Framtiden

Tillbaka

GöteborgsLokaler rustar upp Willy:s på Vårväderstorget

Willy:s på Vårväderstorget är en av Biskopsgårdens största matvarubutiker. I lokalen har det bedrivits livsmedelshandel sedan 1970-talet och i november förra året startade en omfattande renovering av butiken.

– Att ha en inbjudande dagligvaruhandlare på torget betyder mycket för området, berättar Anders Rydholm, fastighetsförvaltare på GöteborgsLokaler.

Redan i november förra året inleddes den stora renoveringen av Willy:s lokaler på Vårväderstorget. Arbetet kommer att fortlöpa under ett helt år och är indelat i sju etapper. I skrivandets stund pågår den andra etappen och delar av butiken kommer att vara avstängda i omgångar under hela byggperioden.

– Vi tror och hoppas att kunderna skall ha överseende med den tillfälliga röran i butiken, säger Anders Rydholm, fastighetsförvaltare på GöteborgsLokaler. Resultatet kommer att bli en modern dagligvaruhandel med ljus och välkomnande inredning.

Butiken har funnits länge på Vårväderstorget och är en uppskattad aktör i området. I stort sett hela lokalen skall nu få en ansiktslyftning. Väggar och tak byts ut och ytskikt renoveras och målas. Willy:s kommer samtidigt att uppdatera inredningen, bland annat i form av nya kylar, frysar och butikshyllor.

I samband med att beslut om renovering fattades skrevs också ett nytt hyresavtal mellan fastighetsägaren GöteborgsLokaler och Axfood. Kontraktet sträcker sig över tio år och säkerställer Willy:s närvaro i Biskopsgården under en lång tid framöver.

–Vårväderstorget ligger i ett av våra utvecklingsområden. Det är viktigt att kunna erbjuda ett bra utbud av handel och service till boende och besökare i Biskopsgården. Därför känns det extra roligt att kunna signera detta avtal med en så etablerad och välkänd aktör som Axfood. Nu ser vi fram emot slutresultatet i november. Då skall hela renoveringen vara klar, avslutar Anders Rydholm.

Frågor?

Kontakta Anders Rydholm, fastighetsförvaltare på GöteborgsLokaler.

anders.rydholm@goteborgslokaler.se