Framtiden

Tillbaka

Slutsålda radhus i Sisjön – snart kommer sista etappen

Nu är Egnahemsbolagets andra etapp med radhus i Sisjön slutsålda. Den här gången är det elva radhus i två våningar, belägna i det nya bostadsområdet Sisjödal, granne med Sisjöns naturområden och handelsplats som varit till salu. Husen har haft en strykande åtgång och såldes i princip utan marknadsföring. Snart drar försäljningen av den tredje etappen igång.

Alla de totalt 32 radhusen med stomme i trä och funktionalistisk utformning byggs av norska Faktabygg. Försäljningen av den tredje etappen startar till våren. Nu blir det tio hus i tre våningar på 161 kvm boyta och 29 kvadratmeter biyta, samt takterrass. Dessa beräknas stå inflyttningsklara i januari 2022.

  • -Försäljningen har gått över förväntan, säger Isabelle Guldner, säljare på Egnahemsbolaget. Det beror nog mest på att det är superfina och välplanerade hus i ett fint område. Sedan har även flera av våra andra projekt sålt bra under coronan, oavsett om det är bostadsrätter i Bergsjön eller Kålltorp. Intresset för att satsa på sitt boende har helt enkelt ökat generellt.

För den som är intresserad av nästa etapp i Sisjön, kontakta Egnahemsbolagets säljare:
Isabelle.guldner@egnahemsbolaget.se, 031-707 71 47

Mer information finns på hemsidan: https://www.egnahemsbolaget.se/projekt/sisjon-askim-sisjodal-radhus-etapp-tre/