Framtiden

Tillbaka

Randas Restaurang & Pizzeria – ett ställe för hela familjen

Den efterlängtade restaurangen på Salviatorget i Gårdsten Centrum öppnade officiellt den 9 september. Men redan på lördagen, två dagar tidigare bjöds hela Gårdsten på Shawarmarullar. Helt gratis. Det kom cirka 500 personer!

-Vi skulle stängt klockan åtta på kvällen men kön var fortfarande lång så vi fortsatte att servera till klockan halv tio, säger Fayz Majzoub som driver Randas Restaurang & Pizzera på Salviatorget tillsammans med sonen Maged. Även döttrarna hjälper till.

Här är ett axplock : diverse olika förrätter, kolgrill med olika sorters grillrätter, à la carte med bland annat entrecote och ryggbiff, fiskmeny, hamburgare, barnmeny, pasta, sallader, kebabrätter, olika sorters rullar och piroger samt pizzor så klart.

-Jag hoppas att våra kunder blir nöjda, då är jag också nöjd, säger Fayz som är en känd person i Gårdsten sedan tidigare.

Fayz startade Pizzeria Suverän på Kaneltorget redan 1992. Pizzerian finns kvar till dess att Gårdstensbostäder startar en stor ombyggnad av fastigheterna vid torget.

Etableringen av Randas innebär ett antal nya arbetstillfällen i Gårdsten.

-Jag håller på att anställa 8-10 personer på timtid utifrån deras egna önskemål. Det är personer av olika nationaliteter som bor i Gårdsten. Jag tycker det är viktigt att vi tillsammans kämpar för Gårdstens bästa, säger Fayz.

Restaurangen har fått namnet Randas då Fayz hedrar sin bortgångna fru genom att restaurangen får bära hennes namn.

Öppettider och all annan information hittar man på www.randas.se En officiell invigning är planerad den 23 oktober.