Framtiden

Tillbaka

Nu lägger vi grunden för 108 hyreslägenheter i Selma stad

Idag lades grunden för 108 hyreslägenheter i Selma stad i Göteborg. På plats fanns Aslan Akbas och Terje Johansson, styrelseordförande och koncernchef på Framtidenkoncernen, Dan Sandén, VD på Framtiden Byggutveckling och Jon Blomberg, regionchef på Tornstaden.

Litteraturgatan fortsätter utvecklas till en levande stadsgata i Selma stad. På uppdrag av Framtiden Byggutveckling bygger Tornstaden 108 hyreslägenheter i en totalentreprenad. Bostäderna ligger längs med Litteraturgatan nära Selma Lagerlöfs Torg, kollektivtrafik, natur och skolor.

Det är fantastiskt roligt att få lägga grunden och bygga nya bostäder till göteborgarna i dessa lite tuffare tider, säger Aslan Akbas, styrelseordförande på Framtidenkoncernen.

– Det är viktigt att fortsätta bygga och här får vi till ytterligare 108 hyresrätter som bidrar till den stora och fina omvandlingen som sker i Selma stad, säger Dan Sandén, VD på Framtiden Byggutveckling.

De färdigställda bostäderna kommer ägas och förvaltas av Poseidon och inflyttning planeras till hösten 2025. Totalt kommer Framtiden Byggutveckling bygga cirka 550 bostäder för Poseidon längs Litteraturgatan i Selma stad. Båda bolagen ingår i Framtidenkoncernen.


Kontaktpersoner
Dan Sandén, VD, Framtiden Byggutveckling, 070-521 08 51, dan.sanden@framtiden.se
Aslan Akbas, styrelseordförande Framtidenkoncernen, 076-257 89 05, aslan.akbas@politiker.goteborg.se