Framtiden

Tillbaka

Uthyrningsstart för Familjebostäder i Nya Hovås

Idag börjar uthyrningen av lägenheterna i Familjebostäders första hus på Uggleberget i Nya Hovås. Om knappt ett år är det dags för inflyttning – i ett boende med naturen runt knuten, och butiker och restauranger inom promenadavstånd.

– I området kommer det att finnas lägenheter för de flestas behov. Från de minsta på ett rum och kök till de största på fem rum och kök – med smarta utformningar för att få ut så mycket som möjligt av ytan. En boendemiljö i samklang med naturen med mycket ljusinsläpp, ekparkett och natursten, beskriver Andanna Deleanu, uthyrare på Familjebostäder.

Familjebostäder kommer att stå värd för 368 lägenheter i sexton hus på Uggleberget, både tvåvåningsradhus och punkthus på upp till tio våningar. De flesta lägenheterna får balkong eller egen uteplats och tio av husen har gemensamma takterrasser. I det första huset inryms 28 lägenheter av totalt 368 och i början av nästa år börjar uthyrningen av hus 2 och 3 med ytterligare 56 lägenheter.

Nya Hovås är en helt ny stadsdel i Göteborg. Totalt byggs 1 300 lägenheter liksom affärer, restauranger, kaféer och service i kvarter med spännande och blandad arkitektur. Här är nära till skog och hav, och kollektivtrafiken gör det enkelt att ta sig till både Kungsbacka och Göteborg.

Framtiden Byggutveckling bygger hyresrätterna på Uggleberget för Familjebostäders räkning. Uthyrning och förvaltning av de nya husen sköts av Familjebostäder.

Läs mer om lägenheterna, husen och området på www.familjebostader.se och www.nyahovås.se.

Vill du veta mer, kontakta gärna Andanna Deleanu, uthyrare på Familjebostäder 0317316412 andanna.deleanu@familjebostader.se