Framtiden

Tillbaka

Terje Johansson blir ny verkställande direktör för Förvaltnings AB Framtiden

Styrelsen för Förvaltnings AB Framtiden har i dag beslutat anställa Terje Johansson som VD och koncernchef. Terje har erfarenhet av att under 5 år vara VD för MKB i Malmö och dessförinnan VD för Halmstad Allmännytta.

– Med Terje kommer AB Framtiden ha en ledare med goda ledaregenskaper och ett starkt driv i att utveckla koncernen. Våra utmaningar är att bygga 14 000 bostäder på 10 år samtidigt som AB Framtiden ska utveckla sina 7 utsatta områden. Terje besitter de egenskaper som krävs för detta uppdrag säger Lars Johansson, styrelseordförande i Förvaltnings AB Framtiden.

– Jag ser fram emot utmaningen att leda AB Framtiden. Koncernen har många viktiga uppgifter framför sig, till dessa hör bland annat att bidra till en omfattande bostadsproduktion i Göteborg samt att stärka stadens utvecklingsområden säger Terje Johansson.

Kontaktpersoner:
Lars Johansson, ordförande Förvaltnings AB Framtiden, mobil 070-946 10 14
Terje Johansson, mobil 0702–881040