Framtiden

Tillbaka

Se VM-finalen på torget i Hjällbo

Fotbollsfebern sprider sig över staden. Och Hjällbo är inget undantag. Under nästa vecka visas semifinalerna och finalen på storbildsskärmar på torget.

För att komma i stämning ordnas aktiviteter som passar alla åldrar innan matcherna. Under hela finalveckan blir det hoppborgar, fotbollstävlingar, ansiktsmålning och en allmänt festlig stämning på torget.

VM-arrangemanget har blivit verklighet tack vare ett samarbete mellan Rädda Barnen, Hyresgästföreningen, Göteborgs Stad, Västra Götalands Idrottsförbund och Poseidon.

Kringaktiviteterna arrangeras tillsammans lokala föreningar och handlare vid torget.

– Det är verkligen kul att vi lokala aktörer i Hjällbo tillsammans kan ordna en fest för våra hyresgäster den här veckan, säger Heléne Blennermark Zendegani, affärsutvecklare integration på Poseidon.

– Det är fantastiskt att vuxna hjälper till att realisera ungdomars önskan, vi har tillsammans skapat något för folket av folket. Det har varit ett fint samarbete och vi ser fram emot en vecka full av festligheter tillsammans i Hjällbo, säger Hidaya El harfaoui, projektledare Rädda Barnen Region Väst.


För mer information, kontakta gärna:

Heléne Blennermark Zendegani, affärsutvecklare integration, Bostads AB Poseidon

Tel: 031-332 11 86

Mail: helene.b.zendegani@poseidon.goteborg.se