Framtiden

Tillbaka

Gårdstensdagen lördag den 11 juni

Varje år arrangerar Gårdstensbostäder tillsammans med olika samarbetspartners en familjedag i Gårdstensdalen. Uppträdanden från scenen och massor av aktiviteter för de flesta åldrar. Som exempel; en stor loppis arrangeras av Hyresgästföreningen i västra Gårdsten, Kafé med hembakat, grillat från Babak kött & chark i Gårdsten, hoppborg tombola, säckhoppning och fiskdamm.

Uppträdanden under dagen blir Kungälvs Musikkår som inleder dagen, El Sistema-kör från Gårdstens förskolor, rapparen Khaled Harari som även kommer ha workshop vid Bokbussen som är på plats. Kexan & Hanna och dagen avslutas med Gabriel Aguilera The Band som kör latin-rock.

Så småningom kan du läsa det fullständiga programmet på vår hemsida.

Alla är hjärtligt välkomna lördag den 11 juni kl. 12-18