Framtiden

Tillbaka

GöteborgsLokaler välkomnar Magnus Feldt som ny fastighetschef

GöteborgsLokalers nya fastighetschef tillträder sin tjänst redan den 15 maj, i god tid för att ta över stafettpinnen från Catharina Sundberg som kommer att gå i pension till sommaren efter att jobbat många framgångsrika år i bolaget.

Magnus Feldt har en bred erfarenhet inom både den kommunala och privata sektorn. Han besitter en stor kompetens inom fastighetsförvaltning, ekonomi, fastighetsteknik och projektledning. Några av de organisationer som Magnus tidigare arbetet i är Nobina, Parkeringsbolaget, Arriva, ISS, Tidx, Swebus och Försvarsmakten. Erfarenheter han kan dra nytta av i rollen som GöteborgsLokalers nya fastighetschef.

– Magnus kommer med sin gedigna bakgrund att bidra på ett värdefullt sätt till bolagets viktiga uppdrag att förvalta lokaler för Göteborgs lokala näringsliv, säger Robert Hörnquist, VD på GöteborgsLokaler.

GöteborgsLokaler förvaltar kommersiella lokaler för butik, kontor och kommunal verksamhet. Samtliga lokaler och fastigheter är geografiskt placerade inom Göteborgs kommun och en stor del av lokalerna finns på bostadsnära handelsplatser och torg. Totalt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 400 800 kvm kommersiella ytor.

– Jag ser det som ett stort förtroende att ha fått den här rollen som fastighetschef hos GöteborgsLokaler. Då jag har arbetat många år med fastigheter i Göteborg så känns det extra roligt att få vara en del av vårt viktiga uppdrag i och för staden tillsammans med alla duktiga medarbetare, berättar Magnus Feldt.