Framtiden

Tillbaka

Familjebostäder söker ny talang via traineeprogram

Familjebostäder letar nu efter trainee till tjänsten som biträdande förvaltare för ett års anställning i Majorna/Kungsladugård – genom Sveriges Allmännyttas traineeprogram. Vår nya kollega får bland annat vara med och ta hand om landshövdingehusen hos Sveriges största trähusägare.

Som kommunalt bostadsbolag bidrar vi till samhällsnyttan. Vi gör vad vi kan för att skapa en positiv utveckling både för individer och samhället i ett större perspektiv.

– Med traineeprogrammet hoppas vi kunna hitta en biträdande förvaltare som brinner för fastighetsbranschen generellt och allmännyttan specifikt. Som ett kommunalt bostadsbolag har vi ett samhällsuppdrag och vi är noga med att hitta rätt personer. Vår nya trainee får jobba med sådant som är viktigt på riktigt, säger Magdalena Dawidson, HR-strateg på Familjebostäder.

Parallellt med anställningen på Familjebostäder deltar man i Allmännyttans traineeprogram. Programmet är en bra start för den som vill jobba i fastighetsbranschen genom såväl bred verksamhetskunskap som möjlighet till personlig utveckling. Programmet består av fem gemensamma utbildningsmoduler där traineer från alla delar av landet träffas under några dagar.

Anställningens start är i början på 2022 enligt överenskommelse och traineeprogrammet startar i februari.

Läs gärna mer om tjänsten här. 
Läs mer om traineeprogrammet här.

Vill du veta mer, kontakta gärna Magdalena Dawidson, HR-strateg på Familjebostäder 0730775954 magdalena.dawidson@familjebostader.se

Allmännyttans traineeprogram är ett sätt för Familjebostäder att tillsammans med Sveriges Allmännytta ta ansvar för kompetensförsörjningen till branschen. I år söker traineeprogrammet sju deltagare till allmännyttiga bostadsföretag runt om i landet. Allmännyttans traineeprogram ger unga, framtida nyckelspelare en god introduktion till branschen. De får ett stort nätverk, en god verksamhetsförståelse och möjlighet till personlig utveckling.

Ansökningsperioden är öppen till 18 oktober.