Framtiden

Tillbaka

“DEL” blev vinnare i Bostadsbolagets Rap battle på Göteborgs Kulturkalas

Vid fredagens rap battle på festplatsen Leve Klotet på kulturkalaset utsågs Tobias “DEL” Jonasson till vinnare. Juryn utgjordes av representanter ur Bostadsbolagets Ungdomspanel samt DJ och radioprataren Teddy Paunkoski. Totalt deltog åtta rappare från Västsverige .

vann i tuff konkurrens

Tobias, som är 23 år och bor i Göteborg, vann i tuff konkurrens med rapparna Nebil, Mc Capricciosa, 13 , Mano, Jaqueline, Mandoza samt PMS. Juryns motivering var att Tobias genomförde en mycket övertygande och fartfylld freestyle rap med minimala förberedelser.

– Det var ju väldigt oväntat, jag kom direkt från jobbet! säger den glada och överrumplade vinnaren Tobias Jonasson. Jag har inte riktigt hunnit tänka på vad jag ska göra med vinsten på 5000 kronor men det blir nog något roligt tillsammans med min lilla dotter.

Bostadsbolaget

var en av huvudpartnerna bakom festplatsen i hållbarhetens tecken – Leve  Klotet – under Göteborgs Kulturkalas. De tävlande rappade på temat boende och hållbarhet. Inbjudan gick ut via Facebook och den ungdomspanel som Bostadsbolaget startade i våras samt olika hip hop-nätverk.

Högupplösta bilder för publicering kommer att finnas inom kort

För ytterligare information, kontakta gärna

Inger-Lena Bennman, informationschef Bostadsbolaget, telefon 031-731 51 70, 0706-171817
Teddy Paunkoski, dj, radiopratare och konferencier, telefon 070-80 38 75