Lediga jobb

Framtiden söker fler engagerade medarbetare

I vår koncern arbetar 1000 medarbetare i olika roller som till exempel fastighetsvärdar, förvaltare, miljövärdar, projektledare men också i stödfunktioner inom ekonomi, it och kundservice.

Vår gemensamma kultur i koncernen präglas av ett starkt kundfokus, affärsmässighet och stolthet över det uppdrag vi har. Vi arbetar kontinuerligt för att utvecklas och förbättras tillsammans.

Framtidenkoncernen arbetar mycket med att vara en säker, trygg och inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare känner en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva. Våra mätningar visar glädjande nog att medarbetarna upplever sig inkluderade, säkra och trygga i sina arbeten.

Våra medarbetarundersökningar som görs i realtid visar att vi har engagerade medarbetare som upplever att de har meningsfulla jobb.

Vi behöver bli fler som kan vara med och göra skillnad. Här hittar du lediga tjänster inom koncernen. 

Aktuellt just nu

Controller till Bostadsbolaget

>

Fastighetsförvaltare till Bostads

>

Kundtjänstchef till Gårdstensbostäder

>

Kundtjänstchef till Bostads

>

Biträdande jurist till Störningsjouren i Göteborg

>

Verksamhetsledare till Bostadsbolaget

>

Ombyggnadskoordinator till Bostadsbolaget

>

Biträdande projektansvarig till Bostadsbolaget

>

Energicontroller till Bostadsbolaget

>

Kommunikatörer till Familjebostäder

>

Redovisningsekonom till Framtiden Byggutveckling

>

Systemförvaltare till Bostads AB Poseidon

>

Säkerhetssamordnare till Bostads AB Poseidon

>

Utvecklingschef inom social hållbarhet till Bostadsbolaget

>

Chef för kundservice till Bostadsbolaget

>

Upphandlingsansvarig till Egnahemsbolaget

>

Miljövärd till Bostadsbolaget

>

Fastighetsvärd till Bostadsbolaget

>

Miljövärdssamordnare till Bostads AB Poseidon

>

Utemiljöchef till Bostads AB Poseidon

>

Bostadsrättsekonom till Egnahemsbolaget

>

VD till Framtiden Byggutveckling

>

Lokalvårdare till Bostadsbolaget

>

Trygghetsvärdar till Bostadsbolaget

>

Spontanansökan/Intresseanmälan till Framtiden Byggutveckling

>
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-06-05

Controller till Bostadsbolaget

Arbetsbeskrivning
Vi söker en nyfiken och relationsbyggande junior distriktscontroller som ska stötta ett av våra tre distrikt i olika ekonomiska frågor.

Om jobbet
Som junior distriktscontroller verkar du för att Bostadsbolaget har god ekonomisk kontroll genom att stödja ett av våra tre distrikt i olika ekonomiska frågor. Du är ett stöd till främst distriktschefen och distriktets fastighetsförvaltare. Ditt arbete och fokus är inriktat på att främja affärsmässigheten genom att arbeta förebyggande och se affärsmöjligheter. Du ingår i ekonomiavdelningens controllergrupp som idag består av sju personer, varav tre är distriktscontrollers.

Till tjänsten söker vi dig som har något eller några års erfarenhet av en liknande roll som controller och som söker nya utmaningar med möjlighet till utveckling och ansvarstagande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
• Budget- och prognosarbete för det distrikt du ansvarar för.
• Ekonomiska uppföljningar och analyser.
• Projektadministration.
• Säkerställa efterlevnad av ekonomimodell och rutiner.
• Medverka i distriktsmöten.
• Medverka i månads- och årsbokslut.
• Ekonomiska utredningar.
• Fördjupat ansvar över ett specialistområde.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
• Minst treårig högskoleutbildning inom ekonomi, offentlig förvaltning eller motsvarande med inriktning mot redovisning/ekonomistyrning.
• Något eller några års erfarenhet av liknande roll som controller, det är meriterande om du tidigare arbetat inom fastighetsbranschen (K3, fastighetsekonomi).
• Mycket goda kunskaper i Excel, och övriga Officeprogram
• Det är meriterande om du har erfarenhet från Agresso, Proceedo och Hypergene.

Det här är en verksamhetsnära roll med många kontaktytor i organisationen. Du som söker ska trivas i en roll där du har mycket kontakt med kollegor på olika avdelningar och du är sedan tidigare van vid att utbilda/fortbilda/stötta organisationen i ekonomirelaterade frågor. Tjänsten innebär resor inom distriktet.

Du är analytisk och tycker självklart om att arbeta med stora mängder siffror. Vidare tror vi att du arbetar fokuserat och strukturerat. Du har förmågan att avgöra när helhetsbilden är viktigare än detaljerad information. Du är nyfiken, självgående och vill gärna arbeta proaktivt med att förbättra rutiner och processer.

Vad vi kan erbjuda
Bostadsbolaget erbjuder en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, öppenhet och inflytande över den egna arbetssituationen. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade över de resultat som vi uppnår tillsammans.

Din ansökan
Vi ser gärna att du kommer in med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kommer att göra urval och kalla till intervjuer. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken i annonsen.

Övrig information
Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-06-05
Referensnummer: C89432

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 1753-01-01

Kontaktpersoner
Sofia Öst, 031-7315019, sofia.ost@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-06-07

Fastighetsförvaltare till Bostads

Arbetsbeskrivning
Vi på Poseidon står inför spännande utmaningar med stort fokus på kundnöjdhet, superslipad förvaltning och social områdesutveckling. Nu söker vi en som är en klok, inspirerande och drivande ledare till vår enhet förvaltningsstöd.

Poseidon har ett tydligt uppdrag från staden att satsa på, stärka och utveckla de områden som vi kallar våra utvecklingsområden. Målet är att ingen del av staden ska finnas med på polisens lista över särskilt utsatta områden 2025. Nu söker vi dig som är en klok, inspirerande och drivande lagledare till uppdraget att stödja våra distrikt med att leverera en superslipad, effektiv förvaltning med hög kundnöjdhet och hyresgästen i fokus.

Avdelningen förvaltningsstöd stödjer Poseidons sju distrikt i förvaltningsrelaterade frågor, boinflytande, kundvård, hyresförhandlingar samt social utveckling och integration. Som chef för enheten förvaltningsstöd har du ett nära samarbete med dina kollegor på våra distrikt och avdelningar. Du representerar Poseidon i koncerninterna arbetsgrupper. Du utgår från huvudkontoret i Gamlestaden och rapporterar till vår chef för avdelning Förvaltningsutveckling.

Som chef över förvaltningsstöd har du det övergripande ansvaret för att:

• Leda och utveckla enheten förvaltningsstöd
• Samordna och driva innovation och förvaltningsrelaterad verksamhetsutveckling
• Initiera och bereda strategiska beslut i övergripande förvaltningsrelaterade frågor

Kvalifikationer

Bred och ansvarsfull roll med möjlighet att påverka Göteborgs framtid

Vi erbjuder dig en bred och ansvarsfull roll med stora möjligheter att påverka utvecklingen inom ett välskött bolag med engagerade och stolta medarbetare. Vi erbjuder också en plats i ett lag som bestämt sig för att göra skillnad på riktigt. Med Poseidon som arbetsplats får du en unik möjlighet att bidra till utvecklingen av Göteborg som både stad och samhälle. Rollen ställer höga krav på ledarskap och förmågan att bygga förtroendegivande relationer.

För att du ska lyckas i din roll krävs det att du har ett affärsmässigt driv, är självgående och initiativrik och samtidigt är lyssnande, ödmjuk och har lätt för att samarbeta med andra. Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift och att sammanfatta arbetet i analyser och rapporter.
Hos oss är lagspel en självklarhet.

Kvalifikationer:
• för tjänsten relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet
• erfarenhet av fastighetsbranschen, bostadsförvaltning eller annan bakgrund relevant för uppdraget
• goda kunskaper i Microsoft Office

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi bygger plats för dig!

Relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet – Krav

Erfarenhet av fastighetsbranschen, bostadsförvaltning eller annan bakgrund relevant för uppdraget – Krav

Goda kunskaper i Microsoft Office – Krav

Driven – Krav
Du är snabb, produktiv och motiverad samt har ett starkt engagemang och entusiasm för ditt arbete. Du tar initiativ och ansvar för att arbetet går framåt, oavsett om du arbetar ensam eller tillsammans med andra.

Samarbetsinriktad – Krav
Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten.

Självständig – Krav
Du agerar på egen hand utifrån vad situationen kräver utan att behöva stöd av andra. Du har förmåga att ta självständiga beslut inom ramen för ditt uppdrag.

Övrig information
Urval och intervjuer sker löpande. Kvalitetssäkring av rekryteringsprocessen för slutkandidat kommer att ske genom arbetspsykologiska tester samt bakgrundskontroll.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-06-07
Referensnummer: C89385

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 1753-01-01

Kontaktpersoner
Diana Pusac , 031-332 11 99

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 28 000 hyresrätter i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt med stor närhet till våra hyresgäster.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-06-06

Kundtjänstchef till Gårdstensbostäder

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som har ett äkta socialt engagemang och starkt intresse för att utveckla vårt bostadsområde.

Du ska vara sakkunnig i hyresjuridiska frågor och dina huvudsakliga ansvarsområden innebär att leda och utveckla dina medarbetare och tillse uthyrning av bostäder, garage och p-platser samt kontraktsskrivning, byten och andrahandsuthyrning etc. Vi arbetar i en spännande mångfald. Varje kundkontakt måste ses i ett större perspektiv. Vi har inga ärenden, utan vi har möten med människor som bor här och vill ha hjälp med något.

Som uthyrningschef ansvarar du också för att:

• Representera bolaget i hyresförhandlingar
• Hantera bosociala frågor och tillsammans med dina medarbetare såsom exempelvis folkhälsa, arbetsmarknadsfrågor, kontakter med skola och socialtjänst
• Ha personalansvar för ca. sex medarbetare som innefattar också verksamhets och -ekonomiansvar
• Vara bolagets dataskyddskontakt och arbeta konsultativt inom GDPR-frågor

Du rapporterar till bolagets VD, ingår även i bolagets ledningsgrupp tillsammans med säkerhet- och förvaltningschef samt ekonomichef och representerar bolaget i olika koncerngemensamma samarbetsgrupper.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom relevant område exempelvis samhällsvetenskap alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av bostadsuthyrning och god kännedom om hur hyreslagen tillämpas praktiskt. Du har också minst ett par års erfarenhet av att leda andra.

Eftersom en viktig del i rollen är att delta i förhandlingar, skriva yttranden, analyser och rapporter är det viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Utifrån Framtidenkoncernens strategi arbetar vi med raka ryggar och varma hjärtan för att vara en trygghetsskapande aktör och vara tydliga med vilka regler som behöver gälla i våra områden för att de ska utvecklas åt rätt håll. För att lyckas i rollen behöver du därför att vara en trygg, empatisk och kommunikativ person med hög integritet.

Som ledare behöver du vara drivande och målinriktad och kunna motivera och entusiasmera dina medarbetare. Att coacha och stödja är ett naturligt förhållningssätt för dig och du är bekväm med att ses som en förebild.

Vi erbjuder dig en spännande bred roll där du tillsammans med dina kollegor, medarbetare göra skillnad på riktigt! Du får möjlighet att påverka bolagets utveckling och verka ur ett brett samhällsperspektiv som bidrar till både din egen och stadens utveckling.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Övrig information
Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken i annonsen.

Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-06-06
Referensnummer: C88425

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 1753-01-01

Kontaktpersoner
Jehan Mansour, 031-3326026, jehan.mansour@gardstensbostader.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Gårdsten är en stadsdel i norra Göteborg och Gårdstensbostäder ägs av Framtiden koncernen, som är helägd av Göteborgs Stad. Lägenhetsbeståndet omfattar 2 797 hyreslägenheter samt cirka 20 000 kvadratmeter lokalytor. Bolaget har över 7 000 boende som har sitt ursprung från många olika länder. Det är ett dynamiskt och kulturellt mångfacetterat bostadsområde.

Vårt företag är inte en traditionell hyresvärd. Genom socialt ansvar, engagemang bland hyresgäster och samarbete med förenings- och näringsliv utvecklar vi hela Gårdsten. Det gör vi ur tre perspektiv på hållbarhet: socialt, ekologiskt och ekonomiskt. Det har lett till att vi nu ses som en nationell och internationell förebild, med både priser och utmärkelser. Gårdsten har vänt från problemområde till förebild.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-06-07

Kundtjänstchef till Bostads

Arbetsbeskrivning
Poseidon fortsätter att vässa sig och växa!
Nu inrättar vi en ny kundserviceavdelning, och söker en klok ledare som sätter hyresgästen i fokus.

Poseidon har ett tydligt uppdrag från staden att satsa på, stärka och utveckla de områden som vi kallar våra utvecklingsområden. Målet är att ingen del av staden ska finnas med på polisens lista över särskilt utsatta områden 2025. Nu söker vi en klok och inspirerande lagledare som leder vår nya enhet kundservice, med uppdraget att leverera en hög kundnöjdhet med hyresgästen i fokus.

Lyssnande, inspirerande och handlingskraftig ledare sökes!

Kundserviceavdelningen består idag av medarbetare inom uthyrning, Tillval och Poseidon+.
Med dig som drivande kraft kommer vi att tillföra enheten en central kundservice.
Det blir ditt ansvar att utveckla och organisera enheten samt implementera nya rutiner, system och processer tillsammans med våra sju distrikt. Du representerar Poseidon i koncerninterna arbetsgrupper. Du utgår från huvudkontoret i Gamlestaden och rapporterar till vår chef för avdelning Förvaltningsutveckling

Som chef över kundservice har du det övergripande ansvaret för att:
• Leda och utveckla verksamheten inom enheten kundservice
• Utveckla och implementera rutiner och processer inom enheten kundservice
• Ansvarar för att enheten bedriver ett systematiskt förbättringsarbete inom kundservice, uthyrning och tillval

För att du ska lyckas i din roll krävs det att du har ett affärsmässigt driv, är självgående och initiativrik och samtidigt är lyssnande, ödmjuk och har lätt för att samarbeta med andra. Du är utåtriktad och har en mycket god social förmåga. Hos oss är lagspel en självklarhet.

Kvalifikationer
Bred och ansvarsfull roll med möjlighet att påverka Göteborgs framtid

Vi erbjuder dig en bred och ansvarsfull roll med stora möjligheter att påverka utvecklingen inom ett välskött bolag med engagerade och stolta medarbetare. Vi erbjuder också en plats i ett lag som bestämt sig för att göra skillnad på riktigt. Med Poseidon som arbetsplats får du en unik möjlighet att bidra till utvecklingen av Göteborg som både stad och samhälle. Rollen ställer höga krav på ledarskap och förmågan att bygga förtroendegivande relationer.

Kvalifikationer:
• för tjänsten relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet
• erfarenhet av personalansvar
• erfarenhet av förändrings- och utvecklingsarbete
• erfarenhet av bostadsförvaltning
• kunskaper inom hyresjuridik
• intresse för digitala lösningar goda kunskaper i Microsoft Office

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi bygger plats för dig!

Relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet – Krav

Erfarenhet av personalansvar – Krav

Erfarenhet av förändrings- och utvecklingsarbete – Krav

Erfarenhet av bostadsförvaltning och kunskaper inom hyresjuridik – Krav

Driven – Krav
Du är snabb, produktiv och motiverad samt har ett starkt engagemang och entusiasm för ditt arbete. Du tar initiativ och ansvar för att arbetet går framåt, oavsett om du arbetar ensam eller tillsammans med andra.

Självständig – Krav
Du agerar på egen hand utifrån vad situationen kräver utan att behöva stöd av andra. Du har förmåga att ta självständiga beslut inom ramen för ditt uppdrag.

Socialt säker – Krav
Du är bekväm i sociala kontaktytor, såväl informella som formella. Du står för fattade beslut och kan förmedla obekväma budskap när det behövs.

Övrig information
Urval och intervjuer sker löpande. Kvalitetssäkring av rekryteringsprocessen för slutkandidat kommer att ske genom arbetspsykologiska tester samt bakgrundskontroll.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-06-07
Referensnummer: C89336

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 1753-01-01

Kontaktpersoner
Diana Pusac , 031-332 11 99

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 28 000 hyresrätter i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt med stor närhet till våra hyresgäster.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-06-01

Biträdande jurist till Störningsjouren i Göteborg

Arbetsbeskrivning
Arbetet består i huvudsak av att hantera och processa hyresrättsliga förlängningstvister gällande främst störningsärenden och där du, på uppdrag av systerbolagen, företräder hyresvärden. Du kommer att ingå i ett team om 13 personer där 10 arbetar utredande som trygghetskonsulenter och du blir en av två jurister. Du har ansvar för dina egna ärenden men arbetet sker i samverkan med kund och kollegor. Arbetet innebär också att vara stöttande och rådgörande för kollegor som utreder och arbetar med ärenden. Då det är en ny tjänst kan innehållet komma att förändras och utvecklas beroende på behov och önskemål från kund och arbetsgivare. Du erbjuds ett omväxlande och lärorikt arbete i en stabil arbetsgrupp.

Kvalifikationer
Du är utbildad jurist och har erfarenhet från arbete med hyresrättsliga frågor. Du skall ha processvana från Hyresnämnd, och Svea Hovrätt, önskvärt även med processvana från Tingsrätt. Vi söker dig som är förtroendeingivande, ansvarstagande och noggrann. Du har en positiv grundpersonlighet och tycker om att arbeta utifrån ett flexibelt arbetssätt. Vi förutsätter att du är en stabil, trygg och drivande person med ett prestigelöst arbetssätt. Du har en god kommunikationsförmåga, kan uttrycka dig tydligt i tal och skrift. Som person är du stresstålig, har en god samarbetsförmåga men kan även arbeta självständigt.

Inom Störningsjouren värdesätter vi jämn åldersfördelning- och könsfördelning samt mångfald och ser gärna sökande med olika nationalitet och erfarenhet.

Juristexamen – Krav

Processvana – Krav

Körkort – Meriterande

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-06-01
Referensnummer: C89195

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 2022-09-01

Kontaktpersoner
Ann-Sofi Andersen, 031 – 773 83 70, ann-sofi.andersen@storningsjouren.goteborg.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Störningsjouren står för Trygghet!
På Störningsjouren är vi idag drygt 65 medarbetare och har vårt kontor i fina lokaler centralt i Focus-huset. Vi erbjuder tjänster som skapar trygghet och säkerhet i våra kunders bostadsmiljöer. Vi arbetar med akuta störningar kvälls- och nattetid, vi utför utrednings- och vräkningsförebyggande arbete på dagtid, vi utreder vid misstanke om oriktiga hyresförhållanden samt erbjuder fastighetsjour för hjälp vid akuta händelser. Störningsjouren har ett nära samarbete med socialtjänst, vårdinstanser och annat samhällsstöd. Våra kunder är de kommunala bostadsbolagen inom koncernen, flera av de största privata hyresvärdarna och vissa bostadsrättsföreningar i Göteborg. Störningsjouren i Göteborg AB ingår som ett av åtta dotterbolag i Förvaltnings AB Framtiden som moderbolag, i koncernen ingår även Poseidon, Bostadsbolaget, Familjebostäder, Gårdstensbostäder, Framtiden Byggutveckling, Egnahemsbolaget samt Göteborgslokaler. Framtidenkoncernen är en del av Göteborgs Stad.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-06-05

Verksamhetsledare till Bostadsbolaget

Arbetsbeskrivning
Har du levererat goda resultat som engagerande ledare? Vill du vara med och göra skillnad i vår tids kanske största samhällsutmaning? Nu söker vi en driven ledare som genom samordning ska leda Framtidenkoncernens utveckling och förflyttning av Biskopsgården.

Vi arbetar i en spännande vardag. På Bostadsbolaget pågår ett långsiktigt arbete med särskilt fokus på de områden som vi kallar utvecklingsområden. Målet är att inga av Göteborgs stadsdelar ska finnas med på polisens lista över särskilt utsatta områden år 2025. Bostadsbolaget har ett specifikt uppdrag att vara en del av en förbättrad integration och att bidra i samhällsutvecklingen. Uppdraget kommer kräva mod, uthållighet och omfattande samverkan med hyresgäster och andra parter i området. Vi söker nu därför en verksamhetsledare till en spännande tjänst och nyckelroll i Biskopsgården. Tjänsten innebär att driva på samordningen och genomförandet av våra strategier för att säkerställa en positiv förflyttning av Biskopsgården som bostadsområde.

Om jobbet
Bostadsbolaget är redan idag på god väg att implementera Framtidenkoncernens beslutade strategier om superförvaltning och stadsutveckling för våra utvecklingsområden. Arbetet ska göras med raka ryggar och varma hjärtan. Med raka ryggar orkar vi vara en trygghetsskapande aktör och vara tydliga med vilka regler som behöver gälla i våra områden för att de ska utvecklas åt rätt håll. Med varma hjärtan arbetar vi varje dag utifrån ett genuint och stort engagemang för våra hyresgäster och våra bostadsområden. För att stärka vår förmåga söker vi nu en ledare med Biskopsgården i fokus.

Som verksamhetsledare Biskopsgården är ditt huvuduppdrag att samordna och följa upp Bostadsbolagets, Poseidons och andra privata, statliga och kommunala aktörers insatser i Biskopsgården. Bostadsbolaget har fått uppdraget i Framtidenkoncernen att ha det sammanhållande ansvaret för områdets utveckling och din roll blir att se till att strategierna omsätts till konkreta handlingsplaner och insatser.

Uppdraget förutsätter ett aktivt arbete tillsammans med bolagens verksamhetsansvariga i området och du är en representant för både Bostadsbolaget och Framtidenkoncernen i olika externa sammanhang. En viktig del av arbetet blir att organisera ett formaliserat samarbete genom ett partnerskap med fastighetsägare i områden, samt BID där fastighetsägarna utgör en bärande del ihop med områdets boende samt offentliga och privata aktörer.

Kvalifikationer
Vem du är
Vi söker en handlingskraftig, samverkande och engagerande ledare. Arbetet kräver mycket eget ansvar, drivkraft och utförande i nära dialog med Bostadsbolagets och koncernens drivna och kompetenta medarbetare.

Du har goda ledarerfarenheter och förmåga att skapa engagemang i alla nivåer och roller. Du är också erkänt duktigt på att lyssna av och samverka med många olika parter samtidigt och kan balanser kraven i uppdraget med förutsättningarna hos de externa samverkansparterna. Du kommer arbeta i projekt och processer som du ofta leder och ibland medverkar i. Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift och att sammanfatta arbetet i analyser och rapporter.

Kvalifikationer
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, men tror att intressanta kandidater uppfyller flertalet av nedanstående kvalifikationer:

• högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet
• dokumenterad ledarerfarenhet
• erfarenhet av arbete med social hållbarhet eller annan bakgrund relevant för uppdraget
• flerårig chefserfarenhet och förändringsledning
• erfarenhet av att leda process- och utvecklingsarbete
• erfarenhet av att ha byggt upp fungerande samverkan mellan offentliga och privata aktörer
• erfarenhet av att skapa resultat en politiskt styrd organisation
• erfarenhet från arbete i olika samhällssektorer och förståelse för dessas verksamhetslogik och drivkrafter.

Vad vi kan erbjuda
Bostadsbolaget erbjuder en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, öppenhet och inflytande över den egna arbetssituationen. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade över de resultat som vi uppnår tillsammans.

Övrig information
Vi ser gärna att du kommer in med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kommer att göra urval och kalla till intervjuer. Mångfald är en styrka och vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken i annonsen.

Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-06-05
Referensnummer: C88902

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Henrik Lundberg, 031-731 50 00, henrik.lundberg@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-05-31

Ombyggnadskoordinator till Bostadsbolaget

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en relationsskapande ombyggnadskoordinator som ska vara länken mellan Bostadsbolaget, entreprenörer och våra hyresgäster vid våra stora renoveringsprojekt.

Om jobbet
Som ombyggnadskoordinator har du en viktig roll i våra större ombyggnadsprojekt. Du är länken mellan hyresgäster, Bostadsbolagets projektansvarige och förvaltning samt entreprenörer under hela projektets genomförande. Ombyggnadskoordinatorn ansvarar för att alla berörda parter i projektet får rätt information i rätt tid och att hyresgästerna är engagerade, informerade och inkluderade genom hela renoveringsprocessen.

Arbetsuppgifter
•Du hjälper till med godkännande från hyresgäster, koordinerar hyresgästsmöten, ansvarar för information samt hanterar val- och tillval.
• Du sköter dialogen med kvarboende hyresgäster och tar hand om logistiken vad gäller evakueringar och omflyttningar. Din roll innebär också aktivt deltagande i projektprocessen och du medverkar i försyner och besiktningar.
• Du arbetar i nära samarbete med projektansvarig och förvaltningen för att projektet ska löpa så smidigt som möjligt för både Bostadsbolaget och våra hyresgäster.
• Du arbetar en hel del av din tid ute i förvaltningsdistrikten och i ett nära samarbete med våra två andra ombyggnadskoordinatorer.

Ombyggnadskoordinatorn ingår i ombyggnadsgruppen som tillhör avdelningen Fastighetsutveckling. Tjänsten är placerad på vårt kontor på Storgatan i centrala Göteborg, men du rör dig i hela vår verksamhet och samarbetar med kollegor från olika yrkesgrupper, avdelningar och områden framför allt vår förvaltning.

Kvalifikationer
Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har hyresjuridiska kunskaper och stor vana och erfarenhet av att hantera människor. Rollen ställer dessutom krav på mycket god social förmåga och tidigare erfarenheter av liknande arbetssätt. B-körkort är ett krav.
Som person är du utåtriktad, strukturerad och lösningsorienterad. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt har kunskaper och intresse kring digitalisering av kommunikationsprocesser.

Vad vi kan erbjuda
Bostadsbolaget erbjuder en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, öppenhet och inflytande över den egna arbetssituationen. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade över de resultat som vi uppnår tillsammans.

Din ansökan
Vi ser gärna att du kommer in med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kommer att göra urval och kalla till intervjuer. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken i annonsen.

Övrig information
Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-05-31
Referensnummer: C88875

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Dan Idehed, 031-731 50 00 (växel), dan.Idehed@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-05-31

Biträdande projektansvarig till Bostadsbolaget

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en biträdande projektansvarig som vill utvecklas och växa i tillsammans med Bostadsbolagets ombyggnadsgrupp.

Om jobbet
Som biträdande projektansvarig stöttar du någon av Bostadsbolagets projektansvarige med olika typer av administrativa arbetsuppgifter. Det kan vara allt från ombyggnadsprojektets idé till framtagande av beslutsunderlag samt projektering, upphandling och genomförande. Du biträder från mindre till större ombyggnationer, och planerade underhålls- och investeringsprojekt. I rollen kan du även komma att agera byggledare i samverkan med projektansvarig.

Som biträdande projektansvarig är målet att du utvecklas i rollen och efterhand tar mer eget ansvar i projekten.

Du kommer att ingå i ombyggnadsgruppen som ingår i Bostadsbolagets avdelning Fastighetsutveckling. Ombyggnadsgruppen består i dag av nio medarbetar som i huvudsak arbetar som projektansvariga och ombyggnadskoordinatorer. Flertalet av medarbetarna i ombyggnadsgruppen är relativt nyanställda och vi ser fram emot att kunna växa och utvecklas tillsammans. Tjänsten är placerad på vårt kontor på Storgatan i centrala Göteborg, men du rör dig i hela vår verksamhet och samarbetar med kollegor från olika yrkesgrupper, avdelningar och områden framför allt vår förvaltning.

Arbetet är i sin karaktär utåtriktat och proaktivt och har sin tyngdpunkt i hållbar renovering och ombyggnation av i huvudsak bostäder.

Kvalifikationer
Kvalifikationer
Du har en ingenjörsexamen från högskola inom bygg eller fastighet med inriktning projektledning, alternativt en annan utbildning eller erfarenhet som vi bedömer är relevant eller likvärdig för uppdraget.
Vi tror också att du har nedan utbildningar, kunskaper och kompetenser.

Utbildningar och kunskaper
•Utbildning projektledning bygg
• Utbildning byggnadsproduktion och entreprenadjuridik.
• Övergripande kunskaper i fastighetsekonomi.
• Administrativ förmåga.
• God förmåga att prioritera och strukturera arbetet.
• Kund- och resultatorienterad.
• Kunskap om och intresse för miljö- och hållbarhetsfrågor.

Övriga kompetenser
• Förmåga att skapa och behålla goda relationer.
• Smidighet och skicklighet i kontakter med kund.
• Förmåga att ta tag i och lösa uppkomna problem.
• Förmåga att uttrycka sig klart och tydligt såväl muntligt som skriftligt.
• B-körkort.

Vad vi kan erbjuda
Bostadsbolaget erbjuder en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, öppenhet och inflytande över den egna arbetssituationen. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade över de resultat som vi uppnår tillsammans.

Din ansökan
Vi ser gärna att du kommer in med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kommer att göra urval och kalla till intervjuer. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken i annonsen.

Övrig information
Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-05-31
Referensnummer: C88874

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Dan Idehed, 031-731 50 00 (växel), dan.Idehed@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-05-31

Energicontroller till Bostadsbolaget

Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och påverka omställningen mot en klimatneutral fastighetsförvaltning? Brinner du för att spara energi och att använda våra gemensamma resurser så effektivt som möjligt? Sök då denna tjänst där du på allvar kan vara med och minska klimatavtrycket från en av Sveriges största allmännyttiga fastighetsägare!

Om jobbet
Vi söker nu en energicontroller som kommer vara en nyckelperson i arbetet att nå Bostadsbolagets ambitiösa klimat- och energimål. Som energicontroller arbetar du med löpande och systematiskt energieffektiviseringsarbete som bland annat innefattar att identifiera fel samt i viss mån även åtgärda dessa. Rollen är bred där huvudmålet är att minska Bostadsbolagets miljöpåverkan och löpande energikostnader. Som energicontroller bistår du också ekonomiavdelningen löpande med underlag för prognos- och budgetläggning. Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Göteborg och du ingår i Bostadsbolagets energi- och miljögrupp som tillhör avdelningen Fastighetsutveckling. I ditt arbete bidrar du till gruppens gemensamma mål genom att vara delaktig i att upprätta energistrategier och initiera olika energisparsprojekt. En del av rollen innebär också att bevaka innovationer och ny teknik på marknaden för att hjälpa Bostadsbolaget att nå sina övergripande klimatmål.

Exempel på arbetsuppgifter

• Löpande och systematisk energiuppföljning
• Komma med åtgärdsförslag vid avvikelser och högförbrukande fastigheter
• Stötta förvaltning med kompetens inom energifrågor
• Rapportering med underlag för budget/prognosläggning
• Driftoptimering
• Delta i det strategiska energiarbetet för att nå Bostadsbolagets klimat- och miljömål
• Stöd till driftansvarig under högsäsong
• Inkomma med underlag till förhandlingar med Hyresgästföreningen

Kvalifikationer
Kompetenskrav och kvalifikationer
Du är utbildad energiingenjör eller motsvarande, alternativt har relevant flerårig erfarenhet från arbete inom området, gärna med erfarenhet att arbeta med energieffektivisering/energiuppföljning i fastigheter. Det är meriterande om du kan grunderna i fastighetsautomation och hur tekniska installationer i flerbostadshus fungerar i praktiken. Arbetet förutsätter stor datorvana och förmåga att snabbt lära sig nya programvaror.

Personliga egenskaper
Uppdraget förutsätter såväl ett strukturerat arbetssätt samt god analytisk förmåga. Även god samarbets- och kommunikationsförmåga är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du är också resultatinriktad och drivande samt kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Arbetet sker under stor frihet där du själv prioriterar och skapar din egen vardag vilket också förutsätter god struktur och ansvarskänsla.

Din ansökan
Vi ser gärna att du kommer in med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kommer att göra urval och kalla till intervjuer. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken i annonsen.

Övrig information
Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-05-31
Referensnummer: C88872

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Oskar Scheiene, 031-7315000, oskar.scheiene@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-05-29

Kommunikatörer till Familjebostäder

Arbetsbeskrivning
Nu stärker Familjebostäder den lokala och hyresgästnära kommunikationen på våra samtliga distrikt och söker därför tre kommunikatörer.

De kommande åren kommer vi satsa på att utveckla en riktigt bra förvaltning, bygga om och renovera våra fastigheter. Utifrån vårt uppdrag kommer vi även arbeta med en positiv social utveckling i våra bostadsområden för att bli ännu tryggare och trivsamt. Vi söker därför dig med ett stort samhällsengagemang som vill bidra med relationsskapande kommunikation med hyresgäster och andra intressenter. Med bra stöd till kollegor och smart kommunikation i väl valda kanaler lägger vi en god grund för önskad utveckling.

I rollen som distriktskommunikatör kommer du främst arbeta med produktion av material till alla våra olika kanaler – både digitala och analoga. Oavsett kanal är hantverken att skriva, fota och filma de viktigaste. För distriktskommunikatören kommer digitala verktyg som Fambo-appen och nyhetsbrev bli två av de viktigaste. Men det handlar även om trapphusinformation, bistå och delta vid olika aktiviteter så som vid möten där en dialog med berörda krävs för inflytande. Du arbetar utifrån ett helhetsperspektiv som innebär att sätta in kommunikation i ett större sammanhang för att kunna välja de rätta åtgärderna.

För dig som tycker om människor, vårt uppdrag och att ta initiativ till en riktigt bra kommunikation är detta en fantastisk möjlighet. Tjänsten är placerad på något av våra 4 distrikt. Du kommer vara länken mellan och ha ett nära samarbete med den centrala avdelningen Kommunikation.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har kommunikationsutbildning på högskolenivå och minst ett par års yrkeserfarenhet. Du behärskar Adobes program för enklare produktioner, vara bekväm med webverktyg och sociala medier. Det är också viktigt att du är van vid att fotografera och filma samt redigera dessa.

Det är en självklarhet att du har lätt för att uttrycka dig i både skrift och tal. Tjänsten bygger på att kunna skapa goda relationer internt och externt. Då många av våra hyresgäster talar andra språk än svenska är goda kunskaper i engelska och fler språk meriterande.

Vår värdegrund är PEPS och det innebär att vi på jobbet är positiva, engagerade, pålitliga och samspelta. Du behöver gilla dessa och vilja bidra till att stärka dem ytterligare.

Övrig information
Familjebostäder är utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 och 2022! Hos oss är stämningen trivsam och ambitionen hög. Vi erbjuder ett utmanande och ansvarsfullt arbete i ett expansivt företag som tillhör Sveriges största bostadskoncern.

Framtidenkoncernen är Göteborgs allmännytta. Hos oss bor var fjärde göteborgare. Våra fastigheter med över 75 000 lägenheter är värda omkring 125 miljarder kronor och vi investerar årligen flera miljarder på göteborgsmarknaden. Vi är drygt 1200 medarbetare som varje dag jobbar för att göra Göteborg bättre.

Det kan under rekryteringsprocessen även bli aktuellt med personlighetstest och någon form av arbetsprover för text, foto, film och grafisk utformning som en del av urvalsprocessen.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Med fokus på att aktivt bidra till att Göteborg ska bli en jämlik och hållbar stad innebär det att du genom ditt jobb hos oss gör skillnad varje dag och därmed bidrar du till något som är viktigt på riktigt. Välkommen med din ansökan!

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-05-29
Referensnummer: C88796

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Christian Nilsson, 031-731 56 76, Christian.Nilsson@familjebostader.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

På Familjebostäder tar vi inte bara omsorgsfullt hand om våra drygt 19 000 bostäder. Vi erbjuder även ett bekvämt och bekymmersfritt boende med hög grad av service. Dessutom bidrar vårt arbete och olika satsningar till Göteborgs Stads utveckling. Vi söker därför dig som tycker om vårt uppdrag och vår vision; Vi skapar morgondagens boende – tryggt, trivsamt och klimatvänligt, tillsammans med göteborgarna.
Familjebostäder är en del av Framtidenkoncernen som ägs av Göteborgs Stad. Läs mer på www.familjebostader.se

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-05-29

Redovisningsekonom till Framtiden Byggutveckling

Arbetsbeskrivning
Vill du bidra med din kompetens i vårt arbete för att skapa nya bostäder och ett bättre Göteborg?

Vi vill stärka vår organisation med en ny roll och söker dig som vill vara vår nya redovisnings- och projektekonom.

Rollen innebär att du ansvarar för redovisningsfrågor kopplade till våra nybyggnadsprojekt. Du hanterar löpande redovisning och fakturering, avstämningar och rapportering till förvaltande bolag. Våra förvaltande bolag, som är mottagare av fastigheterna redovisar enligt K3 och IFRS.

Du är även delaktig i avstämningar och bokslutsarbete tillsammans med redovisningsansvarig. Tillsammans med controllers stödjer du medarbetarna med att registrera budget och prognoser korrekt i projektledningssystemet Antura.

I rollen som redovisnings- och projektekonom har du ett nära samarbete med våra controllers och redovisningsansvarig. Du tillhör avdelningen Affärsstöd, som leds av ekonomichefen och ansvarar för och är stöd i organisationen för ekonomi, verksamhetsstyrning, processutveckling och administration. Vidare ansvarar avdelningen som styrande funktion inom HR och IT utifrån given kravställning och skapar förutsättningar för leverans på uppsatta mål.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har relevant utbildning på högskolenivå alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig.

För att lyckas i rollen behöver du vara kunnig i frågor kring projektredovisning enligt K3 regelverket, aktiveringar och utrangeringar. Det är också viktigt att kunna hantera investeringsmoms i pågående projekt och moms i kommersiella lokaler.

Du behöver ha mycket goda kunskaper i Excel och vi ser som meriterande om du har arbetat med ekonomisystemet Agresso.

Som person behöver du vara noggrann och strukturerad. God samarbetsförmåga är också ett krav för att lyckas i rollen. Andra egenskaper vi efterfrågar är lyhördhet och att vara serviceinriktad. Du behöver kunna arbeta självständigt och målinriktat.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information
Som allmännyttigt bolag jobbar vi aktivt med utveckling av en effektiv och kvalitativ produkt med mål om rimliga hyror. En självklarhet för oss är trygga livsmiljöer, minskad miljöpåverkan och kostnadseffektiv förvaltning.

Vi är drygt 40 anställda med stort engagemang och expertis inom olika områden fördelat på avdelningar för projekt, utveckling och affärsstöd. Tillsammans i olika roller arbetar vi för att skapa nya bostäder och bidra till samhällsutvecklingen och ett bättre Göteborg.

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare och strävar efter att ständigt utvecklas. Just nu fokuserar vi på att stärka vår bolagskultur och skapa förutsättningar för våra medarbetare att utvecklas. Vi har ett flexibelt arbetssätt som innebär att du i samråd med din chef kommer överens om var och hur du utför ditt uppdrag bäst. När vi är på kontoret arbetar vi i en spännande miljö på Johanneberg Science Park där organisationerna i lokalerna spelar viktiga roller för att utveckla nya innovationer och bygga ett hållbart samhälle.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-05-29
Referensnummer: C88611

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Anna-Karin Olsson, 031-773 83 44, annakarin.olsson@framtiden.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Sedan 2016 arbetar Framtiden Byggutveckling med att initiera, utveckla och producera bostäder i hela Göteborg utifrån det allmännyttiga uppdraget. Allt för att fler göteborgare ska få tillgång till hyresrätter med en rimlig hyra. Framtiden Byggutveckling ingår i Framtidenkoncernen där också de förvaltande bolagen Bostadsbolaget, Familjebostäder, Gårdstensbostäder och Poseidon ingår. Inom koncernen finns även Egnahemsbolaget, GöteborgsLokaler och Störningsjouren. Framtidenkoncernen är Göteborgs allmännytta och Sveriges största bostadskoncern.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-06-07

Systemförvaltare till Bostads AB Poseidon

Arbetsbeskrivning
Vi söker en i laget som optimerar våra passersystem!

Poseidon jobbar stenhårt mot målet att Göteborg ska vara en trygg, trivsam stad 2025. Och därför fortsätter vi att vässa oss och växa. Nu söker vi dig med hållbara visioner för förvaltning och vidareutveckling av våra fastighetsanknutna passersystem

Vi har ett tydligt och uttalat mål: År 2025 ska Poseidons hyresgäster vara bland Sveriges nöjdaste, och vi ska inte finnas med på polisens lista över särskilt utsatta områden. Vi söker nu en handlingskraftig, lyssnande systemförvaltare som kan möta upp mot detta genom att förvalta och vidareutveckla våra fastighetsanknutna passersystem för passage- och tvättstugebokning.

I rollen som systemförvaltare är du en del av Poseidons arbete med säkra passagelösningar i tvättstugor och entréer för våra hyresgäster. Du kommer att jobba i en miljö av både uppkopplade och icke uppkopplade system och fabrikat, där många av systemen har en koppling till funktionalitet såsom tvättstugebokning och informationstavlor. Rollen är i huvudsak operativ men innehåller även utvecklingsarbete kring digitalisering, standardisering och säkerhetsprojekt. Du kommer att hålla i dialogen kring behov och standard vid nyinstallationer av passagesystem och vara ett stöd vid överlämning till förvaltning. Operativt omfattar ditt arbete installation, konfiguration, daglig drift samt felsökning av våra system och applikationer. Du ansvarar även för frågor rörande integration mellan dessa olika system samt med kringliggande system, samt stöttar distrikten samt håller utbildningar för våra användare inom dessa system.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer att jobba i vår IT-enhet inom avdelningen Administrativ utveckling på vårt huvudkontor. Du rapporterar till administrativ chef.

Kvalifikationer
En kompetent, drivande lagmedlem med vilja att göra skillnad
Vi söker dig med relevant datateknisk utbildning på högskolenivå eller annan relevant utbildning, som har en äkta drivkraft att vilja förvalta, vidareutveckla och förbättra våra passersystem. Du bör ha goda kunskaper om drift av passersystem samt integrationer. Tidigare erfarenhet av passersystem av fabrikat Aptus, RCO och iLOQ är meriterande. God svenska i tal och skrift är en förutsättning både internt och i samarbete med leverantörer.

Serviceinriktad, strukturerad och lyssnande
Som person är du lika serviceinriktad noggrann och strukturerad som handlingskraftig och lyssnande. Du gillar att ha många bollar i luften, är trygg i dina kunskaper och trivs med kombinationen av både självständigt arbete och arbete i team. Då arbetsuppgifterna utförs i nära samarbete med övriga funktioner krävs det flexibilitet och god samarbetsförmåga. Att dela med sig av kunskap och ha en positiv grundsyn inför problem är en självklarhet för dig. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Hos oss får du spela en viktig roll i ett lag som bestämt sig för att göra skillnad på riktigt, och bidra aktivt till ett hållbart Göteborg. Vi bygger plats för dig!

Du har relevant datateknisk utbildning på högskolenivå eller annan relevant utbildning – Krav

Du bör ha goda kunskaper om drift av passersystem samt integrationer. – Krav

Tidigare erfarenhet av passersystem av fabrikat Aptus, RCO och iLOQ är meriterande – Meriterande

Driven – Krav
Du är snabb, produktiv och motiverad samt har ett starkt engagemang och entusiasm för ditt arbete. Du tar initiativ och ansvar för att arbetet går framåt, oavsett om du arbetar ensam eller tillsammans med andra.

Flexibel – Krav
Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt se möjligheter i förändringar.

Samarbetsinriktad – Krav
Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten.

Strukturerad – Krav
Du upprättar tydliga mål och planerar aktiviteter och projekt i god tid. Du använder tiden effektivt och arbetar systematiskt, organiserat och metodiskt. Du ser till att arbetet slutförs och följer upp resultatet.

Övrig information
Urval och intervjuer sker löpande. Kvalitetssäkring av rekryteringsprocessen för slutkandidat kommer att ske genom bakgrundskontroll.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-06-07
Referensnummer: C88086

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Catharina Törnqvist, 031-332 10 85, catharina.tornqvist@poseidon.goteborg.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 28 000 hyresrätter i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt med stor närhet till våra hyresgäster.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-05-30

Säkerhetssamordnare till Bostads AB Poseidon

Arbetsbeskrivning
Poseidon jobbar handlingskraftigt och strukturerat, för ett tryggt och trivsamt Göteborg 2025. Nu söker vi en operativt drivande och utvecklingsorienterad säkerhetssamordnare som bidrar till tryggheten och en god säkerhetskultur.

Poseidon har ett tydligt uppdrag från staden att satsa på, stärka och utveckla de områden som vi kallar våra utvecklingsområden. Målet är att ingen del av staden ska finnas med på polisens lista över särskilt utsatta områden 2025. För att nå dit rekryterar vi nu en handlingskraftig säkerhetssamordnare till teamet, som är med och bidrar för ett långsiktigt, systematiskt säkerhetsarbete och en god säkerhetskultur inom Poseidon. Du kommer att jobba operativt, administrativt nära vår säkerhetschef, i samverkan med flera olika roller på vårt huvudkontor och våra sju distrikt i Göteborg. Här är du med i ett team som jobbar för en långsiktig och hållbar säkerhet och trygghet för medarbetare och hyresgäster – utifrån Göteborgs Stads säkerhetspolicy gällande personsäkerhet, informationssäkerhet, fysisk säkerhet och krisberedskap.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer att tillhöra vår avdelning Förvaltningsutveckling. Du rapporterar till Säkerhetschefen och utgår från vårt kontor i Gamlestaden.

En handlingskraftig, strukturerad och lyssnande lagspelare

Som säkerhetssamordnare kommer du att arbeta med att:

• samordna bolagets arbete gällande personsäkerhetsprocesser
• implementera och följa upp processer och rutiner enligt styrdokument, policys och riktlinjer
• samordna, planera och genomföra analyser inom områden som risk-, hot- och sårbarhet
• utveckla och följa upp bolagets systematiska brandskyddsarbete
• bidra inom krisberedskap, kris- och riskhantering
• bidra till en ständig förbättring av bolagets säkerhetsarbete
• implementera och följa upp koncerngemensamt säkerhetsarbete

För att du ska lyckas i din roll krävs det att du är lika handlingskraftig som analytisk, och har ett strukturerat arbetssätt. Du är lyssnande och har lika god förmåga att skapa goda relationer och samverka med andra, som du har att arbeta självständigt. Du är kommunikativ och har förmåga att involvera och skapa delaktighet för säkerhetsfrågor i organisationen.

Var med oss och påverka Göteborgs framtid

Vi erbjuder dig en spännande och viktig roll där du har stora möjligheter att påverka utvecklingen inom ett välskött bolag med engagerade och stolta medarbetare. Vi erbjuder också en plats i ett lag som best

Kvalifikationer
Kvalifikationer:
• För tjänsten relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet
• Kunskaper om risk- och säkerhetsarbete
• God juridisk kompetens om aktuell lagstiftning inom risk- och säkerhetsområdet
• Erfarenhet av att omsätta strategier, lagkrav och styrdokument till operativt arbete.

För tjänsten relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet – Krav

Kunskaper om risk- och säkerhetsarbete – Krav

God juridisk kompetens om aktuell lagstiftning inom risk- och säkerhetsområdet – Krav

Erfarenhet av att omsätta strategier, lagkrav och styrdokument till operativt arbete. – Krav

Analytisk – Krav
Du kan på ett effektivt sätt identifiera och analysera kärnan i ett problem samt föreslå möjliga lösningar. Du har förmåga att se samband och kan dra logiska slutsatser utifrån begränsad och/eller komplex information.

Driven – Krav
Du är snabb, produktiv och motiverad samt har ett starkt engagemang och entusiasm för ditt arbete. Du tar initiativ och ansvar för att arbetet går framåt, oavsett om du arbetar ensam eller tillsammans med andra.

Lyhörd – Krav
Du lyssnar på andra människor i syfte att förstå deras behov. Du söker aktivt efter andras synpunkter och perspektiv samt är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke. Du arbetar för sammanhållning i arbetsgruppen och ser misslyckanden som något att lära sig av och skapar utrymme för dialog.

Samarbetsinriktad – Krav
Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten.

Övrig information
Urval och intervjuer sker löpande. Kvalitetssäkring av rekryteringsprocessen för slutkandidat kommer att ske genom arbetspsykologiska tester samt bakgrundskontroll.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-05-30
Referensnummer: C87617

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Malin Eriksson Isberg, 031-332 14 62

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 28 000 hyresrätter i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt med stor närhet till våra hyresgäster.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-05-29

Utvecklingschef inom social hållbarhet till Bostadsbolaget

Arbetsbeskrivning
Vi arbetar i en spännande vardag. På Bostadsbolaget pågår ett långsiktigt arbete med särskilt fokus på de områden som vi kallar utvecklingsområden. Målet är att inga av Göteborgs stadsdelar ska finnas med på polisens lista över särskilt utsatta områden år 2025. Bostadsbolaget har ett specifikt uppdrag att vara en del av en förbättrad integration och att bidra i samhällsutvecklingen och vi söker nu en utvecklingschef till enheten för social hållbarhet i Biskopsgården.
Är du vår nya kollega?

Om jobbet
Enheten för social hållbarhet i Biskopsgården är en nyckelfunktion i det strategiarbete som vi kallar superförvaltning, en satsning med målet att det inte ska finnas någon del av Göteborg på polisens lista över särskilt utsatta områden 2025. Superförvaltning är ett antal insatser inom bostadsförvaltning med extra högt fokus på närvaro och trygghet, arbetet ska göras med raka ryggar och varma hjärtan. Med raka ryggar orkar vi vara en trygghetsskapande aktör och vara tydliga med vilka regler som behöver gälla i våra områden för att de ska utvecklas åt rätt håll. Med varma hjärtan arbetar vi varje dag utifrån ett genuint och stort engagemang för våra hyresgäster och våra bostadsområden.

I enheten för social hållbarhet ligger bland annat ansvaret för att leda, samordna och utveckla processerna för trygghetsskapande insatser, samverkan med andra aktörer i området, boendedialog och jobbsatsningar. Som utvecklingschef har du ett övergripande och samordnande ansvar i att omsätta strategierna för utvecklingsområden till aktiviteter som ska leda till nödvändiga lokala samhällsviktiga och områdesspecifika förändringar. Till din hjälp har du en organisation bestående av bland annat trygghetsvärdar och utvecklingsledare med inriktning på fokusområdena trygghet, samverkan och boendedialog. Tillsammans med dina medarbetare och områdets förvaltare leder du utvecklingen framåt.
Tjänsten innebär personalansvar och innefattar också verksamhets och -ekonomiansvar. Du rapporterar direkt till Hisingens distriktschefen och ingår även i distriktets ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Det är av största vikt att du har ett äkta socialt engagemang. Du tror på förändringens kraft och känner starkt för att utveckla boendemiljön och våra bostadsområden. Du behöver ha en akademisk utbildning inom samhällsvetenskap eller beteendevetenskap alternativt arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har flera års chefserfarenhet samt erfarenhet av att driva utvecklings- och förändringsarbete med goda resultat. Vi tror att du har en bakgrund inom socialt utvecklingsarbete, gärna med koppling till fastighetsbranschen eller annat stadsutvecklingsarbete.

För att lyckas i rollen behöver du kunna motivera och entusiasmera dina medarbetare. Du behöver även ha förmåga att arbeta målinriktat genom ett delegerat ledarskap som värdesätter delaktighet, kreativitet och nytänkande. Som person är du trygg, empatisk och kommunikativ med hög integritet. Att coacha och stödja är ett naturligt förhållningssätt för dig och du är bekväm med att ses som en förebild.

Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att bli en del av ett team som vill göra skillnad på riktigt! Du får möjlighet att påverka bolagets utveckling och verka ur ett brett samhällsperspektiv som bidrar till både din egen och stadens utveckling.

Övrig information
Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken i annonsen.

Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-05-29
Referensnummer: C87570

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Henrik Lundberg, 031-731 50 00, henrik.lundberg@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-05-29

Chef för kundservice till Bostadsbolaget

Arbetsbeskrivning
I samband med att vi tar ytterligare steg för att ge våra hyresgäster service i toppklass söker vi en chef till vår avdelning för Kundservice.

Vårt Kundcenter kommer bli den naturliga vägen in till Bostadsbolaget för våra hyresgäster. Detta kommer ske dels genom en utveckling av nuvarande arbetssätt dels genom ett nytt ärendehanteringssystem, som är under utveckling. Vi söker därför dig som med kunden i fokus vill leda och utveckla Bostadsbolagets Kundservice.

Om jobbet
I rollen som chef för Kundservice är det ditt ansvar att organisera avdelningen för att ge våra kunder bästa möjliga service när det gäller information kring vanligt förekommande frågor, hantering av ärenden och annan kundservice. Dessutom ansvarar du för att enheten är rätt bemannad med hänsyn till servicenivå, kapacitet, tonalitet och effektivitet. På enheten arbetar idag 12 personer och i rollen som Kundservicechef rapporterar du till chef Affärsutveckling.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Leda, coacha och utveckla kundserviceteamet.
• Planera och hantera den dagliga verksamheten så som schemaläggning, teamkommunikation, problemlösning etc.
• Leda utvecklingen av informationsprocessen, skapa kunskapsdatabas för vanliga frågor och ta fram stödjande kundtjänstverktyg som är förankrade i våra hyresgästers behov.
• Ta fram mål och nyckeltal, arbeta med uppföljning samt vidta åtgärder baserat på resultaten för att säkerställa en hög nivå av kundnöjdhet.
• Hantera systemförvaltning, kravställning och utveckling av ärendehanteringssystemet.
Vi söker dig som är tydlig i ditt ledarskap, resultatorienterad och som är bra på att sätta mål för verksamheten och förmedla dessa till dina medarbetare.
Du ska också tycka om att skapa en god arbetsmiljö, aktivt arbeta för att medarbetare ska utvecklas i sina yrkesroller och ha en mycket god social förmåga då tjänsten är en utåtriktad med många kontakter både med hyresgäster och internt i organisationen. Vi förutsätter att du har erfarenhet av, och ett stort intresse för, digitala lösningar och har en förmåga att skapa ordning och strukturer samt att du har goda kunskaper inom Officepaketet.

Kvalifikationer
Din profil
Till uppdraget söker vi dig med minst fem års erfarenhet från liknande befattning och en relevant eftergymnasial utbildning, arbete inom service management eller motsvarande område. Det är viktigt att du har erfarenhet från ledande befattning inom kundtjänstområdet. Det är meriterande om du har varit drivande i att utveckla ärendehanteringsfunktionen i en verksamhet tidigare.

Goda ledaregenskaper och förmåga att engagera dina medarbetare är en förutsättning för uppdraget. Som person är du en mål- och handlingsinriktad lagspelare som har lätt för att samarbeta och anpassa dig till nya förutsättningar. Dessutom lägger vi stor vikt vid din kommunikationsförmåga som bör vara utmärkt både i tal och skrift samt att service och nöjda kunder är ledord för dig.

Vad vi kan erbjuda
Bostadsbolaget erbjuder en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, öppenhet och inflytande över den egna arbetssituationen. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs, utvecklas och känner dig engagerad i de resultat som vi uppnår tillsammans.

Övrig information
Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken i annonsen.

Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-05-29
Referensnummer: C87486

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Gunnel Lundegren , 031-7315072, Gunnel.Lundegren@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-05-25

Upphandlingsansvarig till Egnahemsbolaget

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en engagerad och kunnig upphandlare som övergripande ansvarar för hela vår upphandlingsprocess från behovsanalys till kontraktstecknande. Du har siktet inställt på goda affärer och är också mån om att förvalta och utveckla våra relationer med systerbolagen i koncernen. Vi är ett litet bolag i en stor koncern med växande utmaningar vilket ställer krav på god samarbetsvilja och känsla för att jobba i den lilla arbetsgruppen men i ett större sammanhang.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden innebär säkerställande av att vi följer LOU samt koncernens inköpspolicy vilket också ställer krav på att du håller dig uppdaterad på övriga lagar och avtal inom området. Du ser också till att vi gör avtalsuppföljningar på genomförda entreprenadupphandlingar samt avtal generellt. Du är den som annonserar framarbetat upphandlingsmaterial och tilldelar upphandlingar. Rollen ställer vidare krav på nätverkande och aktiv bevakning av leverantörsmarknaden. Du representerar bolaget i koncernens inköpsråd.

Kvalifikationer
Du behöver ha tidigare erfarenhet från bygg/fastighetsbranschen i allmänhet och entreprenadupphandlingar i synnerhet. Du behöver också ha kunskaper och erfarenheter från praktisk tillämpning av LOU.
Du har en eftergymnasial utbildning inom upphandling/ inköp, samhällsbyggnad, juridik eller ekonomi samt flerårig erfarenhet inom upphandling och inköp.
Meriterande är erfarenhet och kunskaper i standardavtalen AB 04, ABT 06 och ABK 09
Som person behöver vi dig med god social förmåga med allt vad det innebär. Till exempel har du förmågan att se möjligheter snarare än problem och du ser din del i helheten med vårt uppdrag. God kommunikation och prestigelöshet är viktiga byggstenar i vårt arbetssätt då rollen innehåller mycket samarbete med övriga medarbetare, framförallt projektledare, entreprenörer och leverantörer.

Övrig information
Vi tillämpar bakgrundskontroller på slutkandidat för att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-05-25
Referensnummer: C85734

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Johannes Wallgren, Chef Affärsstöd, 070-5565413, 031-7077023, johannes.wallgren@egnahemsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Egnahemsbolaget (Göteborgs Egnahems AB) startade 1933 som Småstugebyrån med uppdraget att göra småhus tillgängliga för en bredare allmänhet i Göteborg. Vi är en del av Framtidenkoncernen – en fastighetskoncern som ingår i Göteborgs Stad och är en av landets största fastighetsägare. Kontoret ligger i Hisings Backa och vi är ca 40 medarbetare.
På Egnahemsbolaget har vi lyxen att känna meningsfullhet i vårt jobb, varje dag. Vårt uppdrag är att bygga bostadsrätter och småhus som fler har råd att äga. Vårt långsiktiga mål är att minska bostadsbristen och bidra till ett mer hållbart Göteborg genom att bygga bostadsrätter och småhus främst i områden som domineras av hyresrätter. Sedan starten har vi byggt närmare 10 000 bostäder över i stort sett hela Göteborg.
Våra kärnvärden; Omtänksam, ansvarstagande, möjliggörande och inspirerande, beskriver vår värdegrund och hur vi arbetar.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-05-22

Miljövärd till Bostadsbolaget

Arbetsbeskrivning
Utemiljön är en viktig del av våra hyresgästers boendemiljö och något vi på Bostadsbolaget med stolthet kan säga att vi är riktigt duktiga på. Vår årliga kundundersökning visar att vi har högst kundbetyg på utemiljön bland de stora bostadsbolagen i Sverige. Det är tack vare våra kvalificerade och engagerade miljövärdar.

Som miljövärd hos oss ansvarar du för allt arbete som rör den yttre miljön i våra bostadsområden. Det gäller såväl löpande trädgårdsarbete, skräpplockning för att hålla området rent och fint samt mer långsiktig planering av utemiljön som att upprätta skötselplaner. Förutom kunskap om träd och planteringar förväntas du ha kompetens inom exempelvis allmän skötsel, reparation av markbeläggningar och säkerhetskrav för lekplatser. Under vinterhalvåret kommer du ansvara för snö- och halkbekämpning.

Förutom din arbetsgrupp lokalt har du också stöd av Bostadsbolagets trädgårdsspecialist som samordnar våra miljövärdar för kunskaps- och erfarenhetsutbyte. För oss är det också viktigt att du utvecklas i din roll och har möjlighet till individuell kompetensutveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig med trädgårdsutbildning, från till exempel gymnasie- eller yrkeshögskola och med dokumenterad erfarenhet från trädgårdsarbete i större format. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har god maskinkunskap. Du känner dig också trygg i och har erfarenhet av att handleda andra, exempelvis säsongsarbetare eller andra arbetsmarknadsprojekt.

Som person är du bra på att planera och prioritera ditt arbete. Du samarbetar gärna med dina kollegor i arbetsgruppen och övriga miljövärdar samt är flexibel i förhållande till kund och verksamhetskrav. Att jobba hos oss innebär mycket kontakt med våra hyresgäster, till exempel vid frågor om källsortering, kompostering och trädgårdsskötsel. Det är därför viktigt att du också känner dig bekväm med den sociala delen av jobbet.

För att trivas i rollen drivs du av att bidra till samhällsnyttan och vill vara med och jobba för att påverka och förändra ett bostadsområde i en positiv riktning.

Övrig information
Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken i annonsen.

Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-05-22
Referensnummer: C78441

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Hannes Danielsson, Hannes.danielsson@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-05-22

Fastighetsvärd till Bostadsbolaget

Arbetsbeskrivning
Vi står inför ett generationsskifte och en spännande resa där vi ska möta nya utmaningar inom bland annat teknik och digitalisering. Nu söker vi en rutinerad och kommunikativ fastighetsvärd som vill vara med oss på resan!

Om jobbet
Vill du vara med och bidra till samhällsnyttan och jobba för att skapa service i toppklass för våra hyresgäster? Nu söker vi en fastighetsvärd till centrala stan. Jobbet som fastighetsvärd är omväxlande och kul. Som fastighetsvärd hos oss har du mycket eget ansvar, varierande arbetsuppgifter och daglig kontakt med våra viktigaste intressenter våra hyresgäster. Du löser inte bara praktiska problem, som till exempel reparationer i lägenheter, utan bidrar också till att våra hyresgäster känner sig trygga och nöjda med sitt boende. För dig är service viktigt och du värdesätter det sociala mötet med hyresgästerna och din unika arbetsmiljö – våra hyresgästers hem. Förutom din goda känsla för service har du också intresse och nyfikenhet för ny teknik.

Du är självständig i ditt arbete men tillhör en arbetsgrupp med fastighetsskötare, miljövärdar och lokalvårdare som du samarbetar och har gemenskap med i området.

Kvalifikationer
Vad vi kan erbjuda
Det händer mycket på Bostadsbolaget och vår verksamhet utvecklas för att ännu bättre möta målet att vara Göteborgs bästa hyresvärd. Vi står inför ett generationsskifte och en spännande resa där vi ska möta nya utmaningar inom bland annat teknik och digitalisering. En resa som vi hoppas att du vill vara med på!

På Bostadsbolaget erbjuder vi en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, inflytande över den egna arbetssituationen och öppenhet. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade över de resultat som vi uppnår tillsammans. Som medarbetare hos oss ska man också känna dig trygg och säker på jobbet.

Vem vi tror att du är
Du har en fastighetsrelaterad utbildning som förvaltare, fastighetsskötare, fastighetsvärd eller motsvarande. Alternativt har du arbetat i närliggande bransch och/eller kan visa på likvärdiga yrkeskunskaper. Tidigare erfarenhet från yrket är meriterande. B-körkort är ett krav.

Rollen kräver att du är strukturerad, kommunikativ, lösningsorienterad och gärna tar dig an nya utmaningar. Du arbetar fritt med mycket eget ansvar. Du har bland annat budgetansvar för ditt område.

Ansökan
Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken.

Just nu söker vi fastighetsvärdar till:
Landala
Majviken
Skriv gärna i ditt personliga brev vilket område du söker till.

Övrig information
Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-05-22
Referensnummer: C77695

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Hannes Danielsson, Hannes.danielsson@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-05-22

Miljövärdssamordnare till Bostads AB Poseidon

Arbetsbeskrivning
Vill du leda ett av våra lag med miljövärdar?

Din roll blir att delta praktiskt och arbetsleda vårt kompetenta gäng med miljövärdar i Angered. Med stor handlingskraft i utemiljöarbetet och avfallshanteringen bidrar ni till ett tryggt, trivsamt och hållbart boende i Angered.

Fortsatt metodiskt utemiljöarbete är en av nyckelfaktorerna för att vi ska nå målen med ett tryggt och trivsamt Göteborg. Nu söker vi dig som vill leda vårt utemiljöteam med miljövärdar, som sköter och underhåller våra boendemiljöer i Angered. Här fokuserar vi på utveckling av våra hus och gårdar, samtidigt som vi visar nolltolerans mot otrygghet och nedskräpning.

Som miljövärdssamordnare på Poseidon blir du ansvarig arbetsledare med personalansvar för distriktets fastanställda och säsongsanställda miljövärdar. I rollen kombinerar du praktiskt arbete med arbetsledning och planering i den dagliga verksamheten och fördelar och leder utemiljöskötseln och avfallshanteringen ihop med distriktets rutinerade och kunniga miljövärdar. Du har det yttersta ansvaret för att gårdar, entréer och den yttre miljön sköts och utvecklas på ett sådant sätt att våra hyresgäster trivs och känner trygghet. Liksom att maskinparken är rätt dimensionerad och väl underhållen. Du blir också en aktiv del i distriktets utvecklings- och förvaltningsarbete med både tekniska och sociala uppgifter.

Kvalifikationer
Handlingskraftig, lugn och lyssnande ledare med praktiskt driv
Vi söker dig med minst tre års erfarenhet som arbetsledare inom utemiljöskötsel, och minst fackkompetens som motsvarar minst TCYK:s Yrkesbevis 1 skötsel och förvaltning av utemiljö. Du har god teknisk kompetens samt maskinkännedom. Du har även vana av inköp och kvalitetskontroll av såväl inköpta tjänster, som uppgifter utförda i egen regi.

Till dina styrkor hör att du är lugn och lyssnande i ditt bemötande, samtidigt som du har en genuin förmåga att samarbeta. Du utför dina uppgifter med handlingskraft och noggrannhet, och är en självklar spelare när det gäller att leda och stötta miljövärdarna vid planering och utförande av utemiljöarbetet ute i våra områden. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Det avgörande är din personliga lämplighet och drivkraft. Här får du påverka, utvecklas och vara med och bygga ett bättre boende i Göteborg. Vi bygger plats för dig!

Minst tre års erfarenhet som arbetsledare inom utemiljöskötsel – Krav

Minst fackkompetens som motsvarar minst TCYK:s Yrkesbevis 1 skötsel och förvaltning av utemiljö – Krav

God teknisk kompetens samt maskinkännedom – Krav

Vana av inköp och kvalitetskontroll av såväl inköpta tjänster, som uppgifter utförda i egen regi. – Krav

Driven – Krav
Du är snabb, produktiv och motiverad samt har ett starkt engagemang och entusiasm för ditt arbete. Du tar initiativ och ansvar för att arbetet går framåt, oavsett om du arbetar ensam eller tillsammans med andra.

Lyhörd – Krav
Du lyssnar på andra människor i syfte att förstå deras behov. Du söker aktivt efter andras synpunkter och perspektiv samt är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke. Du arbetar för sammanhållning i arbetsgruppen och ser misslyckanden som något att lära sig av och skapar utrymme för dialog.

Noggrann – Krav
Du är mån om att ditt arbete blir korrekt och grundligt utfört samtidigt som du inte lämnar någonting åt slumpen. Du har förmåga att ha fokus på detaljer. Du kontrollerar och följer upp ditt arbete för att säkerställa att det håller en hög kvalitet.

Samarbetsinriktad – Krav
Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten.

Övrig information
Urval och intervjuer sker löpande. Kvalitetssäkring av rekryteringsprocessen för slutkandidat kommer att ske genom arbetspsykologiska tester samt bakgrundskontroll.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-05-22
Referensnummer: C85337

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Dennis Andersson, 0313321524

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 28 000 hyresrätter i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt med stor närhet till våra hyresgäster.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-05-22

Utemiljöchef till Bostads AB Poseidon

Arbetsbeskrivning
Poseidons utemiljöarbete har varit känt länge inom såväl fastighets- som utemiljöbranschen. En av nyckelpersonerna i framgångarna har varit vår visionära utemiljöchef, som nu nått pensionsåldern. Nu söker vi en ny, prestigelös och strategisk ledare som fortsätter driva arbetet framåt med nya spännande utmaningar för fortsatt trygghet.

Poseidon har fått ett utmanande uppdrag från staden Göteborg, där utemiljön är en av de absoluta nyckelfaktorerna för att nå målet att inte stå med på polisens lista över särskilt utsatta områden 2025. Vi söker nu en ny, handlingskraftig utemiljöchef som ihop med laget i utemiljöenheten axlar ansvaret som Poseidons stödjande och kontrollerande funktion i utemiljöfrågor mot bolagets sju distrikt.

Här får du en strategisk nyckelroll och ett övergripande ansvar för Poseidons utveckling av utemiljöförvaltningen genom exempelvis optimering av drifts- och underhållsresurser, utveckling och förvaltning av styrande dokument och digitala verktyg samt genom att säkerställa att ny- och ombyggnation levererar rätt kvalitet och god ekosystemtjänstnytta. Rollen inbegriper kontinuerlig kontakt med chefer och medarbetare på såväl koncern- som avdelnings- och distriktsnivå och tillsammans med enheten är du högst delaktig som stöd i det dagliga förvaltningsarbetet av utemiljön på distrikten.

Parallellt med det kontinuerliga strategiska och operativa arbetet är du en prestigelös, inspirerande lagledare för enhetens fyra utemiljöcontrollers. Som chef leder, fördelar och utvecklar du arbetet inom enheten för att ni ska fungera som ett professionellt stöd till distrikten och säkra deras framdrift och kvalitet inom utemiljöarbetet. För att fortsatt bibehålla Poseidons höga kvalitet och utveckling inom utemiljöarbetet förutsetts du arbeta med omvärldsbevakning samt vara sammanhållande och medverkande i nätverk inom bolaget, koncernen och staden. Du rapporterar till chefen för avdelningen Fastighetsutveckling och utgår från Poseidons huvudkontor i Gamlestaden.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen är du en utåtriktad, pedagogisk och strukturerad person med ett dokumenterat prestigelöst och lyssnande ledarskap. Din sociala förmåga gör att du har lätt för att kommunicera tydligt, både i tal och skrift, samt att du skapar goda, långsiktiga relationer såväl internt som externt.

I botten har du en eftergymnasial utbildning inom utemiljö, landskapsförvaltning eller liknande t.ex. som trädgårdsmästare samt minst 7 års erfarenhet inom utemiljöförvaltning och/eller utemiljöentreprenad. Tidigare arbete som chef inom utemiljöförvaltning och/eller arbetsledandeposition inom utemiljöentreprenad är meriterande. Du har erfarenhet inom upphandling och kalkylarbete samt gärna vana i att arbeta fram beslutsunderlag till ledningsgrupp och styrelse. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Hos oss får du spela en viktig roll i ett lag som bestämt sig för att göra skillnad på riktigt, och bidra aktivt till ett hållbart Göteborg. Vi bygger plats för dig!

Eftergymnasial utbildning inom utemiljö, landskapsförvaltning eller liknande t.ex. som trädgårdsmästare samt minst 7 års erfarenhet inom utemiljöförvaltning och/eller utemiljöentreprenad. – Krav

Du har erfarenhet inom upphandling och kalkylarbete – Krav

Tidigare arbete som chef inom utemiljöförvaltning och/eller arbetsledandeposition inom utemiljöentreprenad är meriterande – Meriterande

Vana i att arbeta fram beslutsunderlag till ledningsgrupp och styrelse – Meriterande

Kommunikativ – Krav
Du har förmåga att delge information och idéer, såväl muntligt som skriftligt. Du uttrycker kärnan i ett argument på ett tydligt och effektivt sätt. Du anpassar din kommunikation efter mottagare, målgrupp och situation.

Lyhörd – Krav
Du lyssnar på andra människor i syfte att förstå deras behov. Du söker aktivt efter andras synpunkter och perspektiv samt är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke. Du arbetar för sammanhållning i arbetsgruppen och ser misslyckanden som något att lära sig av och skapar utrymme för dialog.

Socialt säker – Krav
Du är bekväm i sociala kontaktytor, såväl informella som formella. Du står för fattade beslut och kan förmedla obekväma budskap när det behövs.

Övrig information
Urval och intervjuer sker löpande. Kvalitetssäkring av rekryteringsprocessen för slutkandidat kommer att ske genom arbetspsykologiska tester samt bakgrundskontroll.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-05-22
Referensnummer: C84853

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Diana Pusac , 031-332 11 99

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 26 800 hyresrätter i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt med stor närhet till våra hyresgäster.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-05-18

Bostadsrättsekonom till Egnahemsbolaget

Arbetsbeskrivning
Med anledning av att vi ska bygga betydlig mer framöver behöver vi nu rekrytera en bostadsrättsekonom. I rollen som BRF-ekonom ansvarar du för nybildandet av Egnahemsbolagets bostadsrättsföreningar och dess ekonomi, förvaltning och administration. Du bildar interimsstyrelsen och driver den under byggtiden fram till överlämnandet till den nya styrelsen. Sedan tar arbetet med att utbilda den nya styrelsen vid och du ansvarar för ett gott samarbete tills den nya styrelsen kan fungera självständigt och utan Egnahemsbolagets styrning/hjälp.
Rollen kan dessutom innebära att du behöver hantera vissa frågor som tillkommer under projektets gång och som vi ser kan förbättra och optimera vår produkt.
Vi driver våra projekt i interna projektgrupper, där du ingår under olika faser. Där har du ett nära samarbete med framförallt våra projektledare och säljare, men också externa konsulter och givetvis våra kunder. Du är med och påverkar från början genom att tycka till om och utveckla alltifrån bostäder till områdena runt omkring.
Arbetet medför visst kvällsarbete och resor inom Göteborg.

Kvalifikationer
Vi hoppas att du känner igen dig i ovanstående beskrivning och att du liksom vi alla som jobbar på Egnahemsbolaget kan se helheten i vårt uppdrag och framförallt att du är bra på att ta människor.
Att du trivs i nära samarbete med andra och är en god kommunikatör är också viktigt.
Du har mycket kontakt med våra bostadsköpare efter det att de tillträtt sin bostad. Våra köpare kommer ofta från hyresrätt och det här kan vara den första bostad de köper. Du behöver därför vara pedagogisk och ha tålamod. Dessutom behöver du vara strukturerad och noggrann, proaktiv och självständig, samt duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. Erfarenhet av andra kulturer än den svenska är meriterande.
Din formella bakgrund är ekonomisk högskoleutbildning eller annan utbildning som kan anses likvärdig. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med bostadsrättsekonomi, gärna i nyproduktion och har den juridiska kunskapen som krävs.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och viss intern utbildning ingår i tjänstens introduktionsfas.

Övrig information
Vi tillämpar bakgrundskontroll på slutkandidat för att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-05-18
Referensnummer: C86203

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Johannes Wallgren, Chef Affärsstöd, 070-5565413, 031-7077023, johannes.wallgren@egnahemsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Egnahemsbolaget (Göteborgs Egnahems AB) startade 1933 som Småstugebyrån med uppdraget att göra småhus tillgängliga för en bredare allmänhet i Göteborg. Vi är en del av Framtidenkoncernen – en fastighetskoncern som ingår i Göteborgs Stad och är en av landets största fastighetsägare. Kontoret ligger i Hisings Backa och vi är ca 40 medarbetare.
På Egnahemsbolaget har vi lyxen att känna meningsfullhet i vårt jobb, varje dag. Vårt uppdrag är att bygga bostadsrätter och småhus som fler har råd att äga. Vårt långsiktiga mål är att minska bostadsbristen och bidra till ett mer hållbart Göteborg genom att bygga bostadsrätter och småhus främst i områden som domineras av hyresrätter. Sedan starten har vi byggt närmare 10 000 bostäder över i stort sett hela Göteborg.
Våra kärnvärden; Omtänksam, ansvarstagande, möjliggörande och inspirerande, beskriver vår värdegrund och hur vi arbetar.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-05-20

VD till Framtiden Byggutveckling

Vi söker dig som vill driva bolagets utvecklingsresa vidare i ett spännande uppdrag tillsammans med chefer och medarbetare!

Arbetsbeskrivning
Framtiden Byggutveckling har det utmanade och viktiga uppdraget att skapa nya bostäder med rimlig hyra och social och ekologisk hållbarhet. Som VD för Framtiden Byggutveckling ansvarar du för att bolaget uppnår målen avseende vad gäller antal färdigställda bostäder, att vi sänker produktionskostnaderna med 30 %, att vi arbetar med både social och ekologisk hållbarhet och halverar klimatpåverkan fram till 2025.

Du leder arbetet utifrån affärsmässiga principer och med hjälp av din ledningsgrupp skapar du förutsättningar till effektiva arbetssätt och säkerställer kompetensförsörjningen för att behålla ett högt leveranstempo med fokus på målen. En framgångsfaktor i arbetet är att utveckla ett nära och förtroget samarbete med moderbolaget Förvaltnings AB Framtiden och systerbolagen samt andra aktörer inom såväl Göteborgs Stad som externt.

Framtiden Byggutvecklings styrelse består av tjänstepersoner från koncernens övriga bolag och ordförande är moderbolagets VD tillika koncern-VD. Styrelsen för Framtiden Byggutveckling godkänns av Göteborgs Stads kommunfullmäktige. En viktig del i rollen som VD för Framtiden Byggutveckling är att ingå i koncernledningen tillsammans med övriga dotterbolagens VD:ar. Koncernledningen fattar gemensamt beslut i frågor som faller inom ramen för respektive VD:s mandat.

Kvalifikationer

Förväntningarna
Vi söker dig som har erfarenhet som VD eller annan strategisk chefsposition inom bygg- och fastighetsbranschen med motsvarande ansvar och befogenheter. Du har relevant akademisk examen troligtvis med bygg- och fastighetsinriktning såsom civilingenjör alternativt motsvarande byggteknisk erfarenhet.

Du har flerårig erfarenhet av att leda chefer och medarbetare samt att leda ledningsgrupper och kan också visa dokumenterat goda resultat från tidigare motsvarande roll.

För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper i ekonomi och förståelse för ekonomins betydelse i verksamheten. Du har erfarenhet från bostadsutveckling och bostadsproduktion inklusive exploateringsfasen.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från offentlig sektor samt god förståelse för hur politiskt styrda organisationer fungerar och/eller om du tidigare har arbetat med stadsutvecklingsfrågor.

Vi värderar din förmåga att skapa och utveckla goda relationer med dina medarbetare, samarbetspartners inom och utanför koncernen. Du visar stort engagemang och är en trygg beslutsfattare, som uthålligt driver organisationen framåt med en god kommunikativ förmåga. För att bolaget ska kunna leverera mot uppsatta mål är det viktigt att du leder genom andra och använder och utvecklar den kompetensen som finns i bolaget.

Eftersom vi verkar i en komplex omgivning behöver du vara flexibel och ha en god analytisk förmåga. Att leda utifrån ett helhetsperspektiv krävs också för att kunna leverera mot högt uppställda mål på både kort och lång sikt. Som ledare är det viktigt att du delar vårt engagemang för samhällsutveckling och hållbarhetsfrågor. Du känner dig bekväm med Göteborg Stads värdegrund byggd på öppenhet, etik och moral samt mänskliga rättigheter och jämställdhet.

Möjligheterna
Som ny VD för Framtiden Byggutveckling får du en möjlighet att driva bolagets utvecklingsresa vidare tillsammans med chefer och medarbetare. Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag i en komplex omgivning med möjligheten att bidra till ett bättre Göteborg. Byggandet av nya bostäder är en viktig del i arbetet med att utjämna skillnaden mellan stadens olika områden. Framtidenkoncernens strategi för utvecklingsområden 20202030 lyfter just fram nyproduktion som en viktig faktor för att lyckas med målet att inget område i Göteborg ska finnas på polisens lista över särskilt utsatta. Till din hjälp har du hög kompetens och ett starkt engagemang för samhällsutveckling och hållbarhet som vi alla delar i bolaget.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information
Formell ansökan till tjänsten registrerar du via www.offentligajobb.se senast den 20 maj 2022. Vid denna rekrytering samarbetar vi med SOURCE. Om du vill göra en konfidentiell och förutsättningslös intresseanmälan kan du göra detta via SOURCE hemsida www.source-execuctive.se. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Karin Rudhag 0704140010, karin.rudhag@source-executive.se eller Bianca Gideback 0708110364, bianca.gideback@source-executive.se

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-05-20
Referensnummer: C86611

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tillträde
Anställningsform: Tillsvidareanställning, avtal för förvaltnings- och bolagschefer i Göteborgs Stad Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Karin Rudhag, Rekryteringsansvarig, 070-414 00 10, karin.rudhag@source-executive.se
Bianca Gideback, Rekryteringskonsult Source, 070-811 03 64, bianca.gideback@source-executive.se

Om Framtiden Byggutveckling
Sedan 2016 arbetar Framtiden Byggutveckling med att initiera, utveckla och producera bostäder i hela Göteborg utifrån det allmännyttiga uppdraget. Allt för att fler göteborgare ska få tillgång till hyresrätter med rimlig hyra. Framtiden Byggutveckling initierar samtliga boende- och upplåtelseformer och utvecklar och producerar Framtidenkoncernens hyresrätter. Bolaget har ökat byggtakten kraftigt och under 2021 låg omsättningen på ca 1,1 miljarder kronor och 1080 färdigställda hyresrätter. Nyproducerade bostäder överlämnas till koncernens förvaltande bolag Poseidon, Bostadsbolaget, Familjebostäder och Gårdstensbostäder. I bolaget arbetar ca 40 personer organiserade i tre avdelningar; projekt, utveckling och affärsstöd. Här utvecklas idéer från tidigt skede vidare till detaljplan och produktion för att bli färdigställda bostäder till göteborgarna.

Framtiden Byggutveckling ingår i Framtidenkoncernen som är Göteborgs allmännytta och Sveriges största bostadskoncern. Koncernen ägs av Göteborgs stad genom Göteborgs Stadshus AB. Koncernen äger och förvaltar 75 000 lägenheter vilket innebär att vara fjärde göteborgare bor hos oss. Koncernen har en stark ekonomisk ställning med ett fastighetsvärde på 125 miljarder.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-07-10

Lokalvårdare till Bostadsbolaget

Arbetsbeskrivning
Som lokalvårdare på Bostadsbolaget arbetar du i första hand med trappstädning i våra fastigheter. Du är en viktig del av vår verksamhet och betyder mycket för våra hyresgäster eftersom ditt jobb bidrar till trivsel och trygghet.

Att arbeta som lokalvårdare hos oss innebär att hålla rent och snyggt i våra trapphus, korridorer, entréer, tvättstugor och andra gemensamma utrymmen. Du ingår i en arbetsgrupp med miljövärdar, fastighetsskötare och fastighetsvärdar som arbetar tillsammans för att ge våra hyresgäster service i toppklass.

Kvalifikationer
Vem vi tror att du är
För att trivas hos oss ser vi att du är självgående och ansvarstagande person. För att känna dig trygg i yrkesrollen har du kunskaper och erfarenheter som är relevanta för tjänsten som lokalvårdare, gärna med tillhörande certifikat/intyg. Du är serviceinriktad, positiv och kommunikativt lagd eftersom du i ditt dagliga arbete möter våra hyresgäster. Du bör även ha lätt för att samarbeta med kollegorna i din arbetsgrupp.

Vad vi kan erbjuda
På Bostadsbolaget erbjuder vi en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, inflytande över den egna arbetssituationen och öppenhet. Vi ska ge våra medarbetare goda förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom att arbeta hälsofrämjande och skapa en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs, utvecklas och känner sig engagerade över de resultat som vi uppnår tillsammans. Som medarbetare hos oss ska man också känna dig trygg och säker på jobbet.

Övrig information
Detta är en samlingsannons för lediga lokalvårdstjänster hos Bostadsbolaget. Har du frågor kring i vilka områden det finns lediga tjänster kontakta gärna oss så hjälper vi dig. Fyll annars i vilket/vilka distrikt som du är intresserad av att söka tjänster så hör vi av oss.

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi rekryterar löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vår rekryteringsportal och du ansöker via länken i annonsen.

Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-07-10
Referensnummer: C83039

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Hannes Danielsson, Hannes.danielsson@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2022-07-06

Trygghetsvärdar till Bostadsbolaget

Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och utveckla staden genom att göra skillnad i våra hyresgästers boendemiljö? Tycker du om att möta människor i alla åldrar? Nu söker vi dig som vill finnas på plats bland våra hyresgäster i Biskopsgården, Hammarkullen eller Rannebergen under kvällar och helger.

Vi anser att människor har rätt till trygghet och säkerhet där de bor och verkar. Som trygghetsvärd är du med och bidrar till ett bättre, mer jämlikt och inkluderade samhälle. Dina främsta arbetsuppgifter är att trygghetsvandra, vara relationsskapande och att möta våra hyresgäster där de finns i våra bostadsområden.

Om jobbet
Vi söker nu ytterligare trygghetsvärdar till våra trygghetsgrupper i Biskopsgården, Hammarkullen och Rannebergen. Som trygghetsvärd finns du och dina kollegor på plats i bostadsområdena under kvällar och helger. Tillsammans med dina kollegor trygghetsvandrar du för att bygga relationer, skapa trivsel och öka tilliten hos de boende i områdena. Jobbet som trygghetsvärd innebär att vara uppsökande, relationsskapande, gränssättande och att möta våra hyresgäster där de finns. Du blir en förebild i området och arbetar tillsammans med din grupp i nära samverkan med kollegorna i området och andra aktörer i stadsdelen.

Våra trygghetsvärdar finns på plats när dagpersonalen gått hem, det vill säga mellan klockan 15 och 23 – året runt. Du och dina kollegor är därför Bostadsbolagets främsta representanter under kvällar och helger. Det innebär att ni samtidigt som ni trygghetsvandrar också småpratar och hör hur våra hyresgäster upplever sin boendemiljö och vad de önskar av oss som hyresvärd. Ni ser också till att allt är helt, rent och snyggt i utemiljön, miljörum eller andra allmänna utrymmen i våra bostadsområden.

Som trygghetsvärd ingår du i ditt områdes trygghetsgrupp som är en del av enheten för social hållbarhet. Ni är viktiga kuggar i det strategiarbete som vi kallar superförvaltning och framtidens stadsutveckling, satsningar med målet att det inte ska finnas någon del av Göteborg på polisens lista över särskilt utsatta områden 2025. Ett strukturerat arbete med stort fokus på att bygga relationer och förebygga negativ social utveckling i våra bostadsområden.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant arbetslivserfarenhet från någon typ av socialt eller pedagogiskt arbete. Vi ser gärna erfarenhet kopplad till arbete på fältet.

Som person har du en stor social förmåga och känsla för kommunikation och relationsskapande arbete. Du bar lätt för att ta nya kontakter och prata med människor i alla åldrar. Du är en trygg och mogen person som ger ett förtroendegivande intryck. Du är också tydlig och duktig på att sätta gränser. Vidare har du en god inblick i kulturer och kunskap om olika strukturer i samhället. Vi ser gärna att du pratar flera språk, dock är god svenska i tal och skrift ett krav. Vid urvalet kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information
Detta är en samlingsannons för lediga trygghetsvärdstjänster hos Bostadsbolaget. Har du frågor kring i vilka områden det finns lediga tjänster i nuläget kontakta gärna oss så hjälper vi dig.

Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår rekryteringsportal. Du ansöker via länken i annonsen.

Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2022-07-06
Referensnummer: C83044

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Hannes Danielsson, Hannes.danielsson@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget har närmare 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Tillsammans är vi runt 350 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta jobbar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar som stödfunktioner på huvudkontoret. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål – att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners.
Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Vi arbetar med realtidsmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö på samtliga arbetsplatser. Våra medarbetare omfattas av både kollektiv- och tjänstemannaavtal.
Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast:

Spontanansökan/Intresseanmälan till Framtiden Byggutveckling

Om arbetsplatsen
Sedan 2016 arbetar Framtiden Byggutveckling med att initiera, utveckla och producera bostäder i hela Göteborg utifrån det allmännyttiga uppdraget. Allt för att fler göteborgare ska få tillgång till hyresrätter med en rimlig hyra. Framtiden Byggutveckling ingår i Framtidenkoncernen där de förvaltande bolagen Bostadsbolaget, Familjebostäder, Gårdstensbostäder och Poseidon också ingår. Inom koncernen finns även Egnahemsbolaget, GöteborgsLokaler och Störningsjouren. Framtidenkoncernen är Göteborgs allmännytta och Sveriges största bostadskoncern.

Arbetsuppgifter
Välkommen med din spontanansökan till Framtiden Byggutveckling. Här kan du också skicka in intresseanmälan för att skriva examensarbete hos oss. Tänk på att i din ansökan tydligt ange vilken typ av tjänst du är intresserad av eller inom vilket område du vill skriva ditt examensarbete.

Kvalifikationer
I ditt CV anger du relevant utbildning och yrkeserfarenhet för den typ av tjänst du söker hos oss.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan
Referensnummer: C72156

Kontaktperson
Reka Hersvik, HR-ansvarig, reka.hersvik@framtiden.se

Dela
Skriv ut