Framtiden

Tillbaka

Framtiden Byggutveckling har utsett Betonmast Göteborg som utförandeentreprenör i Fjällbo Park

Framtiden Byggutveckling har gett entreprenören Betonmast Göteborg uppdraget att bygga 75 hyreslägenheter i en utförandeentreprenad. Lägenheterna fördelas i tre hus vid Fjällbo Park i Utby. Alla husen byggs i fem våningar och ligger nära skolor, kollektivtrafik och friluftsområde. Byggstarten beräknas till hösten 2019 med inflyttning i slutet av 2021.

Entreprenören Betonmast Göteborg bygger 75 hyreslägenheter vid Fjällbo Park i Utby på uppdrag av Framtiden Byggutveckling i en utförandeentreprenad. Alla tre husen byggs i fem våningar med tegelfasad och lägenhetsstorlekarna varierar från ettor till treor. Parkmiljön runt omkring bevaras och utvecklas med grönska, vatten med spångar och kullersten för att skapa en mysig gårdsmiljö. Området ligger nära skolor, väl utbyggd kollektivtrafik och ett populärt friluftsområde.

”Vi är mycket glada över att kunna tillföra 75 hyreslägenheter i ett mycket fint område, där det finns många goda boendekvaliteter. Vi ser fram emot att göra det här tillsammans med vår entreprenör Betonmast Göteborg”, säger Henrik Jarledal, projektchef på Framtiden Byggutveckling.

Familjebostäder kommer att äga och förvalta de färdigställda bostäderna vid Fjällbo Park. Byggstarten beräknas till hösten 2019 med inflyttning i slutet av 2021.

”Vi är oerhört glada att ha fått förtroendet att genomföra ännu ett projekt tillsammans med Framtiden Byggutveckling, säger Stefan Strömberg, VD på Betonmast Göteborg. Fjällbo Park har ett stort social- och byggnadshistoriskt värde och vi ser verkligen fram emot att få skapa nya bostäder här.”

För mer information, kontakta:
Henrik Jarledal, projektchef, Framtiden Byggutveckling, 031-773 83 52