Framtiden

Tillbaka

GAIS startar fotboll i Gårdsten

Måndagen den 9 maj skrev GAIS och Gårdstensbostäder under samarbetsavtal för fotbollsaktiviteter i Gårdsten. Från mitten av augusti startar GAIS fotbollsträning på onsdagar för tjejer och killar mellan 6 till 12 år i Gårdsten. Det
hela startar på Gårdstensdagen den 11 juni och även vecka 26 då det blir sommarfotboll i Gårdstensdalen för alla barnen.
– Det ska bli väldigt kul att få starta upp något nytt i Gårdsten. Fotbollen är ju så förenande på något sätt och det finns
en enkelhet och gemenskap i grunden, säger Tomas Andersson, ordförande i GAIS. Våra tränare förbereder sig nu tillsammans med Gårdstensbostäder att genomföra sommaren och höstens aktiviteter på ett mycket bra sätt.
– Vi går ut brett för att nå barnen så dom kan anmäla sig. Sommarfotbollen kommer kosta 30 kr/barn och då ingår
både tröja, shorts, strumpor, vattenflaska och klädpåse, säger Salma Nazzal och Hans Liljekrantz på Gårdstensbostäder. Det kommer finnas plats för alla barn och självklart ska man kunna anmäla sig till fotbollsaktiviteterna med GAIS 2016 på Gårdstensdagen också.
– Samarbetsformer av alla slag är viktigt när man jobbar med samhällsbygge. Det är viktigt att de etablerade föreningarna finns i Gårdsten för att erbjuda olika aktiviteter oavsett om det är fotboll eller annan träning, säger Michael Pirosanto, vd Gårdstensbostäder.

För mer information kontakta Tomas Andersson, ordförande GAIS, telefon: 070-556 02 60 eller kontakta Gårdstensbostäder.