Framtiden

Tillbaka

Stort intresse när Egnahemsbolaget bjöd in till tävling

I torsdags fick morgonresenärerna i Göteborg inte bara gratis nyhetstidning på stan. På ett antal knutpunkter fick de också inbjudningar till Egnahemsbolagets jubileumstävling, vilka hade en strykande åtgång.

– Vi ville uppmärksamma alla göteborgare på tävlingen och ge dem möjlighet att delta, säger Camilla Tim Elliot, ansvarig för marknad & kommunikation på Egnahemsbolaget. Samtidigt ville vi passa på att sprida vårt nya inspirationsmagazin till intresserade, så vi slog två flugor i en smäll och delade ut tävlingsinbjudan tillsammans med magazinet.

Uppenbarligen ett uppskattat initiativ för lagret av båda tog snabbt slut.

– Hoppas att alla som ville fick ett exemplar, fortsätter Camilla Tim Elliot. Annars är det bara att gå in på vår hemsida och ladda ner.

Tävlingen har en egen hemsida (www.egnahemtavling.se) och går ut på att så snabbt som möjligt pricka in platser och stadsdelar på en karta. De tio bästa vinner en surfplatta och tävlingen håller på till 20 oktober.

Bildtext:

Magazinet och tävlingsinbjudan hade en strykande åtgång, så lagret i resväskorna med sina stadsdelsmärken tog snart slut.

Kontakt:

Pertti Heina, VD Egnahemsbolaget, 031-707 70 02, pertti.heina@egnahemsbolaget.se

Camilla Tim Elliot, Marknad & kommunikation, Egnahemsbolaget, 031-707 71 44, camilla.tim.elliot@egnahemsbolaget.se

Hjärtat i Göteborg sedan 1933

Egnahemsbolaget (Göteborgs Egnahems AB) startade 1933 som Småstugebyrån med uppdraget att göra småhus tillgängliga för en bredare allmänhet. Som göteborgarnas eget byggbolag fortsätter vi förverkliga egnahemsdrömmar med nybyggda hus och lägenheter (egenägda och bostadsrätter) för göteborgare i alla stadsdelar. Egnahemsbolaget ingår i Framtidenkoncernen, helägd av Göteborgs Stad. www.egnahemsbolaget.se