Lediga jobb

Framtiden söker fler engagerade medarbetare

I vår koncern arbetar 1000 medarbetare i olika roller som till exempel fastighetsvärdar, förvaltare, miljövärdar, projektledare men också i stödfunktioner inom ekonomi, it och kundservice.

Vår gemensamma kultur i koncernen präglas av ett starkt kundfokus, affärsmässighet och stolthet över det uppdrag vi har. Vi arbetar kontinuerligt för att utvecklas och förbättras tillsammans.

Framtidenkoncernen arbetar mycket med att vara en säker, trygg och inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare känner en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva. Våra mätningar visar glädjande nog att medarbetarna upplever sig inkluderade, säkra och trygga i sina arbeten.

Våra medarbetarundersökningar som görs i realtid visar att vi har engagerade medarbetare som upplever att de har meningsfulla jobb.

Vi behöver bli fler som kan vara med och göra skillnad. Här hittar du lediga tjänster inom koncernen. 

Aktuellt just nu

Bostadsbolaget söker en serviceinriktad fastighetsvärd till Gamla Järnbrott

>

Bostads AB Poseidon söker en utvecklingsledare/boendeutvecklare till distrikt Backa

>

Verksamhetskoordinator till Framtiden Byggutveckling

>

Bostads AB Poseidon söker husvärd till distrikt Hisingen

>

Bostadsbolaget söker en miljövärd till Hammarkullen

>

Bostads AB Poseidon söker en trygghetschef till distrikt Hisingen

>

Bostadsbolaget söker serviceinriktade fastighetsvärdar

>
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2020-12-07

Bostadsbolaget söker en serviceinriktad fastighetsvärd till Gamla Järnbrott

Arbetsbeskrivning
Vill du bidra till samhällsnyttan och jobba för att skapa service i toppklass för våra hyresgäster? Nu söker vi en självgående fastighetsvärd som vill skapa trivsamma boendemiljöer för våra hyresgäster i Gamla Järnbrott.

Om jobbet
Att jobba som fastighetsvärd hos Bostadsbolaget innebär stort ansvar och en daglig kontakt med våra viktigaste intressenter – våra hyresgäster. Du löser inte bara praktiska problem, som till exempel reparationer i lägenheter, utan bidrar också till att våra hyresgäster känner sig trygga och nöjda med sitt boende. För dig är service viktigt och du värdesätter det sociala mötet med hyresgästerna och din unika arbetsmiljö – våra hyresgästers hem. Förutom din goda känsla för service har du också intresse och nyfikenhet för ny teknik.

Rollen som fastighetsvärd kräver att du är strukturerad, kommunikativ, lösningsorienterad och gärna tar dig an nya utmaningar. Du arbetar fritt med mycket eget ansvar. Du har bland annat budgetansvar för ditt område. Som fastighetsvärd i Gamla Järnbrott ansvarar du för ett område med cirka 430 lägenheter och några lokaler. Du är självständig i ditt arbete men har kollegor som du samarbetar och har gemenskap med i området.

Kvalifikationer
Vad vi kan erbjuda
Bostadsbolaget står inför ett generationsskifte och en spännande resa där vi ska möta nya utmaningar inom bland annat teknik och digitalisering. En resa som vi hoppas att du vill vara med på! Vi erbjuder en arbetsplats med ett inkluderande arbetsklimat och öppet arbetssätt.

Vem vi tror att du är
Du har en fastighetsrelaterad utbildning som förvaltare, fastighetsskötare, fastighetsvärd eller motsvarande. Alternativt har du arbetat i närliggande bransch och/eller kan visa på likvärdiga yrkeskunskaper. Tidigare erfarenhet från yrket är meriterande. B-körkort är ett krav.

Ansökan
Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken nedan.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2020-12-07
Referensnummer: A987680

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 1753-01-01

Kontaktpersoner
Sara Gustafsson, sara.gustafsson@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget är Göteborgs första allmännyttiga bostadsföretag. Vi bildades 1945 för att ta krafttag mot bostadsbristen och höja standarden på bostäderna. Mycket har hänt sedan dess men uppgiften är densamma. Vi har över 24 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Som ett av Sveriges största bostadsföretag är vi en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Bostadsbolagets verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Med det menar vi att vi vill att du ska må bra både hemma och på jobbet. Vi erbjuder därför bra friskvårdsförmåner, flexibla arbetstider, kostförmån och bra reseförmåner.

Varje dag arbetar våra cirka 340 medarbetare för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2020-11-29

Bostads AB Poseidon söker en utvecklingsledare/boendeutvecklare till distrikt Backa

Arbetsbeskrivning
Rollen du får är delad. Som utvecklingsledare är du strategen som brett och uthålligt hittar innovativa samverkans-, integrations- och utvecklingslösningar. Som boendeutvecklare för du en nära dialog med hyresgäster och myndigheter och jobbar för trivseln och boinflytandet i Backa.

Vi på Poseidon har fått ett tydligt uppdrag kring förbättrad integration och stärkt utveckling ambitionen är att ingen del av staden ska finnas med på polisens lista över särskilt utsatta områden 2025. Och det är här du kommer in i bilden i din roll som utvecklingsledare. På Poseidon vet vi att det går att vända utvecklingen. Vi har ett koncept. Nu letar vi efter dig som vill driva och utveckla projekt i samverkan med hyresgäster och externa parter. För att lyckas behöver du kunna jobba strategiskt, uthålligt och innovativt med flera kontaktytor mot bland annat staden, polis, andra fastighetsägare och idéburna organisationer i Backa.

Din andra roll som boendeutvecklare innebär att jobba operativt för att öka trivseln bland våra hyresgäster. Det handlar om att skapa engagemang, trivsel och boinflytande. Men också om att jobba vräkningsförebyggande och skapa kontakt med hyresgäster när boendet inte fungerar som det ska. Du följer också upp hyresbetalningar, hanterar avbetalningsplaner och inkassoärenden, samt utvecklar arbetet med våra gårdsföreningar. Även i den här rollen får du möjlighet att göra skillnad på riktigt och bidrar till en såväl social som ekonomisk hållbarhet för våra hyresgäster och för Poseidon.

Du kommer att ha din placering på distriktskontoret i Backa och rapporterar till distriktschefen.

Kvalifikationer
Öppen tydlig och innovativ
Vi söker dig som har ett äkta socialt engagemang och tycker om att ha kontakt med människor. Du bör ha erfarenhet av att leda utvecklingsarbete inom samhällsbyggnad gärna i utsatta områden samt strategiskt och operativt med utvecklingsfrågor inom social hållbarhet. Du har en relevant akademisk utbildning. Meriterande är om du har vana från fastighetsbranschen.

Som person bör du vara kommunikativ, drivande och engagerad. Med din delade roll behöver du också vara strukturerad och van att skapa resultat i komplexa sammanhang. Du är bra på att skapa relationer och trivs med att representera verksamheten i olika sammanhang. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2020-11-29
Referensnummer: A986140

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 1753-01-01

Kontaktpersoner
Diana Pusac , 031-332 11 99

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 26 800 hyresrätter i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt med stor närhet till våra hyresgäster.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2020-11-22

Verksamhetskoordinator till Framtiden Byggutveckling

Arbetsbeskrivning
Framtiden Byggutveckling har sedan starten 2016 ökat tempot i bostadsbyggandet kraftigt för att lyckas med måluppfyllelsen. Under 2020 kommer vi ha en beräknad omsättning på drygt 2 miljarder kr i pågående produktion och vi hanterar närmare 100 projekt från planstart till färdigställande.

Bolaget har utvecklats successivt sedan starten och utökats med nya roller och funktioner för att klara uppdraget. Just nu är vi är drygt 35 anställda med stort engagemang och expertis inom olika områden fördelat på tre avdelningar projekt, utveckling och affärsstöd.

Inom affärsstöd har vi olika kompetenser bland annat ekonomi, controlling, administration och HR. Avdelningen leds av ekonomichefen och arbetar med att stödja och följa upp verksamheten.

Vi söker dig som vill förstärka vår avdelning som verksamhetskoordinator. Uppdraget innebär att stödja vår verksamhet i ordning och reda frågor och ingår bland annat följande:

• Stödja bolagets ledning med att samordna och hålla ordning på styrelsehandlingar och verksamhetsuppföljning.
• Vara bolagets arkivredogörare. Ansvara för att bolagets arkiv är uppdaterat, diarieföring och vara behjälplig vid utlämnande av allmänna handlingar. Du kommer också vara stöd till bolagets medarbetare och chefer vid frågor rörande arkiv och diarieföring och säkerställa att kunskap, information och rutiner finns inom området.
• Vara bolagets dataskyddskontakt och ingå i koncernens samarbetsgrupp för dataskyddsfrågor.
• Samarbeta med vår kontorskoordinator och ersätta varandra vid frånvaro.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet inom relevant område. Du har arbetat minst 3-5 år i en liknande roll.

Eftersom tjänsten är nytillsatt är det viktigt att du är självgående och trivs i en organisation som håller på att utvecklas. Du behöver vara drivande och tar tag i saker. Andra viktiga egenskaper som behövs för att lyckas i tjänsten är analytisk förmåga samt att kunna organisera och prioritera.

Vi ser det som meriterande om du har arbetat med något/några av följande: styrelsehandlingar, arkiv- och diariehantering, verksamhetsuppföljning eller GDPR.

Vi erbjuder dig en spännande tjänst i en organisation som präglas av hög professionalism och engagemang.

Vill du arbeta med oss för att skapa ett bättre Göteborg?

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Randstad. För mer information kontakta ansvariga rekryterare.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2020-11-22
Referensnummer: A985863

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 1753-01-01

Kontaktpersoner
Anne Hansson , anne.hansson@randstad.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Framtiden Byggutveckling startades 2016 för att nå målet om ett kraftigt ökat bostadsbyggande i Göteborg. Bolaget initierar, utvecklar och producerar bostäder i hela Göteborg utifrån det allmännyttiga uppdraget. Framtiden Byggutveckling ingår i Framtidenkoncernen där också de förvaltande bolagen Bostadsbolaget, Familjebostäder, Gårdstensbostäder och Poseidon ingår. Inom koncernen finns även Egnahemsbolaget, GöteborgsLokaler och Störningsjouren. Framtidenkoncernen är en av landets största fastighetsägare och en del av Göteborgs Stad.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2020-11-22

Bostads AB Poseidon söker husvärd till distrikt Hisingen

Arbetsbeskrivning
Hisingen är ett område som vi satsar extra mycket på genom vår nya så kallade superförvaltning och stadsutveckling. Kort sagt innebär den att vi trygghetssäkrar våra hus, bygger nytt och renoverar. Och att vi fokuserar på riktiga hyresförhållanden, nolltolerans mot kriminell verksamhet och sophantering utan nedskräpning.

Här får du arbeta i en bred roll där den ena dagen inte är den andra lik. Du kommer att jobba nära hyresgästen och hantera allt från klagomål och felanmälan till frågor kring boendet. Du planerar och genomför ronderingar och besiktningar, ansvarar för entreprenörskontakter, budgetuppföljning inom ditt husvärdsområde samt granskar och konterar fakturor. Utöver det utför du enklare reparationer som att täta fönster, rensa avlopp, packa om kranar, toaletter, etc. Målsättningen är att våra lägenheter ska förvaltas på ett långsiktigt och kostnadseffektivt sätt i nära dialog med våra hyresgäster.

Kvalifikationer
Social kompetens lika viktig som teknisk
Eftersom husvärden är vårt ansikte utåt, lägger vi stor vikt hur du är som person. Du måste
tycka om att jobba med människor och förstå vad service innebär. Förutom gymnasiekompetens vill vi att du har dokumenterad utbildning inom fastighetsförvaltning, samt minst två års erfarenhet från fastighets- eller byggbranschen. Kunskap inom VVS eller el är meriterande. Du bör ha god vana av att arbeta i datasystem. B-körkort är ett krav. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Det avgörande är din personliga lämplighet och drivkraft.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2020-11-22
Referensnummer: A984538

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 1753-01-01

Kontaktpersoner
Jan-Olov Isacsson, 031-332 10 13, jan-olov.isacsson@poseidon.goteborg.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 26 800 hyresrätter i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt med stor närhet till våra hyresgäster.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2020-11-30

Bostadsbolaget söker en miljövärd till Hammarkullen

Arbetsbeskrivning
Har du tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete och mer långsiktig planering av utemiljön? Vill du arbeta samhällsnyttigt i ett område under stor utveckling? Nu söker dig som vill skapa trivsamma utemiljöer för våra hyresgäster i Hammarkullen.

Om jobbet
Utemiljön är en viktig del av våra hyresgästers boendemiljö och något vi på Bostadsbolaget med stolthet kan säga att vi är riktigt duktiga på. Vår årliga kundundersökning visar att vi har högst kundbetyg på utemiljön bland de stora bostadsbolagen i Sverige. Det är tack vare våra kvalificerade och engagerade miljövärdar.

Som miljövärd hos oss ansvarar du för allt arbete som rör den yttre miljön i våra bostadsområden. Det gäller såväl löpande trädgårdsarbete, skräpplockning för att hålla området rent och fint samt mer långsiktig planering av utemiljön. Förutom kunskap om träd och planteringar förväntas du ha kompetens inom exempelvis allmän skötsel, reparation av markbeläggningar och säkerhetskrav för lekplatser. Under vinterhalvåret kommer du ansvara för snö- och halkbekämpning.

Förutom din arbetsgrupp i Hammarkullen har du stöd av Bostadsbolagets trädgårdsspecialist som samordnar våra miljövärdar för kunskaps- och erfarenhetsutbyte.
Hammarkullen är ett av Bostadsbolagets utvecklingsområden där vi gemensamt kraftsamlar för att öka trivseln och tryggheten. Ett intensivt och spännande arbete där vi bland annat tar ett större fokus på social hållbarhet och utökar vårt samhällsansvar.

Kvalifikationer
Vem vi tror att du är
Vi söker dig med trädgårdsutbildning, till exempel från gymnasie- eller yrkeshögskola och med dokumenterad erfarenhet från trädgårdsarbete i större format. B-körkort är ett krav.
Som person är du bra på att planera och prioritera ditt arbete. Du samarbetar gärna med dina kollegor i arbetsgruppen och är flexibel i förhållande till kund och verksamhetskrav.

Att jobba hos oss innebär mycket kontakt med våra hyresgäster, till exempel vid frågor om källsortering, kompostering och trädgårdsskötsel. Det är därför viktigt att du också känner dig bekväm med den sociala delen av jobbet.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2020-11-30
Referensnummer: A983669

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 1753-01-01

Kontaktpersoner
Sara Gustafsson, sara.gustafsson@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget är Göteborgs första allmännyttiga bostadsföretag. Vi bildades 1945 för att ta krafttag mot bostadsbristen och höja standarden på bostäderna. Mycket har hänt sedan dess men uppgiften är densamma. Vi har över 24 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Som ett av Sveriges största bostadsföretag är vi en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Bostadsbolagets verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Med det menar vi att vi vill att du ska må bra både hemma och på jobbet. Vi erbjuder därför bra friskvårdsförmåner, flexibla arbetstider, kostförmån och bra reseförmåner.

Varje dag arbetar våra cirka 340 medarbetare för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2020-11-08

Bostads AB Poseidon söker en trygghetschef till distrikt Hisingen

Arbetsbeskrivning
Sedan hösten 2018 sprider Poseidons trygghetsvärdar lugn i Hjällbo och Lövgärdet under kvällar och helger, när vår dagtidspersonal har gått hem för dagen. Nu utökar vi personalstyrkan med trygghetsvärdar på plats bland hyresgästerna i våra övriga utsatta områden och söker dig som vill leda vår trygghetsgrupp i Biskopsgården.

Som chef för trygghetsvärdarna kommer du tillsammans med din arbetsgrupp arbeta för att skapa trygghet och trivsel i området. Tillsammans bildar ni en viktig kugge i vår nya så kallade superförvaltning, där vi från 2020 strukturerat lägger fokus på att trygghetssäkra såväl våra hus som utemiljöer. Personalgruppen består av sex personer som du har personalansvar för. Du får en operativ roll i verksamheten vilket innebär att du regelbundet deltar i trygghetsvärdarnas arbete. Förutom det har du en given roll i samverkan med övriga aktörer i stadsdelen. Du ingår i distriktets ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Trygg ledare med förmåga att peppa

Vi söker dig med examen från högskola eller annan relevant utbildning. Du har ledarskapserfarenhet och tidigare erfarenhet inom sociala yrken. I rollen som chef för trygghetsvärdarna kommer du arbeta mot flera kontaktytor, internt i bolaget och gentemot samarbetspartner vilket ställer krav på att du är kontaktskapande och kommunikativ. Du är en trygg person och ledare och har lätt för att motivera och entusiasmera dina medarbetare. Vidare har du en god inblick i kulturer och kunskap om olika strukturer i samhället. Vi ser gärna att du pratar flera språk men svenska i tal och skrift är ett krav. I denna tjänst är det även krav på B-körkort. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2020-11-08
Referensnummer: A983029

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 1753-01-01

Kontaktpersoner
Daniel Lagerås, 031-332 13 62

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 26 800 hyresrätter i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt med stor närhet till våra hyresgäster.

Dela
Skriv ut
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2020-11-15

Bostadsbolaget söker serviceinriktade fastighetsvärdar

Arbetsbeskrivning
Vill du bidra till samhällsnyttan och vara med och jobba för att påverka och förändra ett bostadsområde i en positiv riktning? Nu söker vi två fastighetsvärdar som vill skapa trivsamma boendemiljöer för våra hyresgäster i Norra Biskopsgården och Rannebergen.

Om jobbet
Att jobba som fastighetsvärd hos Bostadsbolaget innebär stort ansvar och en daglig kontakt med våra viktigaste intressenter – våra hyresgäster. Du löser inte bara praktiska problem, som till exempel reparationer i lägenheter, utan bidrar också till att våra hyresgäster känner sig trygga och nöjda med sitt boende. För dig är service viktigt och du värdesätter det sociala mötet med hyresgästerna och din unika arbetsmiljö – våra hyresgästers hem. Förutom din goda känsla för service har du också intresse och nyfikenhet för ny teknik.

Rollen som fastighetsvärd kräver att du är strukturerad, kommunikativ, lösningsorienterad och gärna tar dig an nya utmaningar. Du arbetar fritt med mycket eget ansvar, du har bland annat budgetansvar för ditt område. Du samarbetar också bra med dina kollegor så att ni tillsammans skapar en effektiv och uppskattad förvaltning i området.

Vi söker nu två fastighetsvärdar, en som kommer att jobba i Norra Biskopsgården och en i Rannebergen. I båda områdena arbetar vi med mycket fokus för att öka trivseln och tryggheten för våra hyresgäster.

Kvalifikationer
Vad vi kan erbjuda
Bostadsbolaget står inför ett generationsskifte och en spännande resa där vi ska möta nya utmaningar inom bland annat teknik och digitalisering. En resa som vi hoppas att du vill vara med på! Vi erbjuder en arbetsplats med ett inkluderande arbetsklimat och öppet arbetssätt. Hos oss går det alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Med det menar vi att vi vill att du ska må bra både hemma och på jobbet.

Vem vi tror att du är
Du har en fastighetsrelaterad utbildning som förvaltare, fastighetsskötare, fastighetsvärd eller motsvarande. Alternativt har du arbetat i närliggande bransch och/eller kan visa på likvärdiga yrkeskunskaper. B-körkort är ett krav.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2020-11-15
Referensnummer: A979802

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 1753-01-01

Kontaktpersoner
Sara Gustafsson, sara.gustafsson@bostadsbolaget.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Bostadsbolaget är Göteborgs första allmännyttiga bostadsföretag. Vi bildades 1945 för att ta krafttag mot bostadsbristen och höja standarden på bostäderna. Mycket har hänt sedan dess men uppgiften är densamma. Vi har över 24 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Som ett av Sveriges största bostadsföretag är vi en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Bostadsbolagets verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Med det menar vi att vi vill att du ska må bra både hemma och på jobbet. Vi erbjuder därför bra friskvårdsförmåner, flexibla arbetstider, kostförmån och bra reseförmåner.

Varje dag arbetar våra cirka 340 medarbetare för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Dela
Skriv ut