Framtiden

Tillbaka

Framtiden på plats i Almedalen 2017

Framtidenkoncernen finns på plats i Visby under Almedalsveckan 2017. Ett tillfälle för oss att berätta mer om vår verksamhet, bygga relationer, omvärldsbevaka och lära av andra. Vi fokuserar särskilt på frågor inom våra tre fokusområden – att öka nyproduktionstakten, renovera varsamt och lyfta arbetet med social hållbarhet i våra utvecklingsområden.

I år arrangerar vi vår egen eftermiddag, onsdagen den 5 juli, där vi under tre programpunkter samtalar om några av våra och branschens stora utmaningar samt delar med oss av våra erfarenheter. Nedan kan du läsa mer om Almedalen och ladda ner programmet tillsammans med deltagarlista och övriga arrangemang som vi deltar i.

Varmt välkomna, vi ser fram emot att träffa er!

 

Läs mer om Almedalen.

 

 

 

Ladda ner vår pdf.