Framtiden

Tillbaka

Drömmar blir till verklighet i Hjällbo

Changers Hub arbetar för att alla unga ska ha möjlighet att förverkliga sina idéer och påverka sin framtid. Nu startar organisationen ett innovationshus i Hjällbo med bostadsbolaget Poseidon som huvudpartner.

 – Vi vill öka framtidstron hos unga från ytterstaden så att alla får möjligheten att förverkliga sina idéer och drömmar. Alla ska ha samma förutsättningar att förverkliga sig själva och påverka sin framtid oavsett var man bor, säger Sofia Aray, operativt ansvarig för Changers Hub Göteborg.

  Changers Hub startade år 2015 i Botkyrka i Stockholmsområdet och nu expanderar de för första gången utanför huvudstaden, till Hjällbo i Göteborg. Changers Hub Göteborg kommer erbjuda kunskap, inspiration och nätverk. Visionen är att demokratisera framgång.

  Unga mellan 16–29 år erbjuds idécoachning, kurser, events och ett sammanhang med andra drivna och motiverade personer som förverkligar sina idéer och satsar på sina drömmar. Verksamheten bedrivs i en av Poseidons lokaler vid Hjällbo Centrum.

   – Det arbete som Changers Hub driver ligger väl i linje med våra strategiplaner för särskilt utsatta områden. Därför bidrar Poseidon ekonomiskt till verksamheten tillsammans med Arbetsmarknads- och vuxenutbildningen och Göteborg & Co, säger Heléne Blennermark Zendegani, verksamhetsledare i Poseidons distrikt Angered.

   Kontakt:
   Heléne Blennermark Zendegani, verksamhetsledare, Bostads AB Poseidon

   031-332 11 86

   helene.b.zendegani@poseidon.goteborg.se

   Sofia Aray, operativt ansvarig, Changers Hub Göteborg

   076-551 06 06

   sofia@changershub.se