Framtiden

Tillbaka

​​​Träffa oss på Kulturkalaset

 

Bostadsbolaget, Familjebostäder, Gårdstensbostäder och Poseidon finns med under Göteborgs Kulturkalas. Kom till vårt tält i Bältesspännarparken för att bygga och tycka till om framtidens Göteborg eller lyssna till panelsamtal med fokus på bostadsfrågor.

Idag startar Göteborgs Kulturkalas där Framtidenkoncernen tillsammans med dotterbolagen är en av huvudpartnerna. Framtidenkoncernen förvaltar idag över 70 000 hyresrätter och planerar för fler. Under Kulturkalaset visar vi upp kommande byggprojekt, pratar om boende, har panelsamtal och bjuder in besökare att bygga sin egen vision av Göteborg.

För att göra kalaset tillgängligt för alla erbjuds koncernens hyresgäster gratis bussar under fredagen och lördagen.

– Kulturkalaset är en fantastisk mötesplats där vi har möjlighet att träffa våra hyresgäster och göteborgaren. Det är ytterligare ett tillfälle att få reda på vad de tycker och tänker kring framtidens boende och stadens utveckling, säger Ulrika Stenson, kommunikations- och utvecklingschef på Förvaltnings AB Framtiden.

Tisdag till lördag kl. 12:30-13:00 kan den som är intresserad av bostadsfrågor komma till vårt tält för att lyssna på panelsamtal där byggare, experter och intresseorganisationer tillsammans med representanter från bostadsbolagen diskuterar aktuella ämnen såsom modulbyggen, bostadsbrist och renovering. För fullständigt schema, se pdf.

Göteborgs Kulturkalas pågår tisdag 11/8 till söndag 16/8. Framtidenkoncernen finns på plats i Bältesspännarparken tisdag-lördag kl. 12-20 och söndag kl. 12-18.