Framtiden

Tillbaka

Tm2 bygger hyresrätter på uppdrag av Framtiden Byggutveckling

Framtiden Byggutveckling har gett Tm2 uppdraget att bygga hyresrätter i Högsbo i en totalentreprenad. 31 hyresrätter och en gemensamhetsyta ska byggas i ett lamellhus med sex våningar. Byggstart är planerad till årsskiftet 2021/2022.

På uppdrag av Framtiden Byggutveckling kommer Tm2 att bygga hyresrätter i Högsbo i ett lamellhus med sex våningar. 31 hyresrätter och en gemensamhetsyta ska byggas i en bogemenskap där Högsboskolan låg tidigare. Det blir det sista huset inom “Detaljplan för bostäder vid Guldmyntsgatan” och följer intentionerna om nya boendeformer. En bogemenskap erbjuder utökade möjligheter till samvaro och här blir det i gemensamt kök och samvarodel. Byggstart är planerad till årsskiftet 2021/2022 och det görs som en totalentreprenad.

”Det känns jätteroligt att få bygga hyresrätter i en bogemenskap i Högsbo tillsammans med vår entreprenör Tm2. Det följer detaljplanens intentioner och hyresrätterna får ett fantastiskt fint läge i Högsbo,” säger Christina Nilsson, projektchef på Framtiden Byggutveckling.

Hyresrätterna kommer byggas nära Axel Dahlströms Torg och med cykelavstånd till havet. Familjebostäder kommer att äga och förvalta de färdigställda hyresrätterna.

“Att vi tillsammans med Framtiden Byggutveckling får fortsätta utveckla området kring Högsbo känns fantastiskt inspirerande och roligt. Vi kommer tillsammans att se till att leverera en kvalitativ och hållbar produkt till de boende och Familjebostäder,” säger Johan Sjöberg, affärsområdeschef för nyproduktion på Tm2.


För mer information, kontakta:
Christina Nilsson, projektchef Framtiden Byggutveckling, 031-773 83 46.