Framtiden

Tillbaka

Egnahemsbolaget utmanar göteborgarna på lokalkännedom

Hur bra kan du ditt Göteborg? Kan du till exempel peka ut på en karta var Bläsebovallen, Big Glenn eller Götaplatsen ligger? Med bra koll på stadsdelar och platser kan du komma långt i Egnahemsbolagets jubileumstävling som startar nu.

– Vi hävdar ju själva att vi kan Göteborg bäst, säger Camilla Tim Elliot, ansvarig för marknad & kommunikation på Egnahemsbolaget. Så när vi nu fyller 80 år, tänkte vi det kunde passa med en kul tävling där vi utmanar alla göteborgare på att hitta rätt i staden.

Tävlingen äger rum på webben och går ut på att så snabbt som möjligt pricka in rätt stadsdelar och platser. Låter enkelt men fordrar att man verkligen kan sitt Göteborg och håller tungan rätt i mun. I potten ligger tio surfplattor plus ett antal tröstpriser, så några minuter framför datorn kan löna sig.

Tävlingen startar 16 september och avslutas 20 oktober.

Tävlingswebbens adress är www.egnahemtavling.se

 

 

 

Kontakt:

Pertti Heina, VD Egnahemsbolaget, 031-707 70 02, pertti.heina@egnahemsbolaget.se

Camilla Tim Elliot, Marknad & kommunikation, Egnahemsbolaget, 031-707 71 44, camilla.tim.elliot@egnahemsbolaget.se

 

Hjärtat i Göteborg sedan 1933

Egnahemsbolaget (Göteborgs Egnahems AB) startade 1933 som Småstugebyrån med uppdraget att göra småhus tillgängliga för en bredare allmänhet. Som göteborgarnas eget byggbolag fortsätter vi förverkliga egnahemsdrömmar med nybyggda hus och lägenheter (egenägda och bostadsrätter) för göteborgare i alla stadsdelar. Egnahemsbolaget ingår i Framtidenkoncernen, helägd av Göteborgs Stad. www.egnahemsbolaget.se