Framtiden

Tillbaka

Framtiden Byggutveckling har utsett Tuve Bygg som entreprenör i Sisjödal

Framtiden Byggutveckling har gett entreprenören Tuve Bygg uppdraget att bygga 146 hyreslägenheter i Sisjödal, som ligger nära skog, hav och affärsområden. De byggs i ett lamellhus med underliggande garage och fyra punkthus i fyra till sex våningar. Lägenheterna varierar från ettor till fyror och nästan alla har balkong eller uteplats. Byggstarten beräknas till mars 2020 med en första inflyttning i slutet av 2021.

Entreprenören Tuve Bygg har fått uppdraget av Framtiden Byggutveckling att bygga 146 hyreslägenheter vid Sisjödal i Sisjön i en totalentreprenad. Husen byggs i ett lamellhus och fyra punkthus i fyra till sex våningar med fasad av betong, inslag av Corten-plåt, trä och fibercementskivor. Lägenheterna varierar från ettor till fyror och nästan alla har balkong eller uteplats i en miljö med fina rekreationsområden nära skog och vatten. Lekplatser byggs nära husen och en förskola kommer att byggas i området.

”Fantastiskt att få bygga hyreslägenheter i Sisjödal, som har ett jättefint naturnära läge med rekreationsområden i kombination med närhet till Sisjöns handelsområde och god kollektivtrafik. Vi ser fram emot att göra det här tillsammans med vår entreprenör Tuve Bygg”, säger Mattias Ström, projektchef på Framtiden Byggutveckling.

Familjebostäder kommer att äga och förvalta de färdigställda bostäderna i Sisjödal. Byggstarten beräknas till mars 2020 med en första inflyttning i slutet av 2021.

Det ska bli både roligt och spännande att få vara med att utveckla det nya området Sisjödal, ihop med Framtiden Byggutveckling, säger Per-Anders Björk, arbetschef Tuve Bygg”


För mer information, kontakta:
Mattias Ström, projektchef, Framtiden Byggutveckling, 031-773 83 55