Framtiden

Tillbaka

Bostadsbolaget AB i Göteborg vinner pris – Årets Fastighetsförvaltning 2012

Juryns motivering för Årets FastighetsFörvaltning 2012:
“För stor kreativitet, mycket medmänsklighet och med stort engagemang har lyckats uppnå medvetenhet och ansvarstagande kopplat till miljö och samhälle för ett helt kvarters invånare från de yngsta och alla därutöver”

Årets Fastighetsförvaltning 2012 är ett pris som instiftats av publikationen Fastighetsförvaltaren och mötesplatsen FastighetsFörvaltning. Priset tillfaller den fastighetsägare, det projekt, fastighetskontor, den lokalförsörjare eller den förvaltning som genomfört, alternativt medverkat till 2012 års bästa förvaltning utifrån kriterier såsom miljö, hållbarhet, drift, säkerhet, boende och ekonomi. Observera! Priset kan även gå till en god idé och där det finns med en plan på hur målet ska uppnås.