skriv ut