Lediga jobb

Framtiden söker fler engagerade medarbetare

I vår koncern arbetar 1000 medarbetare i olika roller som till exempel fastighetsvärdar, förvaltare, miljövärdar, projektledare men också i stödfunktioner inom ekonomi, it och kundservice.

Vår gemensamma kultur i koncernen präglas av ett starkt kundfokus, affärsmässighet och stolthet över det uppdrag vi har. Vi arbetar kontinuerligt för att utvecklas och förbättras tillsammans.

Framtidenkoncernen arbetar mycket med att vara en säker, trygg och inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare känner en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva. Våra mätningar visar glädjande nog att medarbetarna upplever sig inkluderade, säkra och trygga i sina arbeten.

Våra medarbetarundersökningar som görs i realtid visar att vi har engagerade medarbetare som upplever att de har meningsfulla jobb.

Vi behöver bli fler som kan vara med och göra skillnad. Här hittar du lediga tjänster inom koncernen. 

Aktuellt just nu

HR-ansvarig till Egnahemsbolaget

>
Dela
Skriv ut
Ansök senast: 2021-05-10

HR-ansvarig till Egnahemsbolaget

Arbetsbeskrivning
På Egnahemsbolaget har vi lyxen att känna meningsfullhet i vårt jobb, varje dag. Vårt långsiktiga mål är att bidra till minskade klyftor, ett mer jämlikt Göteborg och i förlängningen ett bättre samhälle.

Vår ambition är att bli Göteborgs bästa arbetsgivare i vår bransch och nu söker vi dig som vill vara med och hjälpa oss att nå detta djärva mål. Du som HR-ansvarig kommer att ha ett stort inflytande på hur vi driver arbetet för att nå dit.

Vi har nyligen gemensamt med alla medarbetare lagt ett stort engagemang på att formulera vår värdegrund. Våra värderingar tillit, lagarbete, kundfokus och affärsmässighet är ledstjärnor i vårt arbete och präglar vår företagskultur. Detta arbete ska nu implementeras och även här ser vi att du har en viktig roll.

Tjänsten består av två delar där huvuduppdraget innebär att vara bolagets HR-ansvarig. En mindre del av tjänsten innebär att vara HR-stöd för något eller några av våra mindre systerbolag inom koncernen vid vissa frågor, exempelvis rekryteringar.

Som HR-ansvarig stödjer du bolagets VD och chefer i det strategiska och operativa personalarbetet och du ingår i ledningsgruppen. Du rapporterar direkt till VD.

Du initierar och driver HR-frågorna i linje med bolagets behov och ansvarar också för utvecklingen av HR-processer och rutiner. Du coachar cheferna i arbetsgivarrollen och ser till att lagar och regler inom HR-området är kända och efterföljs.

I ditt uppdrag ingår viss personaladministration (dock ej löneadministration) som en del i HR-processerna.

Som HR-ansvarig representerar du Egnahemsbolaget i vårt koncerngemensamma samarbetsforum som leds av HR-chef på moderbolaget. Tillsammans arbetar vi för att vara attraktiva arbetsgivare. Samarbetet sker också med din kollega på vårt systerbolag Framtiden Byggutveckling och de andra kollegorna inom koncernen. Det här innebär att du har det lilla bolagets fördelar av att arbeta nära verksamheten och alla medarbetarna. Samtidigt har du stöd av HR-kollegor inom koncernen. Vi ingår också i ett ännu större sammanhang, Göteborgs Stad, vilket ger möjligheter till inspiration och ett stort kontaktnät.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleexamen inom personalområdet, eller annan likvärdig högskoleutbildning.

Då uppdraget kräver en förmåga att arbeta självständigt och flexibelt förutsätter vi att du har flera års erfarenhet av kvalificerat och brett HR-arbete.

Du är van vid att guida chefer i både akuta frågor och med ett coachande förhållningssätt. Du trivs med ett nära samarbete med både medarbetare och chefer och har förmåga att skapa goda och förtroendefulla relationer.

Du har mod och professionalism att driva frågor och processer där allt inte finns tydligt beskrivet och där du själv måste hämta information och fakta och utifrån det lita på din egen förmåga och kompetens.

Du driver HR-arbetet som en del av verksamhetsutvecklingen och har förmåga att ta till dig nya idéer som växer fram i verksamheten.

Du har erfarenhet av att utveckla och ta fram nya idéer men kan också vara ihärdig i att operativt genomföra och hantera den administrativa delen av genomförandet.

Erfarenhet från arbete i en mindre organisation eller från liknande verksamhet ser vi som meriterande.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 2021-05-10
Referensnummer: C54165

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Snarast möjligt enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Reka Hersvik, 076-948 74 76, reka.hersvik@framtiden.se

Övrig information
Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Som ett steg i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen gör vi en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Göteborgs Egnahems AB
Egnahemsbolaget (Göteborgs Egnahems AB) startade 1933 som Småstugebyrån med uppdraget att göra småhus tillgängliga för en bredare allmänhet i Göteborg. Vi är en del av Framtidenkoncernen – en fastighetskoncern som ingår i Göteborgs Stad och är en av landets största fastighetsägare. Vårt uppdrag är att bygga bostäder (äganderätter och bostadsrätter) för göteborgare i alla stadsdelar. Vi tar ett särskilt ansvar för stadsdelar med ensidiga upplåtelseformer. Vi deltar i kommunens gemensamma byggprocess. Sedan starten har vi byggt närmare 10 000 bostäder över i stort sett hela Göteborg. Kontoret ligger i Hisings Backa och vi är ca 40 medarbetare.

 

Dela
Skriv ut