Framtiden

Tillbaka

Egnahemsbolaget rekryterar Kristian Isberg från NAI Svefa

Egnahemsbolaget förstärker sin affärsutveckling med Kristian Isberg från NAI Svefa, som i sin nya roll kommer att arbeta med strategiska frågor kring nybyggnation.

Rekryteringen av Kristian Isberg är ett led i Egnahemsbolagets långsiktiga förändringsarbete för att möta utmaningarna på Göteborgs bostadsmarknad. Han tillträder en nyinrättad funktion och kommer att vara ett stöd till ledningen och utvecklingsavdelningen i strategiska frågor kring nybyggnation, försäljning med mera. Kristian Isberg ingår i Egnahemsbolagets ledningsgrupp.

Egnahemsbolaget bygger och säljer småhus och bostadsrätter i Göteborg. Bolaget startade för 80 år sedan som en del av egnahemsrörelsen och ingår numera i Framtidenkoncernen, som ägs av Göteborgs Stad.