Framtiden

Tillbaka

Miniutställning i Bergsjön med stort utrymme för diskussion och dialog

Från 27 februari till 11 mars finns Familjebostäder på Gärdsås torg och Siriusgatan för att berätta om vad som ska hända på och kring Siriusgatan framöver.

I västra delen av Bergsjön ligger Gärdsås. Här äger och förvaltar Familjebostäder 1 200 lägenheter. Nu startar snart ett större förändringsarbete i området. Husen ska renoveras, nya hus med olika upplåtelseformer ska byggas – och allt ska ske i dialog med de som bor och verkar i området. Nu bjuder vi in till en miniutställning i vår transparenta glasbod som finns på plats i området under två veckor.

– Att vi ska bygga på Siriusgatan kommer att göra mycket gott för hela området kring Siriusgatan, både i form av nya bostäder och för livet runtomkring och mellan husen. Vi kommer dessutom göra allt för att skapa sysselsättning, säger Thomas Samuelsson, distriktschef för Familjebostäder i Bergsjön.

– Nu vill vi berätta om planerna och få en känsla för vad de som bor i området tycker och har behov av. Vi vill forma området tillsammans med de som bor i Bergsjön, förbättra det som behövs och tillföra kvaliteter som efterfrågas. Vår förhoppning är också att träffa så många intresserade personer som möjligt som vill vara med i våra diskussionsgrupper, berättar Karin Jaxmark, marknadsstrateg på Familjebostäder.

Måndag 27 februari till lördag 4 mars finns utställningen i glasboden på Gärdsås torg.
Måndag 6 mars till lördag 11 mars står glasboden utanför Familjebostäders kontor på Siriusgatan 78.
Öppettiderna är måndag-fredag 11-18 och lördag 11-14

Vill du veta mer?
Kontakta gärna Katrin Amgarth, marknads- och kommunikationschef på Familjebostäder på 0706 25 26 81 eller katrin.amgarth@familjebostader.se