Framtiden

Tillbaka

Njut av sensommaren på stadens torg

Sommaren går mot sitt slut, men det betyder inte att möjligheten att njuta av stadens utomhusmiljöer är över. Sensommaren erbjuder fortfarande många soliga dagar och ljumma kvällar, och våra torg med sina bänkar är den perfekta platsen för att ta vara på dem.

Här är några av våra favoritbänkar:

Axel Dahlströms Torg

Axel Dahlströms Torg omfamnas av en rad bänkar där du kan slå dig ner och njuta av de solens varma strålarna. Bänkarna är perfekt placerade för en kort paus eller för att möta vänner för en pratstund.

Kortedala Torg

På Kortedala Torg finns bänkarna placerade nära både grönska och fontäner, vilket gör dem till en idealisk plats för att ta en paus med en bok eller bara njuta av de ljumma sensommarvindarna.

Vårväderstorget

Vårväderstorget har nyligen fått nya bänkar som lockar både till lek och vila. Dessa bänkar är en perfekt plats att slå sig ner på efter en promenad eller för att ha ett spontant möte med gamla vänner.

Bänkarna på våra torg är mer än bara sittplatser och de spelar en viktig roll i att skapa en trivsam stadsmiljö. Oavsett om du vill njuta av vädret, möta vänner eller bara ta en paus, så är torgens bänkar där för dig.

Bänka dig på ett av stadens torg i sensommar och upptäck hur en enkel bänk kan göra din dag bättre.