Framtiden

Tillbaka

Fler hyresrätter åt göteborgarna

Imorgon, söndag 17 november under nyproduktionsmässan Bonytt 2019, visar Bostads AB Poseidon tre byggprojekt där uthyrning pågår nu och framåt – och ytterligare sju där byggnation och planering pågår för fullt med inflyttning följande år. Totalt rör det sig om cirka 2 000 lägenheter.

Pangutsikt i Lunden, ny arkitektur mellan Landshövdingehusen i Brämaregården eller citykänsla i ett växande Gamlestaden

Just nu pågår uthyrning i tre av Poseidons och systerbolaget Framtiden Byggutvecklings tio nyproduktionsprojekt, och de visas upp på mässan Bonytt 2019. Det handlar om 16 lägenheter på Tunnbindaregatan i Brämaregården på Hisingen, de första 20 av 58 lägenheter som byggs på ett befintligt hus på Hogenskildsgatan i Lunden samt de första 20 av 112 lägenheter där Poseidon ihop med Egnahemsbolaget bygger nya kvarteret Makrillen i Gamlestaden. Lägenheter som inte hyrs ut via Poseidons interna omflyttningsplats läggs ut på Boplats nästa vecka.

43 av 128 lägenheter på Adventsvägen i Kortedala är inflyttade sedan i somras och de kvarstående som byggs nu är fullt uthyrda med inflyttning klar i december. I september var det inflyttning på Wadköpingsgatans 19 radhuslägenheter samt 48 punkthuslägenheter i Poseidons område Backa Röd.

På plats i Framtidenkoncernens monter under Boplats nyproduktionsmässa Bonytt 2019 finns Poseidon ihop med systerbolagen Familjebostäder, Bostadsbolaget, Gårdstensbostäder och Egnahemsbolaget. Där finns möjlighet att ställa frågor. Missa inte att med 3D-glasögon se utsikten från en av Hogenskildsgatans balkonger samt att gå husesyn i en etagelägenhet i kvarteret Makrillen i Gamlestaden!

Tid: Söndagen den 17 november 2019 kl 11:00-15:00
Plats: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10 i Göteborg
Fritt inträde

Läs mer om Poseidons nyproduktionsprojekt här
Läs mer om kvarteret Makrillen och gå husesyn i 3D i en av etagelägenheterna här
Se utsikten över Lundens trädtoppar från en av Hogenskildsgatans balkonger här

För mer information, kontakta:

Lars Halling, marknadsansvarig
lars.halling@poseidon.goteborg.se
telefon 031-332 11 48

Bonytt är en årligen återkommande utställning, som presenterar nyproduktion av bostäder i Göteborg samt kranskommuner. Boplats är arrangör i samarbete med företag i regionen som bygger nya bostäder.