Lediga jobb

Framtiden söker fler engagerade medarbetare

I vår koncern arbetar 1000 medarbetare i olika roller som till exempel fastighetsvärdar, förvaltare, miljövärdar, projektledare men också i stödfunktioner inom ekonomi, it och kundservice.

Vår gemensamma kultur i koncernen präglas av ett starkt kundfokus, affärsmässighet och stolthet över det uppdrag vi har. Vi arbetar kontinuerligt för att utvecklas och förbättras tillsammans.

Framtidenkoncernen arbetar mycket med att vara en säker, trygg och inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare känner en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva. Våra mätningar visar glädjande nog att medarbetarna upplever sig inkluderade, säkra och trygga i sina arbeten.

Våra medarbetarundersökningar som görs i realtid visar att vi har engagerade medarbetare som upplever att de har meningsfulla jobb.

Vi behöver bli fler som kan vara med och göra skillnad. Här hittar du lediga tjänster inom koncernen. 

Aktuellt just nu

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd till Poseidon

>

Controller till Bostadsbolaget

>
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2021-07-30

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd till Poseidon

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi fler husvärdar som ser till våra hyresgästers boende i Backa, Kortedala, Centrum och Väster. Det blir du som förvaltar deras lägenhet och det är dig de vänder sig till både kring tekniska frågor och trivsel.

Är du händig, trygg och handlingskraftig och vill vara med på resan och bygga upp våra hus och vår förvaltning i Backa, Kortedala, Centrum och Väster? Här fokuserar vi på utveckling av våra hus och boendemiljön samtidigt som vi visar nolltolerans mot otrygghet, arbetslöshet och nedskräpning. Ditt jobb blir att lyssna in hyresgästerna och se till att de trivs med sitt boende och med oss på Poseidon. Rollen är bred, den ena dagen är inte den andra lik det som genomsyrar jobbat är en hållbar förvaltning av husen med lagarbete och hyresgästens trivsel i fokus.

Parallellt med att du ser till att hyresgästen trivs hos oss, ansvarar du för skötseln av fastigheter och lägenheter. För att lyckas i rollen krävs det att du är lyhörd, händig och ser till att jobbet blir gjort. I jobbet ingår det att introducera hyresgäster till boendet, handlägga felanmälan, utföra reparationer och rondering samt bedöma reparationer utförda av entreprenör. Du medverkar även i planeringen av underhåll, handlägger fastighetsskador och genomför olika besiktningar. Målsättningen är att våra lägenheter ska förvaltas på ett långsiktigt och kostnadseffektivt sätt, i nära dialog med hyresgästen.

Kvalifikationer
Husvärd – Krav
. Förutom gymnasiekompetens vill vi att du har dokumenterad utbildning inom fastighetsförvaltning och/eller erfarenhet från fastighets- eller byggbranschen. Vi förutsätter att du har körkort.

Lyhörd – Meriterande
Du lyssnar på andra människor i syfte att förstå deras behov. Du söker aktivt efter andras synpunkter och perspektiv samt är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke. Du arbetar för sammanhållning i arbetsgruppen och ser misslyckanden som något att lära sig av och skapar utrymme för dialog.

Stabil/trygg – Meriterande
Du arbetar effektivt under stress, kan balansera olika krav och behåller lugnet i svåra situationer. Du skiljer på sak och person och kan ta välgrundade beslut under tidspress.

Ansvarsfull – Meriterande
Du tar ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med verksamhetens/brukarnas bästa i fokus. Du tar dina uppgifter på allvar, är mån om att slutföra det du påbörjat och ser till att arbetet blir utfört på rätt sätt.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2021-07-30
Referensnummer: C59361

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 1753-01-01

Kontaktpersoner
Chreismer Ericzon, 031-3321342

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 26 800 hyresrätter i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt med stor närhet till våra hyresgäster.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2021-08-15

Controller till Bostadsbolaget

Arbetsbeskrivning
IMD: I arbetsuppgifterna ingår att kvalitetssäkra data, vara kontaktperson gentemot leverantörer, följa upp felanmälan och åtgärder, hantera frågor från hyresgäster, följa upp kostnader, stöd i nya IMD-projekt, följa teknikutveckling inom området och planera utbyggnad av nya system.
Utbyggnad av laddinfrastruktur: Laddmöjlighet för elektrifierade fordon efterfrågas i en allt snabbare takt från Bostadsbolagets hyresgäster. I arbetsuppgifterna ingår att vara första kontakt gentemot förvaltning i frågor kring laddinfrastruktur, planera utbyggnad, driva och följa upp installationer, hantera frågor mot hyresgäster, kontaktperson mot leverantör samt utvärdera installationer utifrån ekonomiskt utfall.
Övriga arbetsuppgifter: Hantering av bidrag/stöd vid energieffektivisering. Delta i det operativa arbetet i Energigruppen och vara ett kompetensstöd gentemot våra områdesdistrikt gällande tekniska installationer. Du hanterar även mindre åtgärder och felsökningar i mån av tid.

Kvalifikationer
Kompetenskrav och kvalifikationer
Eftergymnasial utbildning motsvarande drift/energiingenjör alternativt relevant erfarenhet från arbete inom området. Erfarenhet från arbete med IMD och mätinsamling från fastighetsbranschen är extra meriterande. Arbetet förutsätter stor datorvana och att man är van att hantera många olika system.

Personliga egenskaper
Uppdraget förutsätter ett strukturerat arbetssätt och god analytisk förmåga. Arbetet sker under stor frihet där man själv prioriterar och skapar sin egen vardag vilket förutsätter god struktur och ansvarskänsla. Då du har daglig kontakt med både entreprenörer och fastighetsvärdar kräver tjänsten att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga. För att lyckas med ditt uppdrag behöver du också vara resultatinriktad och drivande. Du är även bra på att hantera många arbetsuppgifter samtidigt.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2021-08-15
Referensnummer: C58520

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 1753-01-01

Kontaktpersoner
Maria Hultgren, 031-7315000, maria.hultgren@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget är Göteborgs första allmännyttiga bostadsföretag. Vi bildades 1945 för att ta krafttag mot bostadsbristen och höja standarden på bostäderna. Mycket har hänt sedan dess men uppgiften är densamma. Vi har över 24 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Som ett av Sveriges största bostadsföretag är vi en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Bostadsbolagets verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Med det menar vi att vi vill att du ska må bra både hemma och på jobbet. Vi erbjuder därför bra friskvårdsförmåner, flexibla arbetstider, kostförmån och bra reseförmåner.

Varje dag arbetar våra cirka 340 medarbetare för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut