Framtiden

Tillbaka

Fotbollsskola med IFK Göteborg för barnen i Bergsjön

Under samma vecka som Gothia Cup spelas erbjuder Familjebostäder tillsammans med IFK Göteborg fotbollsskola för alla barn mellan 6 och 11 år i Bergsjön.

Måndag 18 juli kl 11 på fotbollsplanen vid Siriusgatan drar fotbollsskolan igång med fokus på kamratskap, lek och fotbollsglädje. Alla barn som deltar får även gå med på matchen mellan IFK Göteborg och Jönköping Södra den 24 juli.

Under fotbollsskolan som pågår 18-20 juli 11-14.30 kommer barnen förutom att lära känna varandra, leka och spela fotboll även få möjlighet att träffa spelare från IFK Göteborgs A-trupp och ta del av deras fotbollserfarenheter.


Fakta:
”IFK Göteborg i samhället” arbetar med fotboll som verktyg för att bidra till att bryta barriärer för att öka känslan av delaktighet och trygghet och förbättra hälsan hos stadens invånare.

Kontakt Familjebostäder
Annika Berntsson 031-731 67 94

Kontakt IFK Göteborg
Elisabeth Anderton 031- 703 73 26

Familjebostäder i Göteborg AB är ett av Göteborgs allmännyttiga bostadsföretag med cirka 18 000 lägenheter. Vi är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Läs mer på www.familjebostader.se