Framtiden

Tillbaka

Första Målartaget i Länsmansgården med fyrtio förskolebarn den 15 nov

Fredag 15 november kl 10.30-11.30 tar vi Första Målartaget på BRF Fjädermoln i Länsmansgården. Då kommer 40 barn från F-klasserna på Landamäreskolan att måla garagepelare i olika färger. Detta för att fira att vi nu är i full gång med både bygget och försäljningen av detta stora bostadsrättsprojekt, som är en del av BoStad2021.

Förutom barnen så kommer också företrädare från såväl Egnahemsbolaget som vår styrelse och Hampus Magnusson, Byggnadsnämndens ordförande att finnas på plats – och givetvis de som faktiskt bygger husen.

– Det känns otroligt kul att vi nu kan bidra till utvecklingen av Länsmansgården, säger Mikael Dolietis, vd på Egnahemsbolaget. Det här är en stadsdel med så mycket potential.

Om du är nyfiken på nybyggnation och Länsmansgården så är du välkommen att fira med oss! Vi bjuder på en go stålunch och kaffe efteråt.

PS: Vädret kan ju vara lite hur som helst i november så vi har vädersäkrat oss genom att vara i det nybyggda, underjordiska parkeringsgaraget.

BRF Fjädermoln i korthet
– Del av BoStad2021, ett samarbete mellan staden och flera byggaktörer för att bygga fler bostäder snabbare. Målet är 7 000 extra bostäder fram till 2021, när Göteborg firar 400 år.
– 140 bostadsrätter i 1-5 r o k, priser från 1 395 000
– Inflyttning sommaren 2021
– BRF Fjädermoln ligger på Norra Fjädermolnsgatan i Länsmansgården
– Området gränsar till både Svarte Mosse och Hisingsparken
– Det är 8 km till såväl havet som Brunnsparken

När – var – hur?

När: Fredag 15 november, 10.30 – 11.30

– Mikael Dolietis, vd Egnahemsbolaget, Joel Wickman, styrelseordförande Egnahemsbolaget och Hampus Magnusson, ordförande i byggnadsnämnden hälsar välkomna.

– Barnen och talarna målar och vi röstar om färg

– Stålunch och kaffe serveras

Var: Norra Fjädermolnsgatan 27

Hur kommer jag dit?

Kollektivtrafik: Spårvagn linje 5 eller 6 till Varmfrontsgatan

Parkering: Kan du leta upp på gatorna runt omkring

Anmäl dig senast: Måndag 11 november. Klicka här för att komma till anmälan