Framtiden

Tillbaka

GöteborgsLokaler söker hyresadministratör

Nu söker vi dig som har erfarenhet av hyresadministrativt arbete inom fastighetsförvaltning. Du är utbildad ekonom alternativt gymnasieekonom med flera års erfarenhet av ekonomiarbete/hyresadministrativt arbete. Du har goda kunskaper i Excel och Word.

Som person är du noggrann och strukturerad, kommunikativ och bra på att samarbeta. Positiv, gillar utveckling och förändringar.

Vad innebär tjänsten?

Löpande arbete i form av registrering av avtal samt övriga registreringar i vårt fastighetssystem Fastnet, hyresavisering, påminnelsehantering, betalningsproblematik, momsansökningar, osäkra hyresfordringar, avstämningar vid månadsskifte och bokslut och kontakter med hyresgäster. Ett ständigt pågående arbete med att utveckla och förbättra vårt arbete. Denna roll ligger inom företagets ekonomiavdelning, där du blir en av avdelningens sex medarbetare.

Inom GöteborgsLokaler värdesätter vi mångfald och ser gärna sökanden med olika nationalitet och erfarenhet.

Funderar du över något? Ring Michael Bäckegren, vice vd/ekonomichef 031-33 50 119.

Intresseanmälan/skriftlig ansökan till Förvaltnings AB GöteborgsLokaler, Box 5265, 402 25 GÖTEBORG eller michael.backegren@goteborgslokaler.se senast 2016-11-07.