Framtiden

Tillbaka

Uthyrningsstart för nya lägenheter i Kungsladugård

Nu börjar uthyrningen av Familjebostäders nybyggda lägenheter i Kungsladugård. Huset är ett modernt landshövdingehus med en mysig innergård och fina kvarter runt om. Majorna är en levande stadsdel med rikt utbud av caféer, restauranger, service och inte minst bra kollektivtrafik.

– Huset har många smarta och effektiva lösningar, berättar Christina Nilsson som är projektchef för nybyggnationen på Framtiden Byggutveckling. Här lanserar vi nischen – en yta som alltid vetter mot vardagsrummet. Den finns i nästan alla lägenheter och kan användas som hemmakontor, sovhörna eller som en walk in closet.
– Dessutom har alla lägenheter uteplats eller balkong vilket ofta står högt upp på önskelistan hos våra hyresgäster.

Kungsladugård i Majorna är ett av Göteborgs populäraste områden med cykelavstånd till centrum. Genom ett generöst cykelgarage och planer på en lådcykelpool skapas möjligheter för hyresgästen att välja cykeln framför bilen. Huset blir helt rökfritt och planeras bli Svanenmärkt.  

Uthyrningen sker etappvis utifrån husets gatuadresser, först ut är Kennedygatan, därefter Ostindiegatan och Majstångsgatan.

Vill du veta mer, kontakta gärna Anna Hultsbo, kommunikatör på Familjebostäder 0317315694 anna.hultsbo@familjebostader.se