Framtiden

Tillbaka

Årets Förvaltare Bostad 2023: Sophie Nyhus från Poseidon!

Igår delades utmärkelsen Årets Fastighetsförvaltare 2023 ut av föreningen Aff i samarbete med Förvaltarforum. Bostad AB Poseidons fastighetsförvaltare Sophie Nyhus tog hem segen i kategorin Bostad.

-Jag känner mig både tacksam och hedrad. Jag är så stolt över att få representera Poseidon i den här tävlingen! säger Sophie Nyhus som varit fastighetsförvaltare i 15 år och sedan 2022 förvaltar ca 145 000 kvm i Poseidons bestånd i centrala Göteborg.

Breda kunskaper, duktig ledare med hyresgästen i fokus

Juryn har fått avpersonifierade uppgifter om varje kandidat. De har alltså inte känt till bolag, kön eller ålder när de gjort sitt val. Deras motivering till valet av fastighetsförvaltare Sophie Nyhus löd:

En förvaltare med breda fastighetskunskaper, duktig ledare med förmåga att engagera medarbetare samt har intresset och engagemanget att alltid ha hyresgästen i fokus.

Ett erkännande av kompetens inom förvaltargrupp och bolag

Priset delades ut för nionde året. Syftet är att främja fastighetsförvaltarrollen och att lyfta medarbetare inom fastighetsbranschen som gör ett professionellt och värdeskapande arbete med fastigheterna, skriver Förvaltarforum på sin hemsida.

-Jag är så otroligt glad både för Sophies skull och för Poseidon, säger distriktschef Marianne Granström från Bostads AB Poseidon. Det här är ett erkännande av den enorma kompetens vi besitter i förvaltargruppen och i hela bolaget!

Vinnaren i kategori lokal var Hanna Ceder som är anställd inom Täby Kommun. Hon förvaltar 65 000 kvm och har arbetat 7 år i yrket.