Framtiden

Tillbaka
alt text

Barnen får Selma Lagerlöfs Torg att blomma

PRESSINBJUDAN

Barnen får Selma Lagerlöfs Torg att blomma
Onsdagen den 8 oktober samlas 200 förskolebarn och äldre på Selma Lagerlöfs Torg för att plantera lökar.

– I utvecklingsarbetet av Selma Lagerlöfs Torg har det från olika referensgrupper framkommit hur viktigt det är med de gröna kvaliteterna i stadsdelen. Allra senast var det tydligt i tillitsdialogen som stadsdelsförvaltningen genomförde i våras med de boende att barnen önskade sig mer blommor. Dessutom har boende på två äldreboenden visat intresse för att delta i lökplanteringen, vilket är mycket roligt, säger Kristina Hulterström som är projektledare för Framtidens Selma.

Klockan 9.30 och 10.15 genomförs lökplanteringen med förskolebarn och äldre från förskolorna Parkuddsgatan, Lisa Sass, Rimmaregatan, Krumeluren, Skogsängsvägen, Wadköpingsgatan, Bäckebols äldreboende och Backa Hus äldreboende.

VARMT VÄLKOMMEN!

Vill du ha mer information, kontakta:
Kristina Hulterström, Mobil 070-6720270, E-post: kristina.hulterstrom@framtidensselma.se
Catrine Andersson, Mobil 070-6036620, E-post: catrine.andersson@framtidensselma.se
_____________________________________________________________________

Framtidens Selma utvecklar Selma Lagerlöfs Torg till en livfull stadsdel med nya bostäder, bra handel och service och ett rikt kultur- och idrottsliv. 

alt text