Framtiden

Tillbaka

GöteborgsLokaler förstärker organisationen med två erfarna medarbetare

Idag går GöteborgsLokalers affärsutvecklingschef Jan Wigartz i pension. För att säkra kompetensen på affärsutvecklingssidan förstärker nu bolaget med två erfarna namn. Fastighetsanalytiker Jennie Grafström och affärsutvecklingschef Cindy Jonsson tillträdde båda sina tjänster den 18 februari.

Cindy Jonsson kommer närmast från en tjänst som affärsutvecklare på Skanska Nya Hem där hon bl. a medverkat till Skanskas förvärv i Södra Änggården samt utvecklingen av Nya Hovås etapp 2. Hon har mångårig erfarenhet av affärsutveckling efter tjänster på bland annat AP Fastigheter och på Steen & Ström i rollen som Marketing Manager för projektutvecklingen av köpcentret Emporia i Malmö.

Göteborg har dock alltid varit hennes hemstad och det var här hon börjande sin karriär som centrumledare vid Arkaden och Kompassen.

– Jag ser fram emot att jobba mot en gemensam vision för GöteborgsLokalers handelsplatser, berättar Cindy Jonsson. Utmaningen ligger i att skapa attraktiva, trygga mötesplatser där handeln kan utvecklas och bidra till ett enklare vardagsliv för invånarna.

Cindy Jonsson tar över ansvaret affärsutvecklingschef från Jan Wigartz. Till sin hjälp har hon ett team bestående av erfarna centrumutvecklare.

Ny fastighetsanalytiker

Ny hos GöteborgsLokaler är också fastighetsanalytiker Jennie Grafström som närmast kommer från en liknande tjänst hos AB Framtiden. Genom åren har hon varit med vid flera stora investerings- och byggprojekt, däribland Selma stad, Frihamnen och Skeppsbron. Hos GöteborgsLokaler skall Jennie Grafström arbeta med analys, investeringar, transaktioner och värdering av fastigheter. Dessutom kommer hennes erfarenhet väl till pass vid fastighetsrelaterade remissvar.

– I ett kommunalt ägt bolag är det viktigt att göra ekonomiskt sunda investeringar, berättar Jennie Grafström. Det ligger ett stort ansvar hos bolaget att göra väl avvägda satsningar som i slutänden kommer såväl bolaget som göteborgaren till nytta.

Jennie Grafström tar med en gedigen erfarenhet av fastighetsekonomi och stadens bolagsprocesser in i sin nya roll som fastighetsanalytiker hos GöteborgsLokaler.