Framtiden

Tillbaka

Uthyrningsstart för nya lägenheter på Donsö

Nu startar uthyrningen av våra nya lägenheter på Donsö i Göteborgs södra skärgård. De moderna skärgårdshusen byggs under våren och planerad inflyttning är i augusti och november. Läget vid Donsö brofäste erbjuder en idyllisk miljö med fantastisk havsutsikt. Dessutom med bekvämt avstånd till både Donsö hamn och Styrsö.

 -Med bekväma och praktiska hyresrätter vill vi göra det möjligt för alla att flytta till skärgården, unga som gamla. Förhoppningsvis kan det bli ett alternativ för de som vill bo kvar på ön, men också för de som vill lämna stadslivet, säger Susanne Janebrink som är ansvarig uthyrare och kundvärd på Familjebostäder.

Familjebostäder har sedan tidigare flera lägenheter på Donsö och vi är stolta över att kunna utöka det antalet och komplettera det stora villabeståndet. Det är Framtiden Byggutveckling som bygger för Familjebostäder och husen kommer med alla moderna bekvämligheter som tvätt- och diskmaskin och bredband. Dessutom slår vi ett slag för ett mer hållbart boende då husen kommer utrustade med solceller på taken och parkeringsplats för elbil.

Fakta:

15 nya skärgårdshus med 60 lägenheter vid Donsö brofäste

Från tvåor på 39 kvm till fyror på 76 kvm

Uthyrningsstart i januari 2019

Inflyttning i augusti och november 2019

Donsö är bilfritt – parkeringsplats och laddstation för elbil/golfbil finns till varje lägenhet

Läs mer om skärgårdshusen på vår webb www.familjebostader.se/projekt/donso

Vill du veta mer, kontakta gärna Anna Björklund, kommunikationsstrateg
på Familjebostäder 0705730530anna.bjorklund@familjebostader.se