Framtiden

Tillbaka

Gårdstens sommarfotboll med GAIS lockar 60 barn

Sedan sommaren 2016 har samarbetet mellan GAIS och Gårdstensbostäder pågått. Hela vintern och våren har det varit fotbollsträning varje torsdag i Gårdsten och nu körs den intensiva sommarfotbollen under en vecka i Gårdstensdalen.

– Det är ca 60 barn på årets sommarfotboll. De allra flesta är mycket intresserade av att lära sig spela fotboll, säger Mikael Lindström, Akademiansvarig på GAIS. Vi delar in barnen i lite olika grupper beroende på ålder. De är mellan 6 och 12 år. När skolorna nu drar ner på fysiska aktiviteter tycker vi det är jätteviktigt att barn rör på sig.

– Tack vare våra fotbollspartners generösa bidrag till GAIS i Gårdsten, kan vi hålla på med fotbollen under hela året, säger Hans Liljekrantz, huschefssamordnare Gårdstensbostäder. Sommarfotbollen är en viktig återkommande aktivitet som också är viktig för gemenskapen och föreningslivet.

Sommarfotbollmed GAIS i Gårdsten körs under vecka 26, 26-30/6 kl. 11-14 i Gårdstensdalen.

FOTBOLLSPARTNERS 2017:

H fönster i Lysekil AB

Proline Väst AB

Landskap & Management

Svensk Markservice AB

W konsult

GI fastighetsservice

Alibella kakel

Energi & Miljöteknik i Göteborg AB

Peab Sverige AB

Babak kött & chark

Colorama Angered/Gårdsten

Låssmeden Sven Alexandersson AB

Electro-centralen Service AB

Götalands Lokalvård AB

Assmundssons Golv AB

Hyresgästföreningen Norra Gårdsten

Marieholms Glas AB

HTE Produktion AB

För mer information kontakta Mikael Lindström 0707-21 39 35 eller Hans Liljekrantz 031-332 60 00.