Framtiden

Tillbaka

Familjebostäder söker nya talanger via nationellt traineeprogram

Hela fastighetsbranschen är i stort behov av kompetens. Genom Allmännyttans Traineeprogram bidrar Familjebostäder till att säkra tillväxten i branschen.

– Vi hoppas kunna hitta personer som brinner för branschen generellt och allmännyttan specifikt. Just i år söker vi akademiker som ska arbeta med kommunikation och projektledning. Flera av de som har deltagit i tidigare traineeprogram är nu våra kollegor, berättar Ann-Catrin Skeppstedt, HR-chef på Familjebostäder.

Förutom inblick i och erfarenhet från branschen får man som trainee ett stort nätverk. Deltagarna anställs på ett av SABOs 310 medlemsföretag för en specifik tjänst och har sin hemvist där under hela utbildningen.

Ansökningsperioden är 28 februari – 28 mars. Programmet startar under hösten 2018 och pågår under ett år.

Läs mer och ansök här:

Kommunikatör

Biträdande projektledare


Om Allmännyttans
Traineeprogram

SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag Bransch- och intresseorganisation, står bakom traineeprogrammet som pågår under ett år. Deltagarna anställs på ett av SABOs 310 medlemsföretag för en specifik tjänst och har sin hemvist där hela året.
I programmet ingår fem gemensamma utbildningsmoduler och med traineer från alla delar av landet. Utbildningen innehåller även uppgifter och uppföljningssamtal med närmsta chef.
Ansökningsperioden för unga akademiker som vill ansöka till någon av tjänsterna i  traineeprogrammet med start hösten 2018 är 28 februari- 28 mars.