Framtiden

Tillbaka

Framtiden söker byggföretag i Spanien

Framtidenkoncernen, SABO, Business Sweden och Invest Stockholm träffar under två dagar 24 spanska byggbolag i Barcelona och Sevilla. Anna Nordén, Chef Utvecklingsavdelningen på Framtiden Byggutveckling, som ingår i Framtidenkoncernen, representerar Sveriges allmännytta tillsammans med SABO.

Framtiden och SABO presenterar vilka de är och utmaningarna de står inför. Den 29 och 30 mars står seminarium, presentationer, speed-dating och bolagsbesök på agendan.

”Det känns fantastiskt kul att ha med sig “skarpa” projekt när vi bjuder in spanska byggföretag till Sverige”, säger Anna Nordén.

Under besöket i Spanien presenteras de satsningar och investeringar som kommer att göras i Sverige fram till 2035 när det gäller infrastruktur och bostäder. Göteborg planerar investeringar för 100 miljarder euro till bostäder och infrastruktur för att kunna möta en beräknad ökning av nya invånare.

För mer information, kontakta:

Anna Nordén, Chef Utvecklingsavdelningen, Framtiden Byggutveckling,
anna.norden@framtiden.se, +46 (0)730 33 33 91