Trygghet i fokus

Ett stort grattis till årets vinnare av Trygghetspriset 2016, Claes Dahlin från Bostadsbolaget och David Boklund på Poseidon.

Ett stort grattis till årets vinnare av Trygghetspriset 2016, som delades ut vid Framtidenkoncernens Trygghetskonferens. Konferensen handlade om att alla har ett ansvar och möjlighet att bidra i arbetet för trygga och trivsamma boende- och arbetsmiljöer. Två medarbetare mottog pris för sina särskilda insatser på området.

De två pristagarna var Claes Dahlin från Bostadsbolaget och David Boklund på Poseidon. Claes Dahlin fick priset för sitt arbete med barnprojektet Kortedalas Pionjärer, som arbetar med att öka barnens känsla och stolthet för sitt område. David Boklund fick utmärkelsen för sitt engagemang och bidrag till en förbättrad parkeringsmiljö, tryggare källare och ett bättre brandskydd i Hjällbo.

Konferensen arrangeras av Framtidenkoncernens säkerhetsråd, med målet att öka hyresgästernas och medarbetarnas trygghet genom att öka personalens förståelse för, och kunskap om, koncernens trygghets- och säkerhetsarbete.

På plats fanns medarbetare från bolagen och bland talarna fanns bland annat lokalområdespolis, Kunskapscentrum, Störningsjouren och Gårdstens Trygghetsgrupp.

 

Läs mer

Stäng