Framtiden

Tillbaka

Invigning av lysande mötesplats

Nu tänder vi vår mötesplats, Selmas nya vardagsrum, på Selma Lagerlöfs Torg den 23 april kl 17.00 och du är välkommen till invigningen av de nya sittbänkarna och det lysande bubbeltaket.
– Torget står inför en stor omvandling och i väntan på att det blir färdigt vill vi skapa nya mötesplatser där människor kan umgås och prata med varandra. Något som sticker ut och lyser upp, säger Kristina Hulterström, projektledare för Framtidens Selma.
Program 23 april kl 17.00
17.00 Invigning av Lars Johansson, ordf Förvaltnings AB Framtiden, Anna Johansson, kommunalråd 17.10 El Sistema och Kul-kören underhåller 17.40 Familjebostäder bjuder på fika
VARMT VÄLKOMMEN!
Vill du ha mer information, kontakta:
Kristina Hulterström, Mobil 070-6720270, E-post: kristina.hulterstrom@framtidensselma.se
Cecilia Strömer, Mobil 072 576 96 68, E-post: cecilia.stromer@ponf.goteborg.se
_____________________________________________________________________
Mötesplats Selmas nya vardagsrum
Mötesplatsen är ett samarbete mellan Trygg, vacker stad, Framtidens Selma och SDF Norra Hisingen. Trygg, vacker stad är en samverkansorganisation där park- och naturförvaltningen, trafikkontoret och stadsbyggnadskontoret samarbetar i gemensamma projekt. Framtidens Selma arbetar med utvecklingen av den nya stadsdelen där upp till 3000 nya bostäder ska byggas runt ett nytt Selma Lagerlöfs Torg.