Lediga jobb

Nu ökar vi byggtakten! Vill du vara med?

Det händer mycket i vår bransch och rekrytering pågår löpande. Nedan listas lediga tjänster inom hela Framtidenkoncernen; moderbolaget, Framtiden Byggutveckling och övriga dotterbolag. Besök även dotterbolagens webbplatser för att vara säker på att du inte missar någon ledig tjänst. Har du frågor? Kontakta respektive kontaktperson för tjänsten du vill söka.

Aktuellt just nu

Ansvarig för digitala tjänster till Familjebostäder

>

Fastighetsvärdar till Bostadsbolaget

>
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2019-10-13

Ansvarig för digitala tjänster till Familjebostäder

På Familjebostäder tar vi inte bara hand om våra drygt 18 700 bostäder. Vi arbetar även för att våra hyresgäster ska trivas och känna sig trygga i sitt boende. Med ljus framtidstro är vår organisation öppen för utveckling. Vi söker därför engagerade medarbetare som tycker om vårt uppdrag som allmännyttigt bostadsbolag, och vår målbild; Vi skapar trivsamma livsmiljöer. Tillsammans med allt fler göteborgare.

Familjebostäder är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad – Sveriges största allmännytta! Läs mer på www.familjebostader.se

Arbetsuppgifter
Familjebostäder tar ytterligare ett kliv i digitaliseringen och fortsätter utveckla lösningar gentemot främst våra hyresgäster. Vi behöver därför förstärka organisationen med en medarbetare som utifrån ett IT-tekniskt perspektiv tar ansvar för utveckling och förvaltning av befintliga och framtida system. Detta innefattar både webb och appar som behöver integration mot källsystem, främst fastighets- och CRM-system. Vad gäller utveckling, försöker vi undvika egenutveckling, utan istället innebär det för dig att ta fram en kravspecifikation, ibland upphandla och därefter samarbeta med leverantör i utvecklingsfasen.

Utvecklingen sker hos Familjebostäder men i allt större utsträckning även gemensamt inom Framtidenkoncernen. Arbetet som ansvarig för digitala tjänster kommer att omfatta koncerngemensamma system och därmed innebära samarbete med övriga bolag i koncernen. Inom koncernen går vi mot en gemensam plattform för hyresgästtjänsterna och även det blir en viktig del i arbetet.

Ditt uppdrag blir att:
– Kravställa och leda utveckling av IT-lösningar inom området i nära samarbete och tillsammans med verksamheten

– En projektledande roll för projekt inom området, både hos Familjebostäder och i koncernen

– Arbeta med kravställning, upphandling och uppföljning gentemot leverantörer

– Systemförvaltning av driftsatta system och ansvara för integrations- och säkerhetslösningar

Kvalifikationer
Vi söker dig med ett stort intresse och en stark drivkraft att utveckla våra digitala tjänster. Det uppdraget förutsätter att du har en stor målmedvetenhet och förmåga till att självständigt driva arbetet framåt. Samtidigt sker en del av utvecklingsarbetet i nära samarbete med både specialister och verksamhet, varför det också är viktigt att du är en social person med väl utvecklad samarbetsförmåga.

Förmåga till struktur och dokumentation är en förutsättning för att göra ett bra arbete. Samtidigt som utvecklingsarbete också förutsätter ett stort mått av flexibilitet då arbetet i mycket hög grad sker agilt i förhållande till både leverantör och verksamhet.

Förutom en relevant högskoleutbildning inom området har du även flerårig erfarenhet av utvecklingsprojekt och förvaltning av system. Du kan ha varit intern produktägare och ansvarat för utvecklingsplanering och idrifttagande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tjänster mot konsumentmarknad.

Det är viktigt att du har en förståelse för SQL-databaser och WordPress samt frågeställningar kring integrationer. Självklart finns ett starkt fokus på säkerhet och därför är det ett viktigt kompetensområde.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan
Ansök senast: 2019-10-13
Referensnummer: A903167

Kontaktperson
Ulf Berglund, Ekonomichef, 031-7316713

Övrigt
Den nya tjänsten kommer att placeras på Familjebostäders IT-funktion. Den ingår i ekonomiavdelningen och består i dagsläget av tre medarbetare. Vi har en koncerngemensam IT-drift och har ett omfattande samarbete inom Framtidenkoncernen.

På Familjebostäder är stämningen skön och ambitionen hög. Vi erbjuder ett utmanande och ansvarsfullt arbete i ett expansivt företag som tillhör Sveriges största bostadskoncern. Som en del av staden arbetar vi aktivt för att bidra till att Göteborg ska bli en jämlik och hållbar stad. Så vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Sök då tjänsten som ansvarig för digitala tjänster hos oss!

Vad vi menar med att vi arbetar för något som är viktigt på riktigt? Kolla filmen på vår hemsida under jobba hos oss så förstår du vad vi menar!

Vi ser fram emot att ha med dig i vårt team, välkommen med din ansökan!

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2019-10-30

Fastighetsvärdar till Bostadsbolaget

Nu söker vi flera nya medarbetare till våra områden på Hisingen och i centrala Göteborg. Vi söker fastighetsvärdar som vill vara med och utveckla goda och trivsamma boendemiljöer för våra hyresgäster.

Att jobba som fastighetsvärd hos oss innebär ett stort ansvar och en daglig kontakt med våra viktigaste intressenter – våra hyresgäster. Du löser inte bara praktiska problem utan bidrar också till att våra hyresgäster känner sig trygga och nöjda med sitt boende. För dig är service viktigt och du värdesätter det sociala mötet med hyresgästerna och din unika arbetsmiljö, våra hyresgästers hem. Förutom din goda känsla för service har du också intresse och nyfikenhet för ny teknik. Rollen som fastighetsvärd kräver att du är en problemlösare som hugger in där det behövs och gärna tar dig an nya utmaningar. Du arbetar fritt och med mycket eget ansvar, du har bland annat ansvar för ditt områdes budget.

Din bakgrund
Du behöver ha en fastighetsrelaterad utbildning som förvaltare, fastighetsskötare, fastighetsvärd eller annan liknande utbildning. Alternativt har du arbetat i närliggande bransch och/eller kan visa på likvärdiga yrkeskunskaper. Körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi dig?
Bostadsbolaget står inför ett generationsskifte och en spännande resa där vi ska möta nya utmaningar inom bland annat teknik och digitalisering. En resa som vi hoppas att du vill vara med på!

Vi erbjuder en arbetsplats med inkluderande arbetsklimat och ett öppet arbetssätt. Hos oss går det alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Med det menar vi att vi vill att du ska må bra både hemma och på jobbet. Vi erbjuder därför bra friskvårdsförmåner, flexibla arbetstider, kostförmån och bra reseförmån.

Det är också viktigt att våra medarbetare tycker att det är roligt att gå till jobbet och känner sig motiverade att arbeta mot vårt gemensamma mål om att vara Göteborgs bästa hyresvärd. Bostadsbolaget ingår i Framtidenkoncernen som är den del av Göteborgs Stad.

Start: Efter överenskommelse, några tjänster omgående.
Omfattning: Samtliga tjänster är heltidstjänster.
Anställningsform: Tillsvidare och tidsbegränsade anställningar.
Sista ansökningsdag: 2019-10-30

Kontaktpersoner
Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta:
Maria Hultgren eller Sara Gustafsson på telefon 031-731 50 00.

Dela
Skriv ut