Framtiden

Tillbaka

Ny fastighetsförvaltare för lokalerna vid Friskväderstorget

Från den 1 november har GöteborgsLokaler ett nytt förvaltningsuppdrag, externförvaltning av de lokaler som ingår i Bostadsbolagets nya fastighetsbestånd på Friskväderstorget.

Under hösten har Bostadsbolaget (Göteborgs stads bostadsaktiebolag) tagit över en fastighet i Biskopsgården i Göteborg av Willhelm. I fastigheten ingår 25 kommersiella lokaler som GöteborgsLokaler nu får uppdraget att externförvalta.

– Vi externförvaltar idag 62 000 kvm för Bostadsbolaget. Och förvaltar redan Vårväderstorget och Länsmanstorget i Biskopsgården inom vårt egna fastighetsbestånd. Det gör att vi har en god lokalkännedom och lång erfarenhet av att jobba med kommersiella lokaler i Biskopsgården, berättar Robert Hörnquist, Vd på GöteborgsLokaler.

Friskväderstorget är ett lokalt stadsdelscentrum mitt i Biskopsgården, byggt 1958. Torget har bland annat mataffär, pizzeria, frisör, kafé, vårdcentral, förskola och kontor.

För vidare information, kontakta: Michael Bäckegren, vVd och Ekonomichef 031-335 01 19