Framtiden

Tillbaka

Framtidenkoncernen är med när Volvo Ocean Race går i mål

Volvo Ocean Race har nu lämnat Nya Zeeland och kommit halvvägs runt jorden. Samtidigt är planeringen av målgången och folkfesten i Frihamnen i full gång med bland andra Framtidenkoncernen som samarbetspartner.

Vid midsommar går vad som har kallats för världens tuffaste seglingstävling i mål i Göteborg efter att ha kappseglat runt jorden under nio månader och över 9000 sjömil. En stor publik väntas ta emot seglarna i hjärtat av Göteborg och evenemangsområdet i Frihamnen kommer att bjuda på en folkfest som är öppen för alla.

Framtidenkoncernen är med dotterbolagen Bostadsbolaget, Familjebostäder, Poseidon, Gårdstensbostäder och Egnahemsbolaget “Port Partner” till målgången och kommer att finnas på plats i Frihamnen. Med budskapet ”Tillsammans bygger vi Göteborg” ska koncernen visa upp kommande byggprojekt, prata om bostäder och bjuda på roliga aktiviteter.

– Det är en unik möjlighet att tillsammans med andra aktörer i staden skapa något extra för invånare och besökare. Vi vill genom vår medverkan bidra till att fler göteborgare tar del av detta stora och unika evenemang, säger Ulrika Stenson, kommunikations- och utvecklingschef på Framtiden.

Race Village har öppet 21-28 juni. För mer information om målgången, besök www.volvooceanracegoteborg.com.